2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Allah bağışlasın ikizlerini maasallah teşekkür ederiz bizlerin yanında oldugun icin

Allah bağışlasın.sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Teşekkür ederiz

Huzurla büyütün inşallah
Erken gebelik belirtileriniz nelerdi?
Dr değişikliği yaptınız mı yaptıysanız ilaç düzenlemesini nasıl yaptılar kan sulandiricilari falan.tskler simdiden

Pozitif haber alan arkadaşlarim Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıkla kucaklarıniza alın
Transfer olan anne adayları sizlerinde çok güzel haberlerini alalım inşallah
Olumsuz sonuç alan anne adayları bu bir imtihan sabır ile dua ile yola devam edeceksiniz sizler cooook güçlü annelersiniz çünkü

Çok sağol canım rabbim sanada nasip etsin en kısa sürede inşallah dualarım seninle ve isteyen herkese.yine olmicak dediğim anda oluverdi şimdi kızım bebek hemen gelecek zannediyor anlatmaya çalışıyorum
Amin canım hayırlısı inşallah

Allah razı olsun transfer oldum çok sukur
Hadi bakalım inşallah hayırlısıyla rabbim gönlündekini versin
Yeni transfer oldum.
Şimdi dinleniyorum.
Hepimiz için hayırlısı olsun
Kıızzz alıp geldin mi 3 bebişini ayyy çok heyecanlı yaaa
Dktr yürü kan akışı hızlansın dedi yoksa embriyo oksijensiz kalirmis
Aynen canım hareket et mutlaka sürekli yatmayı uygun görmüyorlar birde sağa sola her türlü yatmıştım ben kızımda da bunda da bişey farkediyormu bilmiyorum

Amiinn Allah razı olsun canm kac günlük oldun sen

Maasallah canm hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim

Bu başlık altında çok kişi olmuşuz. Msjlara yazmasam da herkesi okumaya bir şeyler öğrenmeye tanımaya uğraşıyorum. Merak ediyorum. Bu başlık altında Bursa Bahçeci Tüp Bebek Merkezinde olan var mı. Betül hanımın hastasıyım. Bir erkek doktor daha var ama onu daha az aktif görüyorum neden acaba. Betül hanımdan memnunum net az ve öz konuşuyor. Aşırıya kaçmıyor. Tabi ben benimle 1 saat konuşsun çok isterim tabi ama aşırı yoğun. Transfere daha var şimdilik iyiyz başka var mıdır acaba aramızdagüzel sonuçlar alan güzel ilerleyen Var mı Betül hanımla

Kateter ilerlemedi bi turlu zorlayincada kanama oldu. Kanama olunca embriyo tutunmazmis herşey yarim kaldı. Ya kendimi cok kastim yada bir problem var adet olup bittikten sonra histereskopi olacak büyük ihtimalle
Sıkma canını hersey hallolur hayırlısı buymuş bugün için önce nedenini bul sonra tekrar dene canm hayırlısıyla olacak canm insallah pes etme

Huzurla büyütün inşallah
Erken gebelik belirtileriniz nelerdi?
Dr değişikliği yaptınız mı yaptıysanız ilaç düzenlemesini nasıl yaptılar kan sulandiricilari falan.tskler simdiden
Aminn çok teşekkürler
Hiç bir belirti yoktu gerçekten. Hatta bu kezde olmadı dedim kendi kendime.
Doktorumu hiç değiştirmedim.
Sadece 2 denemeden sonra rahim filmin çekildi. Tüpümüm biri tıkalı imiş açıldı. Sonrasında spontan hamile kaldım. Boş kese imiş kürtaj oldum. Sonra 3.tüp bebek denemesi yaptık. Pozitifi görmem de rahim filmi ve kürtaj etkili olsu mu hiç bilmiyorum.
Oksapar doğumdan 1 hafta so rasına kadar her gün kullandım. Birde proluton iğneyi göbekten 2 ay falan vuruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…