2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Off offf nedir bu yaaaaa hepimiz aynı duygular içerisindeyiz ne zaman pozitif olacak hayali bile guzel

Off offf nedir bu yaaaaa hepimiz aynı duygular içerisindeyiz ne zaman pozitif olacak hayali bile guzel
Zaten o kadar zorkı beklemekk
ıcınde bısı var ama varmı yokmu bılmıyorsun.
var dıye umıtlensen olmayınca deli uzulmek aglamak ...
yok dıye dusunsen nasıl onun yoklugunu orda yok sayabılırımki..
bunu bizden baskası anlamıyor. dısardan herkrs anlıyr gıbı davranıyor ama asla anlamıyorlar...
keşke hemen konuldugu gıbı kan tahlıllerı ıstensee bunca ıgne emek varmıs gıbı davranıslarımıza yememıze içmemize dıkat ediyoruz bazen kendımı aptal hıssetmeme sebep oluyor off cok karmaşıkk anladınız siz beniii

Anlyrm zaten hepimiz aynı şeyleri yasyrz ben de o yüzden burdakilerle dertlesyrm yoksa zaten kimse anlamyr idrar testi negatif çıktı ama hala içimde bir umut var ya ya yok eşim o kadar çok istyrki kimse kabul etmeyr yarın cikicak testte diyor kendini boşuna uzuyrsn diye herkes bana kızıyor daha da Ümit veryrlar ama ben hic olacağına kanaat etmyrm birde ikinci deneme ne zorluklarla o paralar kazanılıyor ne zorluklarla o sürece katlanyrsn sonuca kötü olunca büyük bir boşlukta gibi oluyorsn ben sanki hiç çocuğum olmayacakmis gibi hissediyorum

Tüm dualarım kalbim sizinle

Ne ağlatıyorsun kız bizi şurada perde ütülüyorum

Ayyyy resmen okuyunca gözlerim doldu

Yaaaa valla ben de duygulandım İnşallah emeğimizin karşılığını alırız

İnşallah canm benim benimde artık üçüncü denemeye kaldı şansım oda yaparsak imkan el verirse

Hepinize çok teşekkür ederim
Transferimi oldum geldim, şimdi sıra beklemekte. Ben geçen sefer de çok umutlu giriştim her şeye. Ne kadar istediğim gibi sonuçlanmamış olsa da, şimdi tekrardan umut doluyum. Bu süreçte çok gel gitler oluyor, ama bir şekilde toparlanıp iyi tarafından bakmak istiyorum. İnşallah benim de hepimizin de çok güzel haberlerini paylaşırız burdan.

Son kimyasaldan sonra bir takım testler istemişti doktorum. Kanda pıhtılaşma sorunum varmış, hiç bilmiyordum mesela. Bu sefer kan sulandırıcı iğne de almam gerekecek yani. Umarım önceki gebeliklerin devam etmemesinin tek sebebi budur.

Cnm kiyama sana insallah bu üzüntülerin sıkıntıların cefalarin hepsi bize sefalariyla geri doner cok mutlu oldum senin adinada

Bende aynı senın gıbyım benımde 2. denemem kımyasal oldu
100 tl gıttı sımdıye kadar. 1 senedır ugrasıyorum.
elde 2 tane dondurulmus kaldı son onları koyacagız hiç ümidim yok ama

Kızlar ya sizde de iştah artışı oldu mu ilaçlar yüzünden yemek yedikten kısa süre sonra tekrar acikiyorum midem kaziniyor resmen pzt günü transfer oldum bir tane 5.gun embriyosu ne zaman tutunur sizce

Hayır umudunu kaybetme sakın umutsuzluğa düşme bizden gizlenen hayrı bilemeyiz lütfen sen duanı et Allah çabanı boşa çıkarmasın
Yaaa üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun rabbim kızına sağlık versin canım tez vakitte de bi kardes versin inşallah
Amin canım hayırlısı
Yani ben yaptırmıştım 1.20 çıkmıştı bekledim sonuç değişmedi
Burada ol zaten
Sakın gideyim deme.
Yine tedavini gör canım.
Bak bizler de kaçtır uğraşıyoruz.
Umut olmasa zaten olmaz.
Tabi umudunu kaybetmek çok kötü bişey umut olmadan yaşam olmaz maalesef

kan testi yaptırdım 1 bile çıkmadı bütün ümitlerim bitti

İnşallah iğnenin etkisi değildir.
14 gün sürüyor diyorlar.
Ama git gide koyulaşma var diyorsunuz.
İnşallah pozitiftir arkadaşım
İnşallah öyledir. Çok tşk ederim.Hergün test yapmayı planlıyorum inşallah. İğne etkisi olsa bile çift çizgi görmek çok güzelmiş :)))

Bence hayat çok sürprizle dolu ne zaman ne olacağını bilmiyoruz hayatı yaşanır kılan da bu bence olmazsa üzülür müyüm çok üzülürüm içimde hep eksiklik kalır ama sonunda ben elimden geleni yaptım diyebilmeliyim gerisi şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…