2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Çok tatlısınız
Tamam yapıcam çok teşekkür ederim ben severim böyle şeyleri
Çalışmıyorum canım

1 kutu verdiler 10 tane var zaten içinde. Evde 5 tane de bende var. Şimdilik yeter teste kadar.

Çok teşekkür ederim inşallah bağışıklık güçlendirici herhalde kolaylaştırıyor sanırım ben böyle şeyler olsun istiyorum ama güvenmiyorum olmayacaksa olduracak hali yok ama tutunacaksa destek olsun
Hiçbir şey yapmıyorum annem geldi memleketten o yapıyor

Embriyo dondurma işlemini ne kadara yaptınız? Ve kaç embriyonuz oluştu

Aynen küçükleri toplamıyorlar zaten.
7 yumurta iyi.
İnşallah hepsi güzelce döllenir.

KIZLAAAr benımde pazartesıydı muayenem yarına cekıldı :)
yarın 12.gün hazırlık kontrolu bakalım rahmım kac mm olmuş.,
ve hoca yarın bır bagısıklık ıgnesı yapacakmıs rahmeee ... cok ılgınc bu defa ılk defa boyle bişey olacak her degısıklıgı denıyoruz zaten burda son deneme dondurulmusları transfer edecegız 3.deneme .

Ben de dün tüp bebek tedavisine başladım, ilk olucak biraz acemiyim bana yardımcı olabilir misinz bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum
Dün reglim 3.günüydü gonal f iğneleriyle başladım. Pazartesiden sonra cetrodite ile devam edicem ve p. Tesi kontrolüm de var, benim merak ettiğim şey opu dan sonra embriyo çok oluşunca mı dondurma oluyor, ve bunun fiyatı da tüp bebek ödemesinin içinde dahil mi

Öncelikle hayırlı olsun canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Yumurta çok toplandığı zaman donduruyorlar rahim dinlensin diye dondurma parası yerine benim gittiğim klinik de rahim dinlendirme ücreti almışlardı ben pgt ngs ye göndermiştim yaklaşık 5 ay donuk durdu embriyolarım transfer günü de imha edilmesi için imza atmıştım

Cnm çok geçmiş olsun, keşke en başta sizi de anestezi altında işleme tabi tutsalardi. Geçmis yazıları okuyamadim ama cok zor geçmiş anladığım kadarıyla. Allah'ın izniyle inşallah gönlünden geçen hakkında hayırlısı olur canim

Anladım canım, peki ben mesela 2 yıl dondurmak istesem öyle oluyor mu

Ayyyy seninde çok az kalmıııışşşş
Hadi bismillah şifa olsun iğne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…