• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Günaydın canım
İğnelere başlıyorum bugün.
Baktım dün yoksun.
Sen ilaçları bıraktın ya 1 haftaya kadar olursun adet.
Dün kendimi ev işlerine verdim 😂 adet olamadık ya böyle fenalık basıyor üstüme sıcak zaten iyice fenalardayım ☺️ Bi olsam rahatlıcam.lutinus vermişmi sana aret onu merak ettim 🤔

Kızlar iğneleri vurdurmak için sağlık ocağına gittim. Sonra dr a ilaçlarımı gösterdim yazsın diye. Ama kadın doğum ilaçları olduğu için yazamadı. Sistemde gebe olsan yazardım dedi. Bende transferlerimde hep oksapar kan sulandırıcı kullandığım için onu yazdırdım. Fiyatı 518 tl miş sgk ile 65 e geldi.
S scooby-doo canım aret hoca transferde veriyordu sanırsam oksaparı.

Kızlar iğneleri vurdurmak için sağlık ocağına gittim. Sonra dr a ilaçlarımı gösterdim yazsın diye. Ama kadın doğum ilaçları olduğu için yazamadı. Sistemde gebe olsan yazardım dedi. Bende transferlerimde hep oksapar kan sulandırıcı kullandığım için onu yazdırdım. Fiyatı 518 tl miş sgk ile 65 e geldi.
Merhaba hayırlı olsun transferin canım ilaçların ne doktorun aret hoca mı
Bulunmayan ilaç varmı önceden alayim

Bana bu sefer farklı vermişler aldıysan inşallah farklı bir şey vermez bende de vardı kaldı elimde

Back