• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bol şans canım benimmmm 🧿🧿🧿
Allah gönlündekini nasip etsin inşallah :dua:
Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Ya, embriyolog az önce transfer edilecek embriyonun görüntü çıktısını getirdi. Doktor çıktıktan sonra eşim aldı onu öptü. İçim gitti, eridim resmen 🥰🥰🥰🥰 Umarım bu sefer her şey çok güzel olur.

Ben de kafayı yedim valla komşunun bebeği gece ağlıyor ben yatakta ağlıyorum keşke benim de olsa uyandirsa diye transferim iptal olduğunda tüm işlemleri iptal edecektim şimdi sizlerin heyecanını görünce dedim embriyolar bitene kadar yap çöp olacağına içimde çöp olsun canım böyle kırt kırt bebek popişi ısırmak istiyor

AYY BEKLIYORUZ SABIRSIZLIKLA
BENIM EŞİM COK KATI ASLA BANA NE NORMAL TEST NEDE KAN VERDIRMIYOR GUNUNDEN ÖNCE.
AMA BEN KACAMAK YAPIP ERKEN TEST ALMISTIM :) SONUC KIMYASAL OLDU BENIM.
15 AGUSTOSTA KONTROL VAR HERSEY NORMAL YENI TRANSFER GUNU BELIRLENECEK
Benim eşimde aynı ama onun da ici içini yiyor akşam konustuk baktım öğrenmek istiyor oda bende şuan habersiz test verdim 🤭

Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Ya, embriyolog az önce transfer edilecek embriyonun görüntü çıktısını getirdi. Doktor çıktıktan sonra eşim aldı onu öptü. İçim gitti, eridim resmen 🥰🥰🥰🥰 Umarım bu sefer her şey çok güzel olur.
Ne ağlatıyorsun kız bizi şurada perde ütülüyorum 🥰

Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Ayyyy resmen okuyunca gözlerim doldu 😊😊

Ben de kafayı yedim valla komşunun bebeği gece ağlıyor ben yatakta ağlıyorum keşke benim de olsa uyandirsa diye transferim iptal olduğunda tüm işlemleri iptal edecektim şimdi sizlerin heyecanını görünce dedim embriyolar bitene kadar yap çöp olacağına içimde çöp olsun canım böyle kırt kırt bebek popişi ısırmak istiyor
İnşallah gönlündeki nasip olsun canım 🧿

Kızlar günaydın ben bugün kan veremiyeceğim için dün akşam verdim sonuç 1 çıkmış tutmamış yani kısmet diyorum nasibi yokmuş demek ki şimdi adet olmayı beklicem kasıklarım o kadar ağrıyor ki 🫤
Allah kızına sağlıklı ömür versin cnm.. Bir sonraki denemede kucağına alırsın inşallah

Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Yaaaa🥰🥰 valla ben de duygulandım İnşallah emeğimizin karşılığını alırız🐣

Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Umarım hersey gonlundeki gibi olur canım biz yine arkadasimiza eşimize dostumuza derdimizi soyluyoruz yazik kocalarimiza onlar kimseyle paylasamiyolar hep içlerinde yasiyolar rabbim hepimize eşlerimizin kucağına evlat verebilmeyi nasop etsin canım amin 🤲

Aynen kuzum hiç umudunu kaybetme elinden geleni herşeyi yap tevekkül et sonra rabbim bize de nasip edecek hiç üzülme imtihan bu da bi nevi sabırlı olmalıyız 🤲🏻♥️

Back