- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 133
- 34
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.421
KIZLAARR BENDEDE NE KANAMA NE AGRI NE SIZI HICBISI OLMADIIIArada diyorum huhu içeride olan varsa ses versin diye
Merkeze ve doktora göre değişiyor benim Memorialdi ilkinde iki tane transfer edildi ikincisinde de bir tane edildi ki ikincisinde de sebebi hastahane yönetimi izin vermedi hem yaştan ötürü hemde kaliteli beşinci gün olduğu için garanti gozuyle baktılar birde böyle bir sonuç beklemyrlardi hep hüsran..Anladım canım, yani yaşla falan bir ilgisi yok, çok teşekkür ederim cevap için, ben de 2 isticem inşallah
HahahaArada diyorum huhu içeride olan varsa ses versin diye
5.gündeyim kuzum ah inşallahİnşallah bu denemede olurkaçıncı gündesin mutlu haberlerini ver bize
Eylül'de 6.yılımıza giryz bir kere hamilelik duygusunu yaşamadım nasıl birsey merak edyrm..evlendiğimiz ilk günden beri istyrduk ilk bir iki yıl olmayınca sıkıntı yaşamadık sonrası 4 yıl hep uğraştık durduk olmadı yine uğraşıp duracazKızlaarr çocuklarınız varmı bu aradaaa
yoksa hiç anne olmayan bir ekipmiyizz hadi herkes yazsınn..
benım 3 yıldır denemem var ama hıc bır sekılde hamıle kalamadımm..
Öyle valla doğru diyorsn her denemede umutla bekliyorsn sonu hüsran olunca dahada kötü artık yorgun kalyrsn..amin canm benim senin olacak içini ferah tut birde ben sokağa dahi çıkmak istemyrm bildikleri halde yine ne oldu diyip soruyorlsr üstüne mal gibi kosnyrlsr bazen dayanamyrm..5.gündeyim kuzum ah inşallah
Her denemeden daha yorgun çıkıyoruz sanki… Allah mucize yaşatsın hepimize inşallah doğru zaman da
Ayni gün olmuşuz sende belirti varmi bende ağzımda eksilik var neden acaba prednol acı bi ilac ondan mıdır kiBende dün transfer oldum bu 3. Transferim olunca daha temkinli olmaya çalışıyorum
Benim de çocuğum yok. İlk denemem. 29 yaşındayım. Çift tüp tıkanıklığı neden. 9 ay denedik olmayınca rahim filmi çektirdik. İşimden ayrılmak zorunda kaldım. Yoğun ve koşturmalı bir işim vardı. Kimseye söyleyemiyorum kendi kendime yaşıyorum üzüntümü. Tek bir arkadaşım bile bilmiyor. O güzden bana burası çok iyi geldi. Hiç çıkmam istemiyorum. Eşimle vermeye çalışıyoruz bu savaşı. Az önce kurumsal bir yerden haber geldi iş görüşmesi için. Cv vermememe rağmen. Çeşitli bahanelerle reddetmek zorunda kaldım. Belki de bi daha gelmeyecek bu fırsat. Rabbim bi kapı kaptmış bi kapı açmıştır belkiKızlaarr çocuklarınız varmı bu aradaaa
Prednol sizde mide ağrısı yaptı mı. Ben estrofem ve coraspirini beraber içiyorum. Sonra gidip iğnemi vurduruyorum. Progestan iğne. Monodoks ve prednol u da vakit geçince aynı anda içiyorum. Hangisi yapıyor bilmiyorum ama midem ağrıyor. Asla hassas bir midem yoktur. Deli gibi acı yerim ben normalde. Ama bu ikisinden biri ağrıtıyor. Mide koruyucu kullanıyo musunuz. Az önce hemşireye yazdım haber bekliyorum ben de.Ayni gün olmuşuz sende belirti varmi bende ağzımda eksilik var neden acaba prednol acı bi ilac ondan mıdır ki
Bnmde transfere bir hafta kala 0.80 di bir gün sonra 1.57 oldu transfer günü test olmadım ama tahminen sizin gibi yüksekti bnmde bir günde bile bu kadar artıyorsa o yüzden transfer sonrasi sadece günde 1 tane fitil progesteron verdimerhaba , bana donmuş embriyo transferi yapıldı . transfer günü progesteronum 12.40 dı bu transfer için yüksek bir değer mi ?
Canım gayet normal benimde 5.günden sonra başladı belirtiler. Sakın kötü olumsuz düşünme aklını oraya verme. Bende ilk gün biraz dinlendim ama hep yatmadım. Ara ara yürüdüm dolaştım evde ani hareketler yapmadan. 3.gün işe başladım hatta. Dua et bol bol. Kötüyle kafanı boğma. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınArkadaşlar cumartesi günü iki adet 5.gün embriyosu transfer edildi, hafif ohss geçirdiğim için şişlik-ki giderek artıyor ve hafif gaz dışında hiç bir belirtim yok. İlk iki gün çoğunlukla dinlendim ama mıh gibi yattım diyemem...biraz moralim bozuldu, belirti olmaması normal mi?
Haftaya kontrole çağırdı doktorum bakalım bende heyecanlandım şuanGözünaydın cnm ikiz olma ihtimali var gibi duruyo
Şimdilik birsey yapmadı banada haber et cnm mide koruyucu yazar mı. zaten gastrit te var ben de ileriki znm belli olurPrednol sizde mide ağrısı yaptı mı. Ben estrofem ve coraspirini beraber içiyorum. Sonra gidip iğnemi vurduruyorum. Progestan iğne. Monodoks ve prednol u da vakit geçince aynı anda içiyorum. Hangisi yapıyor bilmiyorum ama midem ağrıyor. Asla hassas bir midem yoktur. Deli gibi acı yerim ben normalde. Ama bu ikisinden biri ağrıtıyor. Mide koruyucu kullanıyo musunuz. Az önce hemşireye yazdım haber bekliyorum ben de.
Biraz dinleniyorum biraz ev içinde yürüyorum takılıyorum öyleDün transfer olan arkadaşlar nasıl hissediyorsunuz kendinizi uzanıp dinleniyor musunuz yoksa hafif yürüyüşler yapıyor musunuz
Ayni bendeBiraz dinleniyorum biraz ev içinde yürüyorum takılıyorum öyle
Cavap gelsin hemen dönüş yaparımŞimdilik birsey yapmadı banada haber et cnm mide koruyucu yazar mı. zaten gastrit te var ben de ileriki znm belli olur
İyiyim, çok teşekkür ederim
Benim ilk evliliğimden 2 oğlum var.Kızlaarr çocuklarınız varmı bu aradaaa
Senin ikiz mi acaba.Amin inşallah canım benim Allah herkese nasip etsin10.gün 413 çıktı- 12. gün yani bugün yine istedi doktorum 984çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?