• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ben de dün tüp bebek tedavisine başladım, ilk olucak biraz acemiyim bana yardımcı olabilir misinz bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum 🥰
Dün reglim 3.günüydü gonal f iğneleriyle başladım. Pazartesiden sonra cetrodite ile devam edicem ve p. Tesi kontrolüm de var, benim merak ettiğim şey opu dan sonra embriyo çok oluşunca mı dondurma oluyor, ve bunun fiyatı da tüp bebek ödemesinin içinde dahil mi
Merhabalar cnm aramıza hoşgeldin umarım herşey kolay ve gönlünce olur.
Öncelikle iğnelerini daima aynı vakittle yap yapmadan önce ağrı için buz ile hazirlayabilirsin iğne yerini.
Opu işlemi sonrasi doktorun kararı ile embriyo kalitesi ve durumuna göre 3. Gün yada 5. Gün de dondurma işlemi oluyor ve kalitelere göre rapor ediliyor. Embriyolog sana bilgi veriyor.
Dondurma işlemi embriyo sayısı sonucu ile belirleniyor ve fiyatlandiriliyor. Anlaşmanıza bağlı olarak dahil de olabilir onu doktorunuza danışmanız gerekir.

Bu süreçte sizin stres seviyeniz çok önemli yeme içmenize dikkat edin paketli asitli herşeyden uzak durun. Yunurta kalitesi arttirmak için benim de özellikle yaptığım bir taktiği size vereyim. Bunu opu olana kadar uyguladim.
Her gün tam tahıllı bir dilim ekmek üstüne avokado sürdüm ve 1-2 dilim füme somon dilimi ile yedim. Yumurta kalitesi icin ayrica gün içinde ceviz fındık kuru üzüm, muz fıstık tükettim içecek olarak taze sıkılmış nar suyu ve kök ananas yedim yani anasının sert olan orta kısmını yedim. Bir büyük anası 7 parcaya boldum ortasi dahil yiyeceksin.
Bol yeşillik ve haftada 2 tane balık izgara yedim kırmızı eti çok tuketmemeye özen gösterin.

Ben dün bu arada muayene oldum kizlar 11.7mm kalınlık çok güzel denildi ilaçlarım ona göre düzenlendi ve önceki gibi sorun çıkmazsa bu safer transfer 17 Ağustos. Son muayene bir gün önce olacakmış. Şuan için ilaç gömmeye iğne sokmaya devamke. Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı kabul etsin kucaklarimjzi boş bırakmasın

Eklentiler

• 16602957500488051644462231437705.jpg
    16602957500488051644462231437705.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar dün doktorum genetiğe bakmamı söyledi daha önce genetik test yapan varmı aranızda iki üç ay sonra. Sonuçları çıkan. Jr testmis embriyo için deil ben ve eşimin bulunduğumuz ilde genetik test yapmamizi onerdi
Merhaba ben ve eşim yaptırdık araştırma hastanesinde genetik bölümünde yaptırabilirsiniz ama her yerde var mı bilmiyorum nerede oturuyorsunuz?
Sonuçların çıkması 40 günü buluyor

Amin canım inşallah bakalım hayırlısı daha pazar gününe kadar ignelerimi olucam belki çoğalır biraz daha
iğneler o ay gorunen folıkulu buyutuyor canım yanı 7 adet gorunduyse 7.si buyuyebılır . yanı ıgneler yumurta cogaltmıyor sadcee var olan o ayki folıkullerın ıyı olanlarının esıt boyutta buyumesını saglıyor .

iğneler o ay gorunen folıkulu buyutuyor canım yanı 7 adet gorunduyse 7.si buyuyebılır . yanı ıgneler yumurta cogaltmıyor sadcee var olan o ayki folıkullerın ıyı olanlarının esıt boyutta buyumesını saglıyor .
Yok canim yumurta var daha geridede doktorun istedigi boyutta değiller su anda heralde onlar üç nokta koyalim dedi çünkü gelisimleri güzel dedi bakalim kaliteli olurlar inşallah önemli olan o😂

Mehraba kizlar tranferimin bugün 3 cu günü transfer günü dahil dunden atesim var gecə 37 simdide olcdum 37.3 sicak basiyo sanki neden ola bilir acaba bilen varmi?
Tutmuştur inşallah bende öyle oldu tüm vücudundan alev çıkıyordu özellikle ayaklarım yanıyordu ve şuan hamileyim tuttu bende inşallah sende de tutmuştur

Evet randevu bulmak çok sıkıntı bizi direk doktor yönlendirdiği için hemen gidip kan vermiştik. Sık sık kontrol edin inşallah hızlıca bulursunuz
Şuan ne aşamadasınız tedaviden önce bakılması daha doğru
Gerek yok demişti doktor boşuna yapma demişti benim ikinci tüp bebek
dün negatif sonucun aldım artık üçüncüyü düşünürsek o yüzden artık gerek var dedi

Gerek yok demişti doktor boşuna yapma demişti benim ikinci tüp bebek
dün negatif sonucun aldım artık üçüncüyü düşünürsek o yüzden artık gerek var dedi
Halbuki ilk başta yapsalarda hani boyle insanlari bi kac defa denemek zorunda birakmasalar. Neyse hakkinda hayırlısı olsun canım insallah ordan da bişey çıkmaz 🤲

Back