- Konu Sahibi melekomelek
-
- #2.381
Estrofem transferdende once yapiyodum Progesteron iynede transferden 5 gün once yapmisdim hic boyke sey olmamisdiEstrofem ve progesteron bazli igne kullaniyosundur muhtemelen sende o yapiyo canim
Test günüm 20 Ağustos ilaclarin yapdığıni acikcasi düşünmuyorum ilaclari oncedende aliyodumİlaçlardan da olabilir.
Üşütmüş de olabilirsin.
Test günün ne zaman?
Bende hala olmadım ama sancıdan oluyorm ilk denememde hemen adet olmuştum tutmayınca bunda iki gündür kahve rengi leke var adet olmadımGünaydın kızlar dün pek giremedim buraya transfer olanlar hayırlı olsun rabbim emeğinizi boşa çıkartmasın inşallahmelekomelek canım pazartesi transferin olucakmış hadi bakalım geri sayım başladı inşallah 3 ü de tutar diyim @vildan0 sağol canım atlattım ya şuan iyiyim çokda üzülmedim hayat çok kısa aslında bişeylere üzülmek için aslında bunu biliyoruz ama elde değil işte nasip diyelim Birde kızlar transferden sonra ne zaman adet oldunuz öncekilerde benim kasıklarım göğüslerim öyle ağrıyor ki hala olmadım
Hayırlısı olsun hakkinda ablacım inşallah emeğinin karşılığını alırsın burda transfer olanların yerine ben de heyecanlanıyorumTeşekkür ederim canım.
Sende mi aret hocaya gidiyorsun.
Bulunmayan ilacım yok zaten orada eczane çalışanı var ondan temin edebilirsin.
Teşekkür ederim inşallahCanim dun transfer oldun hayırlısı olsun inşallah bebisini kucagina almak nasip olur? Nasılsın?
Iyi iyi dinlen canim inşallah sonucu güzel olurTeşekkür ederim inşallahiyiyim dün çok yorgundum mide bulantısı,baş ağrısı falan o serum mahvetti uykuya bağladım kendime geldim bugün yatıyorum öyle
Sizin ateşiniz neden çıktı acaba ?
Sağol kuzum.Hayırlısı olsun hakkinda ablacım inşallah emeğinin karşılığını alırsın burda transfer olanların yerine ben de heyecanlanıyorum
Bende merak ettim hayırlara çıksınIyi iyi dinlen canim inşallah sonucu güzel olurbilmiyorumki dunden beri vucudum yaniyo doktoruma yazdim bakalim ne diyecek
Sen çalışıyor muydun canım.Bende merak ettim hayırlara çıksın
Evet canım oksaparı transfer gününden itibaren başlatıyor test gününe kadar pozitif çıkarsa devam ediyorsun sgk ile çok iyi fiyata almışsın kaç kutu yazdı aile hekimi ben geçen sorduğumda ben yazarım ama eczane verir mi bilmiyorum demiştiKızlar iğneleri vurdurmak için sağlık ocağına gittim. Sonra dr a ilaçlarımı gösterdim yazsın diye. Ama kadın doğum ilaçları olduğu için yazamadı. Sistemde gebe olsan yazardım dedi. Bende transferlerimde hep oksapar kan sulandırıcı kullandığım için onu yazdırdım. Fiyatı 518 tl miş sgk ile 65 e geldi.
S scooby-doo canım aret hoca transferde veriyordu sanırsam oksaparı.
Sizin yaptığınız testte bir sıkıntı çıkmadı deilmi..uzun sürmesi önemli değil benim için çünkü şuan erteledim zaten sonuç çıkana kadar bizde toparlanıriz umarimSağol kuzum.
İnşallah
Genetik test yaptırdık evet.
Araştırma hastanelerinin Genetik bölümüne randevu alıyorsun. Hem eşine hem sana bakıyorlar.
Pıhtılaşma var mı onu da söyle ordan aynı şekilde bakıyorlar.
Süreci uzun evet 3 ayı buluyor bazen geçiyor da.
Ben bi tek cyclo prognova’yı bulamamıştım eczane onun yerine divina vermiştiMerhaba hayırlı olsun transferin canım ilaçların ne doktorun aret hoca mı
Bulunmayan ilaç varmı önceden alayim
Leke bile yok bende ama aşırı bir bel ağrısı var acaba adet tarihinde mi olunuyor yine geçen ay ayın 17 sinde olmuştumBende hala olmadım ama sancıdan oluyorm ilk denememde hemen adet olmuştum tutmayınca bunda iki gündür kahve rengi leke var adet olmadım
Kııızzz yazamadım dün hayırlı olsun canım benim inşallah bebeğin tutunur sana sıkı sıkıTeşekkür ederim inşallahiyiyim dün çok yorgundum mide bulantısı,baş ağrısı falan o serum mahvetti uykuya bağladım kendime geldim bugün yatıyorum öyle
Sizin ateşiniz neden çıktı acaba ?
Bilmyrm ama bende sancıdan ölüyorum iki gündürLeke bile yok bende ama aşırı bir bel ağrısı var acaba adet tarihinde mi olunuyor yine geçen ay ayın 17 sinde olmuştum
Kııızzz yazamadım dün hayırlı olsun canım benim inşallah bebeğin tutunur sana sıkı sıkıo serumu duymuştum bende galiba bebek tutunsun diye veriyorlar dimi yat dinlen hiçbişey yapma boşver ye iç yat
Aylisciimm sabırla beklıcez test gününüüü canımmmBende merak ettim hayırlara çıksın
Eşimle ben genetik test yaptırdık benim 2 tane daha tasiciligim çıktı inter gene gönderdik tüm eksomtesti(west)yalnis hatırlamıyorsam 2 ayda ciktiKızlar dün doktorum genetiğe bakmamı söyledi daha önce genetik test yapan varmı aranızda iki üç ay sonra. Sonuçları çıkan. Jr testmis embriyo için deil ben ve eşimin bulunduğumuz ilde genetik test yapmamizi onerdi
Bende şimdi muan oldum canım 7 yumurta saydi doktor dahada var nokta nokta koyun dedi not tutan hemşireye yumurtaların güzel gelisiyo dedi şimdi kan verdim e2 bakilacak yüksek ihtimal pazartesi opu olur dedi doktor ayy cok heyecanlandimKızlar tahlil sonuçlarım çıkmış.
Pazartesi transfer oluyorum
Yarın kalçaları kevgir etmeye başlıyorum yani
Ayyy Allah nasip etsin hepimize inşallah
Yok ben çalışmıyorumSen çalışıyor muydun canım.
Yoksa benim gibi evde biraz istirahat edip iş başı mı yapacaksın ??
Canım geçmiş olsun Rabbim güç kuvvet versin bu süreci kolayca atlatma kolaylığı versinOlmadı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?