2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bol şans canım benimmmm
Allah gönlündekini nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim
Ya, embriyolog az önce transfer edilecek embriyonun görüntü çıktısını getirdi. Doktor çıktıktan sonra eşim aldı onu öptü. İçim gitti, eridim resmen Umarım bu sefer her şey çok güzel olur.

Ben de kafayı yedim valla komşunun bebeği gece ağlıyor ben yatakta ağlıyorum keşke benim de olsa uyandirsa diye transferim iptal olduğunda tüm işlemleri iptal edecektim şimdi sizlerin heyecanını görünce dedim embriyolar bitene kadar yap çöp olacağına içimde çöp olsun canım böyle kırt kırt bebek popişi ısırmak istiyor

Benim eşimde aynı ama onun da ici içini yiyor akşam konustuk baktım öğrenmek istiyor oda bende şuan habersiz test verdim

Ne ağlatıyorsun kız bizi şurada perde ütülüyorum

Ayyyy resmen okuyunca gözlerim doldu

İnşallah gönlündeki nasip olsun canım

Allah kızına sağlıklı ömür versin cnm.. Bir sonraki denemede kucağına alırsın inşallah

Yaaaa valla ben de duygulandım İnşallah emeğimizin karşılığını alırız

Umarım hersey gonlundeki gibi olur canım biz yine arkadasimiza eşimize dostumuza derdimizi soyluyoruz yazik kocalarimiza onlar kimseyle paylasamiyolar hep içlerinde yasiyolar rabbim hepimize eşlerimizin kucağına evlat verebilmeyi nasop etsin canım amin

Aynen kuzum hiç umudunu kaybetme elinden geleni herşeyi yap tevekkül et sonra rabbim bize de nasip edecek hiç üzülme imtihan bu da bi nevi sabırlı olmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…