2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bütün dualarım sizinle:)
tikitak kiz hatta simdi ilk sayfada gordum senle ayni gun transfer olmusuz bK daha cok umutlandim
Allah’ım hakkında hayırlısını kolaylıkla versin canım:)

Bende prednol kullanmıştım , yarımşar tane sabah ve akşam , gebelik gerçekleştikten sonra yarıma düşürdü doktorum 10. Hafta da bıraktırdı kullanmayı :) aklıma gelmişken yazayım dedim
Kaç mg’dı? Bir de bazı doktorlar transferden önce 4 gün kullanıyor bazıları sizin gibi daha uzun. neden farklı uygulama var acaba?

Selamlar herkese
Perşembe günü (nerdeyse 4 gün olacak) transfer oldum. Tek yumurta transferi yapıldı. Ve bende akıntı dışında bir semptom yok. Akıntı da ilaçlardandır muhtemelen zaten. Hiç semptom göstermeden pozitifi gören oldu mu? Yoksa tutunmadı mı acaba

Selam canım
Yani hiç belirtisi olmadan pozitif gören insanlar da var bir sürü belirti yaşayıp negatif alanda.
Daha çok erken sizin için.
İnşallah bebeğiniz sıkı sıkı tutunuyordur

İnşallah kuzum benimde ilk gebeliğim kimyasaldı allah hiç bir kayıbı kimseye yaşatmasın inşallah herkes tez vakitte yavrularını kucaklarına alsın bizde dahil

Kozlar ben dün ve bugün giremedim dün kaşıklarımda iğne batması olunca bugün sabah 8. Günüm diye test yaptım erken gebelik veeee çiiift çizgi baya ağladım tabi ama ilk gebeliğim kimyasal olunca içim buruk bir korku var normal test yaptım oda silik demekki betam düşük olabilir dedim salı günü test günümde mutlaka haber ederim Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın ve devam ettirsin , hayırlı birer anne baba olalım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah Hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…