- Konu Sahibi melekomelek
-
- #1.981
Aminİnşallah olumlu sonuç alırsin karşılığında ilk denememi
Tüm dualarım kalbim sizinleGece karanlıkta ilaçlarımı yanlış almışım. Bir şey olmaz herhaldeŞimdi de deli gibi su içiyorum. 12 demişlerdi biraz erkene aldılar, henüz yeterince sıkışık değilim
Umarım her şey yolunda gider. Şans dileyin
Çok teşekkür ederimBol şans canım benimmmm
Allah gönlündekini nasip etsin inşallah
Benim eşimde aynı ama onun da ici içini yiyor akşam konustuk baktım öğrenmek istiyor oda bende şuan habersiz test verdimAYY BEKLIYORUZ SABIRSIZLIKLA
BENIM EŞİM COK KATI ASLA BANA NE NORMAL TEST NEDE KAN VERDIRMIYOR GUNUNDEN ÖNCE.
AMA BEN KACAMAK YAPIP ERKEN TEST ALMISTIM :) SONUC KIMYASAL OLDU BENIM.
15 AGUSTOSTA KONTROL VAR HERSEY NORMAL YENI TRANSFER GUNU BELIRLENECEK
Ne ağlatıyorsun kız bizi şurada perde ütülüyorumÇok teşekkür ederim
Ya, embriyolog az önce transfer edilecek embriyonun görüntü çıktısını getirdi. Doktor çıktıktan sonra eşim aldı onu öptü. İçim gitti, eridim resmenUmarım bu sefer her şey çok güzel olur.
Ayyyy resmen okuyunca gözlerim dolduÇok teşekkür ederim
Ya, embriyolog az önce transfer edilecek embriyonun görüntü çıktısını getirdi. Doktor çıktıktan sonra eşim aldı onu öptü. İçim gitti, eridim resmenUmarım bu sefer her şey çok güzel olur.
İnşallah gönlündeki nasip olsun canımBen de kafayı yedim valla komşunun bebeği gece ağlıyor ben yatakta ağlıyorum keşke benim de olsa uyandirsa diye transferim iptal olduğunda tüm işlemleri iptal edecektim şimdi sizlerin heyecanını görünce dedim embriyolar bitene kadar yap çöp olacağına içimde çöp olsun canım böyle kırt kırt bebek popişi ısırmak istiyor
Amin canım allah isteyen herkese versin kucağını boş bırakmasınİnşallah gönlündeki nasip olsun canım
Allah kızına sağlıklı ömür versin cnm.. Bir sonraki denemede kucağına alırsın inşallahKızlar günaydın ben bugün kan veremiyeceğim için dün akşam verdim sonuç 1 çıkmış tutmamış yani kısmet diyorum nasibi yokmuş demek ki şimdi adet olmayı beklicem kasıklarım o kadar ağrıyor ki
YaaaaÇok teşekkür ederim
Amin canım cok sağolasınİnşallah gerek kalmaz ilk denemede bebeğini kucağına alırsın
İnşallah kuzum ya bilmiyorum hepimize dua ediyorum ama iş rabbimin bize verdiği vereceği bizim isteğimizden daha hayırlıdır bilemiyoruz kiİşarettir inşallah
Umarım hersey gonlundeki gibi olur canım biz yine arkadasimiza eşimize dostumuza derdimizi soyluyoruz yazik kocalarimiza onlar kimseyle paylasamiyolar hep içlerinde yasiyolar rabbim hepimize eşlerimizin kucağına evlat verebilmeyi nasop etsin canım aminÇok teşekkür ederim
Yok kuzum transfer dahil bugün 5. GünümHaha çok iyi sana bir işarettir bu testin çıkmismiydi senin
Aynen kuzum hiç umudunu kaybetme elinden geleni herşeyi yap tevekkül et sonra rabbim bize de nasip edecek hiç üzülme imtihan bu da bi nevi sabırlı olmalıyızBen de kafayı yedim valla komşunun bebeği gece ağlıyor ben yatakta ağlıyorum keşke benim de olsa uyandirsa diye transferim iptal olduğunda tüm işlemleri iptal edecektim şimdi sizlerin heyecanını görünce dedim embriyolar bitene kadar yap çöp olacağına içimde çöp olsun canım böyle kırt kırt bebek popişi ısırmak istiyor
Oldum kuzum ben 3 embiron koyuldu 3 günlük inşallah bakalim nasil olucak
Ya inşallah olurYok kuzum transfer dahil bugün 5. Günümbendede belirtiler azalıyor gibi ama hayırlısı
İnşallah canm benim benimde artık üçüncü denemeye kaldı şansım oda yaparsak imkan el verirseAmin
İkinci. Umarım son olur
Yok yarın verecem ama hiç umudum yok valla adet olacam diyede çok korkyrmVERDIN MI KANII
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?