- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #2.401
Çok tatlısınızAylisciimm sabırla beklıcez test gününüüü canımmm
medıtasyon yaappp dur sana lınk atayımmhepiniz yapabılırsınız faydasını gören cok var.
ben ınanırım mucizelere cunku.
bu defa bende yapacagım .
birde canım sen calısıyormusun ev hanımımısın
1 kutu verdiler 10 tane var zaten içinde. Evde 5 tane de bende var. Şimdilik yeter teste kadar.Evet canım oksaparı transfer gününden itibaren başlatıyor test gününe kadar pozitif çıkarsa devam ediyorsun sgk ile çok iyi fiyata almışsın kaç kutu yazdı aile hekimi ben geçen sorduğumda ben yazarım ama eczane verir mi bilmiyorum demişti
Benim de test günüm 20 ağustos..Test günüm 20 Ağustos ilaclarin yapdığıni acikcasi düşünmuyorum ilaclari oncedende aliyodum
Bu ngs ne oluyor tam olarak3400 bir embriyo
Yok çok şükür temiz çıktı testler.Sizin yaptığınız testte bir sıkıntı çıkmadı deilmi..uzun sürmesi önemli değil benim için çünkü şuan erteledim zaten sonuç çıkana kadar bizde toparlanıriz umarim
Çok teşekkür ederim inşallahKııızzz yazamadım dün hayırlı olsun canım benim inşallah bebeğin tutunur sana sıkı sıkıo serumu duymuştum bende galiba bebek tutunsun diye veriyorlar dimi yat dinlen hiçbişey yapma boşver ye iç yat
Bende merak ettim hayırlara çıksın
İnşallah ikimizde hayirli haberler alirizBenim de test günüm 20 ağustos..
Embriyo dondurma işlemini ne kadara yaptınız? Ve kaç embriyonuz oluştuSelam kızlarr 25 yasındayım daha önce gecirdiğim bi hastalık yüzünden tüplerimde problem var onun dısında bi sorunumız yoktu ama doktorlar tüpbebeğe yönlendirdi . 2 tane 5. Gün embriyom vardı mart ayında ilk transferim olmustu ve negatif sonuclandı . 2 hafta sonra adetim var doktora gidicem 2. Transfer için . Hepimiz için hayırlısı olsun
Aynen küçükleri toplamıyorlar zaten.Bende şimdi muan oldum canım 7 yumurta saydi doktor dahada var nokta nokta koyun dedi not tutan hemşireye yumurtaların güzel gelisiyo dedi şimdi kan verdim e2 bakilacak yüksek ihtimal pazartesi opu olur dedi doktor ayy cok heyecanlandim
Detaylı genetik tarama.Bu ngs ne oluyor tam olarak
Cevap için teşekkürlerDetaylı genetik tarama.
Pgt den daha detaylı olanı.
Hayırlı olsun canım inşallah güzelce tutunur yumoşunTeşekkür ederim inşallahiyiyim dün çok yorgundum mide bulantısı,baş ağrısı falan o serum mahvetti uykuya bağladım kendime geldim bugün yatıyorum öyle
Sizin ateşiniz neden çıktı acaba ?
Öncelikle hayırlı olsun canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Yumurta çok toplandığı zaman donduruyorlar rahim dinlensin diye dondurma parası yerine benim gittiğim klinik de rahim dinlendirme ücreti almışlardı ben pgt ngs ye göndermiştim yaklaşık 5 ay donuk durdu embriyolarım transfer günü de imha edilmesi için imza atmıştımBen de dün tüp bebek tedavisine başladım, ilk olucak biraz acemiyim bana yardımcı olabilir misinz bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum
Dün reglim 3.günüydü gonal f iğneleriyle başladım. Pazartesiden sonra cetrodite ile devam edicem ve p. Tesi kontrolüm de var, benim merak ettiğim şey opu dan sonra embriyo çok oluşunca mı dondurma oluyor, ve bunun fiyatı da tüp bebek ödemesinin içinde dahil mi
Herkese mrb. Dunku islemden sonra tedaviyi sonlandirma karari almistim. Zaten hayatimin her asamasi mucadele ederek gecti ve bundan sonra da goz gore gore yeni saglik problemleri yasamak istemedim. Konuyla ilgili hicbir kaynaga ulasamadim. Bu rahimi asılarak cekme ya da döndürmeyle ilgili. 2.bir doktor gorusu almak isterdim fakat vakit yoktu. Cozulen embriyo beni bekliyordu. Esim cesaret vermeye calisarak, devam etmemizi istedi. Fakat kendi sagligimi ve embriyonun da zarar gordugunu dusunerek onca emege ragmen istemedim. 2-3 saat anca uyuyabildim kesik kesik. Sabah doktorla konusarak son kararimi verecegimi soyledim esime. Cagrilan saatte hastaneye gittik. Doktora vucudumun cok gec iyilestigini, endiselerim oldugunu anlattim ve beni cok yormadan zorlamadan transferi denemesini, olmuyorsa birakmasini ve tedaviyi sonlandirmak istedigimi soyledim. Bu duruma cok sasirdi olur mu oyle sey filan diye fakat bu defa israrci oldum ve olmuyorsa illa oldurmak icin ugrasmamasini istedim. O da saygi duydu. Ciktigimda hemsire islemin cok kolay oldugunu, dunku gibi olmadigini soyledi. Dinlendikten sonra doktorun yanina aldilar. Dr. dun cok kastigim icin rahmin cok geride oldugunu ve tost gibi ustuste bindigini, bugun ise yine ters fakat hafif egik oldugunu, fazla asilmadan kolaylikla istedigi alana girip koydugunu soyledi. Hatta hic asilmadim dedi muhtemelen beni rahatlatmak icin. Esim de 2 dr. girdiklerini ve cok cabuk ciktiklarini soyledi. @bennucan @Gugutepamukmelek @flower girls ekleyemedigim herkese tsk ederim. Biraz uzun yazdim fakat ben bu konuda hicbir kaynaga ulasamadigim icin belki birisinin isine yarar diye birakiyorum. Defalarca doktora muayene olurken dile getirmeme ve hemsireye son muayene gunu soylememe ragmen dikkate almayip bu tecrubeyi yasamam gereksiz bir travma oldu. Simariklik yaptigimizi mi dusunuyorlar yoksa bizim icin zor olan seyler artik onlar icin rutin oldugu icin mi dikkate alinmiyor bilmiyorum. Benim israrci olmam gerekiyor demekki, bana da cok kotu bir ders oldu. Gunun sonunda embriyomla birlikteyiz. Herkese kolaylik ve saglik diliyorum
Cnm çok geçmiş olsun, keşke en başta sizi de anestezi altında işleme tabi tutsalardi. Geçmis yazıları okuyamadim ama cok zor geçmiş anladığım kadarıyla. Allah'ın izniyle inşallah gönlünden geçen hakkında hayırlısı olur canimHerkese mrb. Dunku islemden sonra tedaviyi sonlandirma karari almistim. Zaten hayatimin her asamasi mucadele ederek gecti ve bundan sonra da goz gore gore yeni saglik problemleri yasamak istemedim. Konuyla ilgili hicbir kaynaga ulasamadim. Bu rahimi asılarak cekme ya da döndürmeyle ilgili. 2.bir doktor gorusu almak isterdim fakat vakit yoktu. Cozulen embriyo beni bekliyordu. Esim cesaret vermeye calisarak, devam etmemizi istedi. Fakat kendi sagligimi ve embriyonun da zarar gordugunu dusunerek onca emege ragmen istemedim. 2-3 saat anca uyuyabildim kesik kesik. Sabah doktorla konusarak son kararimi verecegimi soyledim esime. Cagrilan saatte hastaneye gittik. Doktora vucudumun cok gec iyilestigini, endiselerim oldugunu anlattim ve beni cok yormadan zorlamadan transferi denemesini, olmuyorsa birakmasini ve tedaviyi sonlandirmak istedigimi soyledim. Bu duruma cok sasirdi olur mu oyle sey filan diye fakat bu defa israrci oldum ve olmuyorsa illa oldurmak icin ugrasmamasini istedim. O da saygi duydu. Ciktigimda hemsire islemin cok kolay oldugunu, dunku gibi olmadigini soyledi. Dinlendikten sonra doktorun yanina aldilar. Dr. dun cok kastigim icin rahmin cok geride oldugunu ve tost gibi ustuste bindigini, bugun ise yine ters fakat hafif egik oldugunu, fazla asilmadan kolaylikla istedigi alana girip koydugunu soyledi. Hatta hic asilmadim dedi muhtemelen beni rahatlatmak icin. Esim de 2 dr. girdiklerini ve cok cabuk ciktiklarini soyledi. @bennucan @Gugutepamukmelek @flower girls ekleyemedigim herkese tsk ederim. Biraz uzun yazdim fakat ben bu konuda hicbir kaynaga ulasamadigim icin belki birisinin isine yarar diye birakiyorum. Defalarca doktora muayene olurken dile getirmeme ve hemsireye son muayene gunu soylememe ragmen dikkate almayip bu tecrubeyi yasamam gereksiz bir travma oldu. Simariklik yaptigimizi mi dusunuyorlar yoksa bizim icin zor olan seyler artik onlar icin rutin oldugu icin mi dikkate alinmiyor bilmiyorum. Benim israrci olmam gerekiyor demekki, bana da cok kotu bir ders oldu. Gunun sonunda embriyomla birlikteyiz. Herkese kolaylik ve saglik diliyorum
Anladım canım, peki ben mesela 2 yıl dondurmak istesem öyle oluyor muÖncelikle hayırlı olsun canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Yumurta çok toplandığı zaman donduruyorlar rahim dinlensin diye dondurma parası yerine benim gittiğim klinik de rahim dinlendirme ücreti almışlardı ben pgt ngs ye göndermiştim yaklaşık 5 ay donuk durdu embriyolarım transfer günü de imha edilmesi için imza atmıştım
Ayyyy seninde çok az kalmıııışşşşKIZLAAAr benımde pazartesıydı muayenem yarına cekıldı :)
yarın 12.gün hazırlık kontrolu bakalım rahmım kac mm olmuş.,
ve hoca yarın bır bagısıklık ıgnesı yapacakmıs rahmeee ... cok ılgınc bu defa ılk defa boyle bişey olacak her degısıklıgı denıyoruz zaten burda son deneme dondurulmusları transfer edecegız 3.deneme .
Öyle olmuyo malesef canım transferden sonra dondurmak isteyenlere ayrı ücret talep ediliyor yıllık bakım ücreti oluyor bu ücret de her yıl değişkenlik gösteriyorAnladım canım, peki ben mesela 2 yıl dondurmak istesem öyle oluyor mu
Amin canım inşallah bakalım hayırlısı daha pazar gününe kadar ignelerimi olucam belki çoğalır biraz dahaAynen küçükleri toplamıyorlar zaten.
7 yumurta iyi.
İnşallah hepsi güzelce döllenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?