- 7 Ağustos 2022
- 50
- 90
- 3
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
- #1.961
Kaset test yapsam bile yine inanırmıyım bilemiyorum canım.Kaset testte de çıkar canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaset test yapsam bile yine inanırmıyım bilemiyorum canım.Kaset testte de çıkar canım.
İdrar testi kafa karışıklığı oluyor daha panik olursunuz kanda az da olsa bir değer çıkacağını düşünüyorum aslında neden olmasın bekleyemeyecekseniz .. uyku da önemli yıpratmayın kendiniziKizlar benim de bugün 9 günüm 3 gün embriyosu kan da çıkar mı. Geceleri uyuyamaz oldum ve aşırı kasıklarım ağrıyor buda bana gerginlik veriyor. Çalışıyorum Sinirlerim bozuk en sevdiğim arkadaşımın sorusuna bile bağırarak cevap vermeye başladım belirsizlik çok fena bir şeymiş
çok haklısınız aslında ama insan yıllarca bekleyince sabırsızlanıyor, aslında testte hayalet bi çizgi çıktı ama çok ciddiye almalı mıyım bilmiyorumKanda bir ihtimal çıkabilir, fakat yine de biraz erken gibi. Şimdi testi yaptıracaksınız, değeriniz kaç çıkarsa çıksın iki gün sonra tekrar yaptırmanız gerekecek. Ne kadar erken o kadar fazla test. Arttı mı? İkiye katladı mı? diye diye. O yüzden ne kadar zor olsa da sabırlı olmaya çalışın derim.
aminrabbim hayırlısını versin herkese... siz ne zaman transfer oldunuz?Benimde beşinci gün embriyosu en iyi kalitede ben de çok umutlandim yaptığım dünkü idrar testinde negatif çıktı aileme felan söyledim aslında kabullendim artık negatif olduğuna ama kimse kabullenmeye esim bile beni suçluyor sen şimdiden olumsuzluğa hazırlamassn kendini hayırlısı olsn senin için belki kanda ikimzde poztif görürüz ama adet olacagimi hissedyrm ben bugun
Bence çıkar canımKizlar benim de bugün 9 günüm 3 gün embriyosu kan da çıkar mı. Geceleri uyuyamaz oldum ve aşırı kasıklarım ağrıyor buda bana gerginlik veriyor. Çalışıyorum Sinirlerim bozuk en sevdiğim arkadaşımın sorusuna bile bağırarak cevap vermeye başladım belirsizlik çok fena bir şeymiş
Şimdi kan verrmeye geldik bakalım hayirkisiİdrar testi kafa karışıklığı oluyor daha panik olursunuz kanda az da olsa bir değer çıkacağını düşünüyorum aslında neden olmasın bekleyemeyecekseniz .. uyku da önemli yıpratmayın kendinizi
Ayy hadi bismillahŞimdi kan verrmeye geldik bakalım hayirkisi
Seni o kadar iyi anliyorum ki canim bide sebepsiz olunca herkes kesin gozuyle bakiyo zaten biseyi yok bunda kesin olur diyolar su an benim cevremdekilerde o şekilde bana karşı cokda olacak diye umitlenmeyin diyorum sonuçta iki başarısız asilamam var bununda olumsuz olma ihtimali var diyorum aslinda hic kimseye demicektim ben tedaviye basladigimi ama bisekilde demek zorunda kaldım valla rabblm hepimizin yardimcisi olsun herseye dayanma gücü versin tez vakitte de yavrularimiza kavuştursun inşallahAynn öyle elinde bir dayanağın var Rabbim o duyguyu bize de yaşatacakmi bilmyrm gerçekten iki gündür o kadar üzgünüm ki hicbirsey yapmak istemyrm ilk denememde çok üzüldüm ağladım ama bunda bu kadar uzulecegimi bilseydim ikinci denemeyi yapmazdım belki bu kez çok umutlandim diyeni öyle oldu içimde hayat enerjisi kalmadi diyebilirim ne yapacagimi bilemiyorm
Bir Ağustos sekizinci gün yaptım idrar testini bir tane beşinci gün embriyosuyduaminrabbim hayırlısını versin herkese... siz ne zaman transfer oldunuz?
Ayy cift çizgi bide bis gorsek keşke bence iğnenin etkisi degildir canim yerinizde olsam hemen kan vermeye giderdimMerhaba ,
Ben 04.08.2022 de 2 adet 3. gün embriyosu transferi oldum.Bugün Transfer dahil 7.gün oluyor.Çatlatma iğnesini 11 gün yapmıştım.Hala etkisi devam ediyor mudur? 7.Gün sabahı yaptığım testte silik çizgi çıktı. Önceki gün daha silik çizgiydi şimdi daha belirgin oldu. Fotografı da var bakabilir misiniz ? Sizce iğne etkisi mi ?
Eklentiler
Amin Allah razı olsun aynn öyle insan tedaviye başladığında aslında hickimsenin haberi olmayacak o kadar rahat olurki kimsenin bilmemesi eğerki inşallah testim pozitif çıkar gerek kalmaz Rabbim güç verirse ilerde imkanimda el verirse tekrar yaptığımda hiç kimseye soylemiyecemSeni o kadar iyi anliyorum ki canim bide sebepsiz olunca herkes kesin gozuyle bakiyo zaten biseyi yok bunda kesin olur diyolar su an benim cevremdekilerde o şekilde bana karşı cokda olacak diye umitlenmeyin diyorum sonuçta iki başarısız asilamam var bununda olumsuz olma ihtimali var diyorum aslinda hic kimseye demicektim ben tedaviye basladigimi ama bisekilde demek zorunda kaldım valla rabblm hepimizin yardimcisi olsun herseye dayanma gücü versin tez vakitte de yavrularimiza kavuştursun inşallah
Aynen canım eşinle sen bileceksin bi tek bende bunda saklayamadim nasio olmaz insallah ama sayet ikinciye gerek kalırsa soylememeyi düşünüyorumAmin Allah razı olsun aynn öyle insan tedaviye başladığında aslında hickimsenin haberi olmayacak o kadar rahat olurki kimsenin bilmemesi eğerki inşallah testim pozitif çıkar gerek kalmaz Rabbim güç verirse ilerde imkanimda el verirse tekrar yaptığımda hiç kimseye soylemiyecem
İnşallah gerek kalmaz ilk denemede bebeğini kucağına alırsınAynen canım eşinle sen bileceksin bi tek bende bunda saklayamadim nasio olmaz insallah ama sayet ikinciye gerek kalırsa soylememeyi düşünüyorum
Gece karanlıkta ilaçlarımı yanlış almışım. Bir şey olmaz herhalde Şimdi de deli gibi su içiyorum. 12 demişlerdi biraz erkene aldılar, henüz yeterince sıkışık değilim
Bol şans canım benimmmmGece karanlıkta ilaçlarımı yanlış almışım. Bir şey olmaz herhalde Şimdi de deli gibi su içiyorum. 12 demişlerdi biraz erkene aldılar, henüz yeterince sıkışık değilim
Umarım her şey yolunda gider. Şans dileyin
AYY BEKLIYORUZ SABIRSIZLIKLAŞimdi kan verrmeye geldik bakalım hayirkisi
İşarettir inşallahKızlar ben kafayı yedim galiba herşeyin çift çifti denk geliyor Eki Görüntüle 3110720 Eki Görüntüle 3110721