• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Hayırlı olsun öncelikle kaçıncı gün embriyosu transfer edildiğine bağlı olarak değişir erken ama yinede bence bu günlerde çıkmayıp test günü pozitifi gören çok kişi var
5. gün embriyosu iki tane olup çıkmayınca çok üzüldüm... kabullensem mi umt mu etsem bilemedim

Sağol canım bilemiyorum peki şey sorucam şimdi mesela adet olucam ya hemen bu adette tekrar başlanıyormu yoksa ara mı veriliyor mesela 1 adet dönemi falan merkeze ilettim sonucu ararlar zaten onlara da sorarım da merak ettim birde ben geçen sene bi mide problemi geçirdim 6-7 ay kadar hiçbişey yiyemedim tedavi gördüm safra gastriti var midem de bu kadar ilaca tekrar başa dönermiyim diye de korkuyorum 🫤
Bence ara vermeden başlarlar diye düşünüyorum.
Yine de en doğrusunu dr bilir.
Eğer psikolojik olarak biraz kafam rahatlasın diyorsan bir kaç ay bekle.

erken gebelik testi, peki kan testinde çıkar mı acaba
Kanda bir ihtimal çıkabilir, fakat yine de biraz erken gibi. Şimdi testi yaptıracaksınız, değeriniz kaç çıkarsa çıksın iki gün sonra tekrar yaptırmanız gerekecek. Ne kadar erken o kadar fazla test. Arttı mı? İkiye katladı mı? diye diye. O yüzden ne kadar zor olsa da sabırlı olmaya çalışın derim.

5. gün embriyosu iki tane olup çıkmayınca çok üzüldüm... kabullensem mi umt mu etsem bilemedim
Benimde beşinci gün embriyosu en iyi kalitede ben de çok umutlandim yaptığım dünkü idrar testinde negatif çıktı aileme felan söyledim aslında kabullendim artık negatif olduğuna ama kimse kabullenmeye esim bile beni suçluyor sen şimdiden olumsuzluğa hazırlamassn kendini hayırlısı olsn senin için belki kanda ikimzde poztif görürüz ama adet olacagimi hissedyrm ben bugun

Kızlar günaydın ben bugün kan veremiyeceğim için dün akşam verdim sonuç 1 çıkmış tutmamış yani kısmet diyorum nasibi yokmuş demek ki şimdi adet olmayı beklicem kasıklarım o kadar ağrıyor ki 🫤
Ahh çok üzüldüm aslında umutluydum senin için bekledim güzel haberi sabahta bunun için baktım..seni iyi anlyrm maddi manevi çok zor insan tekrar başlamak istese maddi açıdan zor herşey para en azından bir kızın var Rabbim onu sana bağışlasın belki başka denemeye gerek kalmiyacak kendiliğinden hamile kalacaksn

Kızlar günaydın ben bugün kan veremiyeceğim için dün akşam verdim sonuç 1 çıkmış tutmamış yani kısmet diyorum nasibi yokmuş demek ki şimdi adet olmayı beklicem kasıklarım o kadar ağrıyor ki 🫤
Allah kızına sağlıklı ömürler versin ablacım💓 tez zamanda kendiliğinden olur inşallah 🙏

Allah size, kızınıza, ailenize sağlık versin. En önemlisi bu. Bakarsınız tekrar denemek gelir içinizden ve bu sefer tutar. İnsan kalbini iyi dinlemeli, doğru kararı içten içe hep biliriz de bazen geç algılıyoruz. Her şeyin hayırlısı, en güzeli olsun sizin için ❤️

Hayırlısı olsun imkanınız varsa istiyorsanız bir sonraki denemede umarım istediğiniz gibi olur 💕

Allah kızınıza uzun mutlu ömür versin 🥰

En yakın zamanda kolayca daha güzelini yaşarsın inşallah tedaviye gerek kalmadan
Sağolun kızlar hepimiz hakkında hayırlısı olsun bahane aramak istemiyorum çünkü bişey değişmicek neden olmadı diye de sormuyorum kendime bu sefer işin içinden çıkamam kendi haline bıraktım ☺️
Erken daha canım kendini boşuna üzme kanda bile çıkmayabilir geç yerleşme olduysa test gününü bekle mutlaka
Bence ara vermeden başlarlar diye düşünüyorum.
Yine de en doğrusunu dr bilir.
Eğer psikolojik olarak biraz kafam rahatlasın diyorsan bir kaç ay bekle.
Aradılar canım ilaçları bırakın 10 gün içinde adet olucaksınız adetin ilk günü arayın 3 ya da 4.günü randevu verelim dedi hemşire.bende dedim bu ay düşünmüyorum bu ayı rahat geçiriyim bi daha ki ay bilemiyorum ne düşünürüm haleti ruhiyem ne durumda olur ona göre bakıcam

Herkese mrb. Dunku islemden sonra tedaviyi sonlandirma karari almistim. Zaten hayatimin her asamasi mucadele ederek gecti ve bundan sonra da goz gore gore yeni saglik problemleri yasamak istemedim. Konuyla ilgili hicbir kaynaga ulasamadim. Bu rahimi asılarak cekme ya da döndürmeyle ilgili. 2.bir doktor gorusu almak isterdim fakat vakit yoktu. Cozulen embriyo beni bekliyordu. Esim cesaret vermeye calisarak, devam etmemizi istedi. Fakat kendi sagligimi ve embriyonun da zarar gordugunu dusunerek onca emege ragmen istemedim. 2-3 saat anca uyuyabildim kesik kesik. Sabah doktorla konusarak son kararimi verecegimi soyledim esime. Cagrilan saatte hastaneye gittik. Doktora vucudumun cok gec iyilestigini, endiselerim oldugunu anlattim ve beni cok yormadan zorlamadan transferi denemesini, olmuyorsa birakmasini ve tedaviyi sonlandirmak istedigimi soyledim. Bu duruma cok sasirdi olur mu oyle sey filan diye fakat bu defa israrci oldum ve olmuyorsa illa oldurmak icin ugrasmamasini istedim. O da saygi duydu. Ciktigimda hemsire islemin cok kolay oldugunu, dunku gibi olmadigini soyledi. Dinlendikten sonra doktorun yanina aldilar. Dr. dun cok kastigim icin rahmin cok geride oldugunu ve tost gibi ustuste bindigini, bugun ise yine ters fakat hafif egik oldugunu, fazla asilmadan kolaylikla istedigi alana girip koydugunu soyledi. Hatta hic asilmadim dedi muhtemelen beni rahatlatmak icin. Esim de 2 dr. girdiklerini ve cok cabuk ciktiklarini soyledi. @bennucan @Gugute @pamukmelek @flower girls ekleyemedigim herkese tsk ederim. Biraz uzun yazdim fakat ben bu konuda hicbir kaynaga ulasamadigim icin belki birisinin isine yarar diye birakiyorum. Defalarca doktora muayene olurken dile getirmeme ve hemsireye son muayene gunu soylememe ragmen dikkate almayip bu tecrubeyi yasamam gereksiz bir travma oldu. Simariklik yaptigimizi mi dusunuyorlar yoksa bizim icin zor olan seyler artik onlar icin rutin oldugu icin mi dikkate alinmiyor bilmiyorum. Benim israrci olmam gerekiyor demekki, bana da cok kotu bir ders oldu. Gunun sonunda embriyomla birlikteyiz. Herkese kolaylik ve saglik diliyorum 🙏
Ahh nasıl duygulandım yazıyı okuyunca inşallah sonucu güzel olur bizler neler çekiyoruz bir bebek sahibi olacak o kadar çevredeki insanların laflarını baskısını üstüne kaç yıllık evliysek o kadar hastahane geçmişi tüp bebek serüveni sonucu kötü olunca insanda umut kalmyr o kadar uzulyrmki Rabbim hayırlısını versin o kadar emek ile çıktığımız umut yolculugunda sonucu kötü olunca insan kendini o kadar caressiz hissedyrki umarım sizinki güzel olur

Ahh çok üzüldüm aslında umutluydum senin için bekledim güzel haberi sabahta bunun için baktım..seni iyi anlyrm maddi manevi çok zor insan tekrar başlamak istese maddi açıdan zor herşey para en azından bir kızın var Rabbim onu sana bağışlasın belki başka denemeye gerek kalmiyacak kendiliğinden hamile kalacaksn
Ah canım kızım olmasa inan çok üzülürdüm hatta ilk tedavide bile o kadar umutsuzdum ki olmıcak diye düşünüyordum Allah’a binlerce kez şükürler olsun onu bana verdi o olmasa şuan çok üzgün olurdum eminim.bu ayı kafam rahat geçiriyim gerçekten psikolojik olarak aslında yıpranıyoruz bi daha ki aya durumuma bakıp karar veririm artık olmazsada vardır bunda da bir hayır ☺️

Ah canım kızım olmasa inan çok üzülürdüm hatta ilk tedavide bile o kadar umutsuzdum ki olmıcak diye düşünüyordum Allah’a binlerce kez şükürler olsun onu bana verdi o olmasa şuan çok üzgün olurdum eminim.bu ayı kafam rahat geçiriyim gerçekten psikolojik olarak aslında yıpranıyoruz bi daha ki aya durumuma bakıp karar veririm artık olmazsada vardır bunda da bir hayır ☺️
Aynn öyle elinde bir dayanağın var Rabbim o duyguyu bize de yaşatacakmi bilmyrm gerçekten iki gündür o kadar üzgünüm ki hicbirsey yapmak istemyrm ilk denememde çok üzüldüm ağladım ama bunda bu kadar uzulecegimi bilseydim ikinci denemeyi yapmazdım belki bu kez çok umutlandim diyeni öyle oldu içimde hayat enerjisi kalmadi diyebilirim ne yapacagimi bilemiyorm

Yaaa üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun rabbim kızına sağlık versin canım tez vakitte de bi kardes versin inşallah 😘

Kizlar benim de bugün 9 günüm 3 gün embriyosu kan da çıkar mı. Geceleri uyuyamaz oldum ve aşırı kasıklarım ağrıyor buda bana gerginlik veriyor. Çalışıyorum Sinirlerim bozuk en sevdiğim arkadaşımın sorusuna bile bağırarak cevap vermeye başladım belirsizlik çok fena bir şeymiş

Merhaba ,
Ben 04.08.2022 de 2 adet 3. gün embriyosu transferi oldum.Bugün Transfer dahil 7.gün oluyor.Çatlatma iğnesini 11 gün yapmıştım.Hala etkisi devam ediyor mudur? 7.Gün sabahı yaptığım testte silik çizgi çıktı. Önceki gün daha silik çizgiydi şimdi daha belirgin oldu. Fotografı da var bakabilir misiniz ? Sizce iğne etkisi mi ?

Eklentiler​

Kizlar benim de bugün 9 günüm 3 gün embriyosu kan da çıkar mı. Geceleri uyuyamaz oldum ve aşırı kasıklarım ağrıyor buda bana gerginlik veriyor. Çalışıyorum Sinirlerim bozuk en sevdiğim arkadaşımın sorusuna bile bağırarak cevap vermeye başladım belirsizlik çok fena bir şeymiş
9.gün kanda çıkar diye tahmin ediyorum. Beta HCG 5.Gün ebriyosunda 5. günde 3. gün emriyosunda 7.günde kana karışıyor diye okumuştum.Bu konuda tecrübeli olanlar daha iyi bilir.Umarım sonuç pozitif olur :)

9.gün kanda çıkar diye tahmin ediyorum. Beta HCG 5.Gün ebriyosunda 5. günde 3. gün emriyosunda 7.günde kana karışıyor diye okumuştum.Bu konuda tecrübeli olanlar daha iyi bilir.Umarım sonuç pozitif olur :)
İnsaAllah gün geçtikçe gerginliğim artmaya başladı en iyisi vereyim bugün öğlen

Kaset testte de çıkar canım.

Merhaba ,
Ben 04.08.2022 de 2 adet 3. gün embriyosu transferi oldum.Bugün Transfer dahil 7.gün oluyor.Çatlatma iğnesini 11 gün yapmıştım.Hala etkisi devam ediyor mudur? 7.Gün sabahı yaptığım testte silik çizgi çıktı. Önceki gün daha silik çizgiydi şimdi daha belirgin oldu. Fotografı da var bakabilir misiniz ? Sizce iğne etkisi mi ?

Eklentiler​

İnşallah iğnenin etkisi değildir.
14 gün sürüyor diyorlar.
Ama git gide koyulaşma var diyorsunuz.
İnşallah pozitiftir arkadaşım 🙏🙏

Back