- 14 Ağustos 2022
- 147
- 155
- 23
- 34
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.061
Buraya yazabilir misiniz acabaKuzum 6 gun iki sonra test gunune kadsr tek hamilelik olursa 4 gunde yarim birak dediler ama sorucam donerim cnm sanada
Bütün dualarım sizinle:)Merhaba kizlar yazamadim bugun kac gundur cikmadigimin hakkini verdim it ayagi yemis gibi gezip esimle hadi biraz farklilik olsun dedikguzel haberini gordun tikitak beni umutlandirdin bak hemen yarın senin ardina bi tane de ben yapistiririm bu heyecanla masallah diyelim kuzum henen dua yapistir bize de
Allah’ım hakkında hayırlısını kolaylıkla versin canım:)
Amin amin canim benimBütün dualarım sizinle:)
Allah’ım hakkında hayırlısını kolaylıkla versin canım:)
Kaç mg’dı? Bir de bazı doktorlar transferden önce 4 gün kullanıyor bazıları sizin gibi daha uzun. neden farklı uygulama var acaba?Bende prednol kullanmıştım , yarımşar tane sabah ve akşam , gebelik gerçekleştikten sonra yarıma düşürdü doktorum 10. Hafta da bıraktırdı kullanmayı :) aklıma gelmişken yazayım dedim
Aynen canım olmaz inşallahOhh missboşver yat yuvarlan. Hele de acı sızı da olmazsa Allahın izniylee mis gibi dinlenirsin
Merhaba canımMerhaba bnde 18 inde kontrol e gidicem transfer günü bekliyorum
Yaw kendi kendine boşuna stres yapıyordun.Selam kizlar ikinci kanımı verdim 372 çıkmış çok mutluyum
Selam canımSelamlar herkese
Perşembe günü (nerdeyse 4 gün olacak) transfer oldum. Tek yumurta transferi yapıldı. Ve bende akıntı dışında bir semptom yok. Akıntı da ilaçlardandır muhtemelen zaten. Hiç semptom göstermeden pozitifi gören oldu mu? Yoksa tutunmadı mı acaba
Teşekkürler aynen vallaha bugünde kasık ağrılarım geri geldi kendimi boşuna üzdümYaw kendi kendine boşuna stres yapıyordun.
Yapmaaa
Gözün aydın canım.
Aminnnnnnn ecmainnnTeşekkürler aynen vallaha bugünde kasık ağrılarım geri geldi kendimi boşuna üzdüminşallah yarın senin bebislerinde sana tutunur amin
Yarın deneseniz mi merak ettikKizceler 8 Ağustos ta bir tane 5.gun embriyosu transfer oldum en erken ne zaman evde test yapsam çıkar sizce
İnşallah kuzum benimde ilk gebeliğim kimyasaldı allah hiç bir kayıbı kimseye yaşatmasın inşallah herkes tez vakitte yavrularını kucaklarına alsın bizde dahilV vildan0tikitak @shmily kizlar hep beraberek guzel sonuclar alalim cvplafiniz icin cok teşekkür ederim bende annemleyim evde olunca benim gibi olanlari cokk merak ediyorum ilkinde cok kucuk bir değerle kimyasal yasadim bu yuzden kimseye uzulme diyemiyorum o kadar emek goz yaslarimi tutamamistim ama yasiyoz bir sekilde hayat devam ediyor inşallah bu sefer hepimiz guzel haberlerle senleniriz bu aralar alchemy of school ixliyom tavsiye edilir kore dizisi neyse uyuyamiyanlar olarak cok konustum kalkip progesteron ignesi olmsya gidiyorum hepinizi cok opuyorum
Hayırlı olsun kuzuuuuum allahım kucağına sağlıcakla almayı nasip etsinKızlar ben bir şey yaptım dayanamadım
Öğlen uykumdan uyanıp gidip idrar testi yaptım
Transfer günü hariç bugun 6.günüm :)
Sanıyorum ki bebeğim veya bebeklerim benimle
MaşallahSelam kizlar ikinci kanımı verdim 372 çıkmış çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?