• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kizlar benim amh çok düşük
Banada
D vitamini
Biesteron
Multifer plus
B12
Youplus diye vitaminler verdi 3 haftadır kullanıyorum inşallah bir fayda sağlar 🤲🤲🤲
Her ay 2 yada 3 yumurta oluşuyorduben 4 tadavi oldum 2 defa transfer yapıldı ilki negatifti.Tedavilerde gonalf ve meriofert kullandım.Biesteron d vitamini balık yağı ve Multi vitamin kullandım.Her aynen fazla 3 yumurta olusuyordu.İlk.tedavide 1 yumurta çıktı içi boştu transfer olamadı.ikincisinde 2 yumurta oldu biri dollendi ama negati oldu.3. denemede 2 yumurta toplandı ama döllenme olmadintransferde yapılamadı.Sonuncusunda başka bir doktor bana resveratrol önerdi.lipozone diye bir marka 2 ay onu kullandım.o sırada polen arı sütü bal çörek otu ksrisiminkullandim.6 yumurta oluştu 5 toplandı 3 u iyi kalite dendi ve 2. Si transfer edildi. uzum yazmamın sebebi bu tedavilerde ne yapacağımı bilmeden önüme gelen ilacı takviyeyi kullandım.Keske tecrübeli birilerinden tavsiye alabilseydim.Benim.gibi ileri yaş ve amh düşüklüğü olan yumurta kalitesi düşük olanlara yardımcı olmak için yazıyorum.resveratrol yumurta hücrelerini gençleştirme etkisine sahipmiş anti oksidan özelliği varmış.2 kutu kullandım ve 2.5 lt su içtim ve yürüyüş yaptım.Ben faydasını gördüm inşallah son olur bu tedavi.Tedaviye başlayacak olanların aklında bulunsun 🥰🥰

Hosgeldin canım
Hayırlı olsun şimdiden.
Rezerv düşüklüğü çoğumuzda var maalesef.
Yaş ilerledikçe Rezerv düşüyor.
Kullanacağın iğneler küçük olan yumurtalarını büyütür. Herkesin bünyesi farklı benden 8 toplar senden 10.
Belli olmuyor ama amh a göre 7-8 toplar senden diye düşünüyorum.
Doktor rahimin durumuna göre taze veya dondurulmuş transfer mi olur ona kendi karar verir.

Allah senden de razı olsun canım 🤲 her zaman bardağın dolu tarafindan bakmayı severim o kadar cok hikaye okudum ki tup bebek yaptiramayanlar dahi var yumurtasi olmayan spermi olmayan o yüzden halimize şükredelim en azından bi tedavimiz bi umudumuz var böyle dusununce insan gülümsüyor dene bence 😘
Doğru diyorsn ama.biz insanoğlu aceleciyiz herşeyin hemen olmasını istyrz sanki olmayacak gibi hissedyrz oluncada herşeyi çok çabuk untryz ..

bu kadar uğraşa inşallah hayırlı haberleri alırsınızzz :KK200: çok teşekkür ederim bilgilendirme için. peki özel değilse sorununuz nedir ne kadardır hamile kalamıyorsunuz
Pcos vardı normalde bi kimyasal düşügüm oldu 1.5 yıldır evliyim aslında erken biliyorum ama ben istediğim için biraz böyle oldu inşallah teşekkür ederim ☺️

Kizlar benim amh çok düşük

Her ay 2 yada 3 yumurta oluşuyorduben 4 tadavi oldum 2 defa transfer yapıldı ilki negatifti.Tedavilerde gonalf ve meriofert kullandım.Biesteron d vitamini balık yağı ve Multi vitamin kullandım.Her aynen fazla 3 yumurta olusuyordu.İlk.tedavide 1 yumurta çıktı içi boştu transfer olamadı.ikincisinde 2 yumurta oldu biri dollendi ama negati oldu.3. denemede 2 yumurta toplandı ama döllenme olmadintransferde yapılamadı.Sonuncusunda başka bir doktor bana resveratrol önerdi.lipozone diye bir marka 2 ay onu kullandım.o sırada polen arı sütü bal çörek otu ksrisiminkullandim.6 yumurta oluştu 5 toplandı 3 u iyi kalite dendi ve 2. Si transfer edildi. uzum yazmamın sebebi bu tedavilerde ne yapacağımı bilmeden önüme gelen ilacı takviyeyi kullandım.Keske tecrübeli birilerinden tavsiye alabilseydim.Benim.gibi ileri yaş ve amh düşüklüğü olan yumurta kalitesi düşük olanlara yardımcı olmak için yazıyorum.resveratrol yumurta hücrelerini gençleştirme etkisine sahipmiş anti oksidan özelliği varmış.2 kutu kullandım ve 2.5 lt su içtim ve yürüyüş yaptım.Ben faydasını gördüm inşallah son olur bu tedavi.Tedaviye başlayacak olanların aklında bulunsun 🥰🥰
Çok teşekkür ederim bu bilgiler için.. bende beni ne bekliyor bilmiyorum hiç ilk defa bunu deniyorum. Arı sütü polen bal bende tüketiyorum doktorum bol bol incir ye dedi ve Akdeniz usulü beslenme önerdi.. Allah'ım hepimize hayirla nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏🙏 zor islermis bunlar maddi anlamda da yıpratıcı.

Bende genetik testleri verince pıhtılaşmam olduğunu gördüm. Eğer değerin yüksek değilse coraspin veriyorlar ki şuan bende coraspin kullanıyorum. İçim rahat etsin diyorsan transferden önce testi tekrar göster dr a. Sonucuna bakarak tekrar karar versin.
Transferden sonradamı coraspin kullancakmışsınız sadece sizede mi o şekilde söylendi
Bugün sonuclarıma tekrar baktı ben değerimi faln bilmiyorum hiç ama şu tarz bişey dedi pıhtılaşmayla ilgili bi sorun yaşamamışsın şuana kadar o yüzden coraspin yeterli hamilr kalınca ipneye başlatcam dedi
Ama ister istemez aklım takıldı

Bende genetik testleri verince pıhtılaşmam olduğunu gördüm. Eğer değerin yüksek değilse coraspin veriyorlar ki şuan bende coraspin kullanıyorum. İçim rahat etsin diyorsan transferden önce testi tekrar göster dr a. Sonucuna bakarak tekrar karar versin.
Canım özel mesj attım sana🤗

Günaydın kızlar dün pek giremedim buraya transfer olanlar hayırlı olsun rabbim emeğinizi boşa çıkartmasın inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 melekomelek melekomelek canım pazartesi transferin olucakmış hadi bakalım geri sayım başladı inşallah 3 ü de tutar diyim 😂 V vildan0 sağol canım atlattım ya şuan iyiyim çokda üzülmedim hayat çok kısa aslında bişeylere üzülmek için aslında bunu biliyoruz ama elde değil işte nasip diyelim ☺️ Birde kızlar transferden sonra ne zaman adet oldunuz öncekilerde benim kasıklarım göğüslerim öyle ağrıyor ki hala olmadım 🫤

Günaydın arkadaşlar transferimin 8. Günündeyim dün akşam kahverengi lekelenmem oldu bu sabahta biraz oldu gebelik testi aldım pozitif çıktı ama kanama canımı sıktı sizdede oldu mu çok korkuyorum
Merhaba canım benim kızımda olmamıştı lekelenme ama olan arkadaşlar var başka topiklerde okumuştum bebekle ilgili değilde rahimle ilgili kanama olabiliyormuş doktoruna bi aç sor istersen için rahat etsin inşallah can sıkıcı bir durum olmaz diye düşünüyorum

Transferden sonradamı coraspin kullancakmışsınız sadece sizede mi o şekilde söylendi
Bugün sonuclarıma tekrar baktı ben değerimi faln bilmiyorum hiç ama şu tarz bişey dedi pıhtılaşmayla ilgili bi sorun yaşamamışsın şuana kadar o yüzden coraspin yeterli hamilr kalınca ipneye başlatcam dedi
Ama ister istemez aklım takıldı
Onun için bişey demediler ama muhtemelen transferden itibaren iğne olarak verir banada.

Günaydın arkadaşlar transferimin 8. Günündeyim dün akşam kahverengi lekelenmem oldu bu sabahta biraz oldu gebelik testi aldım pozitif çıktı ama kanama canımı sıktı sizdede oldu mu çok korkuyorum
Günaydın
Gözünüz aydın.
Lekelenme şeklinde olabiliyor.
Yoğun geliyorsa dr a gidin iğne yapsınlar.

Günaydın kızlar dün pek giremedim buraya transfer olanlar hayırlı olsun rabbim emeğinizi boşa çıkartmasın inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 melekomelek melekomelek canım pazartesi transferin olucakmış hadi bakalım geri sayım başladı inşallah 3 ü de tutar diyim 😂 V vildan0 sağol canım atlattım ya şuan iyiyim çokda üzülmedim hayat çok kısa aslında bişeylere üzülmek için aslında bunu biliyoruz ama elde değil işte nasip diyelim ☺️ Birde kızlar transferden sonra ne zaman adet oldunuz öncekilerde benim kasıklarım göğüslerim öyle ağrıyor ki hala olmadım 🫤
Günaydın canım
İğnelere başlıyorum bugün.
Baktım dün yoksun.
Sen ilaçları bıraktın ya 1 haftaya kadar olursun adet.

Back