- 24 Haziran 2022
- 327
- 545
- 33
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #2.361
Dün kendimi ev işlerine verdimGünaydın canım
İğnelere başlıyorum bugün.
Baktım dün yoksun.
Sen ilaçları bıraktın ya 1 haftaya kadar olursun adet.
Evet fitil vermişDün kendimi ev işlerine verdimadet olamadık ya böyle fenalık basıyor üstüme sıcak zaten iyice fenalardayım Bi olsam rahatlıcam.lutinus vermişmi sana aret onu merak ettim
Prolutex iğnem var zaten sabah akşam vuruyorum inşallah bişey olmaZGünaydın
Gözünüz aydın.
Lekelenme şeklinde olabiliyor.
Yoğun geliyorsa dr a gidin iğne yapsınlar.
Pazartesi transferler çoğaldıKızlar tahlil sonuçlarım çıkmış.
Pazartesi transfer oluyorum
Yarın kalçaları kevgir etmeye başlıyorum yani
Ayyy Allah nasip etsin hepimize inşallah
İnşallah CanımProlutex iğnem var zaten sabah akşam vuruyorum inşallah bişey olmaZ
Amin hepimiz için hayırlısı olsunPazartesi transferler çoğaldıhadi hayirlisi
12.gün gecmıstır canım ki doktorlarda zaten buyuzden 12.gun kan ısterler.Bu çatlatma iğnesinin etkisi niye geçmiyor neden uzun sürüyor darlandım yaaaa( Bugün 12.gün geçmemişmisdir etkisi hala (
Merhaba hayırlı olsun transferin canım ilaçların ne doktorun aret hoca mıKızlar iğneleri vurdurmak için sağlık ocağına gittim. Sonra dr a ilaçlarımı gösterdim yazsın diye. Ama kadın doğum ilaçları olduğu için yazamadı. Sistemde gebe olsan yazardım dedi. Bende transferlerimde hep oksapar kan sulandırıcı kullandığım için onu yazdırdım. Fiyatı 518 tl miş sgk ile 65 e geldi.
S scooby-doo canım aret hoca transferde veriyordu sanırsam oksaparı.
Bana bu sefer farklı vermişler aldıysan inşallah farklı bir şey vermez bende de vardı kaldı elimdeKızlar iğneleri vurdurmak için sağlık ocağına gittim. Sonra dr a ilaçlarımı gösterdim yazsın diye. Ama kadın doğum ilaçları olduğu için yazamadı. Sistemde gebe olsan yazardım dedi. Bende transferlerimde hep oksapar kan sulandırıcı kullandığım için onu yazdırdım. Fiyatı 518 tl miş sgk ile 65 e geldi.
S scooby-doo canım aret hoca transferde veriyordu sanırsam oksaparı.
Teşekkür ederim canım.Merhaba hayırlı olsun transferin canım ilaçların ne doktorun aret hoca mı
Bulunmayan ilaç varmı önceden alayim
Ben daha önce 3 kere denedim hep oskapar verdiler. Zaten hoca farklı yazarsa Söyliycem elimde bu var diye.Bana bu sefer farklı vermişler aldıysan inşallah farklı bir şey vermez bende de vardı kaldı elimde
İnşallah rabbim emegimizi boşa cikarmasin kızım çok istiyor en çok onun için istiyorum olmazsa nasıl anlatırım karnimda bebek var diye seviyor
Canım senin adına cok sevindim hayırlı olsunTeşekkür ederim canımmmm.
İnşallah sonucumuzda güzel olur.
Aynen öyleayliss ikiside aynı işi görüyorsa farklı vermesinler bir zahmet. Zaten yetişicez diye helak oluyoruz.
Canim dun transfer oldun hayırlısı olsun inşallah bebisini kucagina almak nasip olur? Nasılsın?Aynen öyle
Estrofem ve progesteron bazli igne kullaniyosundur muhtemelen sende o yapiyo canimMehraba kizlar tranferimin bugün 3 cu günü transfer günü dahil dunden atesim var gecə 37 simdide olcdum 37.3 sicak basiyo sanki neden ola bilir acaba bilen varmi?
İlaçlardan da olabilir.Mehraba kizlar tranferimin bugün 3 cu günü transfer günü dahil dunden atesim var gecə 37 simdide olcdum 37.3 sicak basiyo sanki neden ola bilir acaba bilen varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?