• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Günaydın kızlar dün pek giremedim buraya transfer olanlar hayırlı olsun rabbim emeğinizi boşa çıkartmasın inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 melekomelek melekomelek canım pazartesi transferin olucakmış hadi bakalım geri sayım başladı inşallah 3 ü de tutar diyim 😂 @vildan0 sağol canım atlattım ya şuan iyiyim çokda üzülmedim hayat çok kısa aslında bişeylere üzülmek için aslında bunu biliyoruz ama elde değil işte nasip diyelim ☺️ Birde kızlar transferden sonra ne zaman adet oldunuz öncekilerde benim kasıklarım göğüslerim öyle ağrıyor ki hala olmadım 🫤
Bende hala olmadım ama sancıdan oluyorm ilk denememde hemen adet olmuştum tutmayınca bunda iki gündür kahve rengi leke var adet olmadım

Canim dun transfer oldun hayırlısı olsun inşallah bebisini kucagina almak nasip olur? Nasılsın?
Teşekkür ederim inşallah 🥰 iyiyim dün çok yorgundum mide bulantısı,baş ağrısı falan o serum mahvetti uykuya bağladım kendime geldim bugün yatıyorum öyle ☺️
Sizin ateşiniz neden çıktı acaba ?

Teşekkür ederim inşallah 🥰 iyiyim dün çok yorgundum mide bulantısı,baş ağrısı falan o serum mahvetti uykuya bağladım kendime geldim bugün yatıyorum öyle ☺️
Iyi iyi dinlen canim inşallah sonucu güzel olur🙏 bilmiyorumki dunden beri vucudum yaniyo doktoruma yazdim bakalim ne diyecek

Hayırlısı olsun hakkinda ablacım inşallah emeğinin karşılığını alırsın burda transfer olanların yerine ben de heyecanlanıyorum❤️
Sağol kuzum.
İnşallah 💜
Genetik test yaptırdık evet.
Araştırma hastanelerinin Genetik bölümüne randevu alıyorsun. Hem eşine hem sana bakıyorlar.
Pıhtılaşma var mı onu da söyle ordan aynı şekilde bakıyorlar.
Süreci uzun evet 3 ayı buluyor bazen geçiyor da.

Kızlar iğneleri vurdurmak için sağlık ocağına gittim. Sonra dr a ilaçlarımı gösterdim yazsın diye. Ama kadın doğum ilaçları olduğu için yazamadı. Sistemde gebe olsan yazardım dedi. Bende transferlerimde hep oksapar kan sulandırıcı kullandığım için onu yazdırdım. Fiyatı 518 tl miş sgk ile 65 e geldi.
S scooby-doo canım aret hoca transferde veriyordu sanırsam oksaparı.
Evet canım oksaparı transfer gününden itibaren başlatıyor test gününe kadar pozitif çıkarsa devam ediyorsun sgk ile çok iyi fiyata almışsın kaç kutu yazdı aile hekimi ben geçen sorduğumda ben yazarım ama eczane verir mi bilmiyorum demişti

Sağol kuzum.
İnşallah 💜
Genetik test yaptırdık evet.
Araştırma hastanelerinin Genetik bölümüne randevu alıyorsun. Hem eşine hem sana bakıyorlar.
Pıhtılaşma var mı onu da söyle ordan aynı şekilde bakıyorlar.
Süreci uzun evet 3 ayı buluyor bazen geçiyor da.
Sizin yaptığınız testte bir sıkıntı çıkmadı deilmi..uzun sürmesi önemli değil benim için çünkü şuan erteledim zaten sonuç çıkana kadar bizde toparlanıriz umarim

Bende hala olmadım ama sancıdan oluyorm ilk denememde hemen adet olmuştum tutmayınca bunda iki gündür kahve rengi leke var adet olmadım
Leke bile yok bende ama aşırı bir bel ağrısı var acaba adet tarihinde mi olunuyor yine geçen ay ayın 17 sinde olmuştum 🤔
Kııızzz yazamadım dün hayırlı olsun canım benim inşallah bebeğin tutunur sana sıkı sıkı 🥰o serumu duymuştum bende galiba bebek tutunsun diye veriyorlar dimi yat dinlen hiçbişey yapma boşver ye iç yat 😂

Leke bile yok bende ama aşırı bir bel ağrısı var acaba adet tarihinde mi olunuyor yine geçen ay ayın 17 sinde olmuştum 🤔

Kııızzz yazamadım dün hayırlı olsun canım benim inşallah bebeğin tutunur sana sıkı sıkı 🥰o serumu duymuştum bende galiba bebek tutunsun diye veriyorlar dimi yat dinlen hiçbişey yapma boşver ye iç yat 😂
Bilmyrm ama bende sancıdan ölüyorum iki gündür

Bende merak ettim hayırlara çıksın 🥰
Aylisciimm sabırla beklıcez test gününüüü canımmm
medıtasyon yaappp dur sana lınk atayımm
hepiniz yapabılırsınız faydasını gören cok var.
ben ınanırım mucizelere cunku.
bu defa bende yapacagım .
birde canım sen calısıyormusun ev hanımımısın

Kızlar dün doktorum genetiğe bakmamı söyledi daha önce genetik test yapan varmı aranızda iki üç ay sonra. Sonuçları çıkan. Jr testmis embriyo için deil ben ve eşimin bulunduğumuz ilde genetik test yapmamizi onerdi
Eşimle ben genetik test yaptırdık benim 2 tane daha tasiciligim çıktı inter gene gönderdik tüm eksomtesti(west)yalnis hatırlamıyorsam 2 ayda cikti

Kızlar tahlil sonuçlarım çıkmış.
Pazartesi transfer oluyorum 🙈🙈
Yarın kalçaları kevgir etmeye başlıyorum yani 🤣🤣
Ayyy Allah nasip etsin hepimize inşallah 🌿🙏
Bende şimdi muan oldum canım 7 yumurta saydi doktor dahada var nokta nokta koyun dedi not tutan hemşireye yumurtaların güzel gelisiyo dedi şimdi kan verdim e2 bakilacak yüksek ihtimal pazartesi opu olur dedi doktor ayy cok heyecanlandim 😂😂

Back