- 20 Haziran 2022
- 524
- 709
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #2.001
Ya inşallah olurYok kuzum transfer dahil bugün 5. Günümbendede belirtiler azalıyor gibi ama hayırlısı
İnşallah canm benim benimde artık üçüncü denemeye kaldı şansım oda yaparsak imkan el verirseAmin
İkinci. Umarım son olur
Yok yarın verecem ama hiç umudum yok valla adet olacam diyede çok korkyrmVERDIN MI KANII
İnşallah kuzum hepimizin ki inşallahYa inşallah olur
Off offf nedir bu yaaaaa hepimiz aynı duygular içerisindeyiz ne zaman pozitif olacak hayali bile guzelBen de kafayı yedim valla komşunun bebeği gece ağlıyor ben yatakta ağlıyorum keşke benim de olsa uyandirsa diye transferim iptal olduğunda tüm işlemleri iptal edecektim şimdi sizlerin heyecanını görünce dedim embriyolar bitene kadar yap çöp olacağına içimde çöp olsun canım böyle kırt kırt bebek popişi ısırmak istiyor
Zaten o kadar zorkı beklemekkOff offf nedir bu yaaaaa hepimiz aynı duygular içerisindeyiz ne zaman pozitif olacak hayali bile guzel
Anlyrm zaten hepimiz aynı şeyleri yasyrz ben de o yüzden burdakilerle dertlesyrm yoksa zaten kimse anlamyr idrar testi negatif çıktı ama hala içimde bir umut var ya ya yok eşim o kadar çok istyrki kimse kabul etmeyr yarın cikicak testte diyor kendini boşuna uzuyrsn diye herkes bana kızıyor daha da Ümit veryrlar ama ben hic olacağına kanaat etmyrm birde ikinci deneme ne zorluklarla o paralar kazanılıyor ne zorluklarla o sürece katlanyrsn sonuca kötü olunca büyük bir boşlukta gibi oluyorsn ben sanki hiç çocuğum olmayacakmis gibi hissediyorumZaten o kadar zorkı beklemekk
ıcınde bısı var ama varmı yokmu bılmıyorsun.
var dıye umıtlensen olmayınca deli uzulmek aglamak ...
yok dıye dusunsen nasıl onun yoklugunu orda yok sayabılırımki..
bunu bizden baskası anlamıyor. dısardan herkrs anlıyr gıbı davranıyor ama asla anlamıyorlar...
keşke hemen konuldugu gıbı kan tahlıllerı ıstensee bunca ıgne emek varmıs gıbı davranıslarımıza yememıze içmemize dıkat ediyoruz bazen kendımı aptal hıssetmeme sebep oluyoroff cok karmaşıkk anladınız siz beniii
Tüm dualarım kalbim sizinle
Ne ağlatıyorsun kız bizi şurada perde ütülüyorum
Ayyyy resmen okuyunca gözlerim doldu
Yaaaavalla ben de duygulandım İnşallah emeğimizin karşılığını alırız
Umarım hersey gonlundeki gibi olur canım biz yine arkadasimiza eşimize dostumuza derdimizi soyluyoruz yazik kocalarimiza onlar kimseyle paylasamiyolar hep içlerinde yasiyolar rabbim hepimize eşlerimizin kucağına evlat verebilmeyi nasop etsin canım amin
İnşallah canm benim benimde artık üçüncü denemeye kaldı şansım oda yaparsak imkan el verirse
Cnm kiyama sana insallah bu üzüntülerin sıkıntıların cefalarin hepsi bize sefalariyla geri doner cok mutlu oldum senin adinadaHerkese mrb. Dunku islemden sonra tedaviyi sonlandirma karari almistim. Zaten hayatimin her asamasi mucadele ederek gecti ve bundan sonra da goz gore gore yeni saglik problemleri yasamak istemedim. Konuyla ilgili hicbir kaynaga ulasamadim. Bu rahimi asılarak cekme ya da döndürmeyle ilgili. 2.bir doktor gorusu almak isterdim fakat vakit yoktu. Cozulen embriyo beni bekliyordu. Esim cesaret vermeye calisarak, devam etmemizi istedi. Fakat kendi sagligimi ve embriyonun da zarar gordugunu dusunerek onca emege ragmen istemedim. 2-3 saat anca uyuyabildim kesik kesik. Sabah doktorla konusarak son kararimi verecegimi soyledim esime. Cagrilan saatte hastaneye gittik. Doktora vucudumun cok gec iyilestigini, endiselerim oldugunu anlattim ve beni cok yormadan zorlamadan transferi denemesini, olmuyorsa birakmasini ve tedaviyi sonlandirmak istedigimi soyledim. Bu duruma cok sasirdi olur mu oyle sey filan diye fakat bu defa israrci oldum ve olmuyorsa illa oldurmak icin ugrasmamasini istedim. O da saygi duydu. Ciktigimda hemsire islemin cok kolay oldugunu, dunku gibi olmadigini soyledi. Dinlendikten sonra doktorun yanina aldilar. Dr. dun cok kastigim icin rahmin cok geride oldugunu ve tost gibi ustuste bindigini, bugun ise yine ters fakat hafif egik oldugunu, fazla asilmadan kolaylikla istedigi alana girip koydugunu soyledi. Hatta hic asilmadim dedi muhtemelen beni rahatlatmak icin. Esim de 2 dr. girdiklerini ve cok cabuk ciktiklarini soyledi. @bennucan @Gugute @pamukmelek @flower girls ekleyemedigim herkese tsk ederim. Biraz uzun yazdim fakat ben bu konuda hicbir kaynaga ulasamadigim icin belki birisinin isine yarar diye birakiyorum. Defalarca doktora muayene olurken dile getirmeme ve hemsireye son muayene gunu soylememe ragmen dikkate almayip bu tecrubeyi yasamam gereksiz bir travma oldu. Simariklik yaptigimizi mi dusunuyorlar yoksa bizim icin zor olan seyler artik onlar icin rutin oldugu icin mi dikkate alinmiyor bilmiyorum. Benim israrci olmam gerekiyor demekki, bana da cok kotu bir ders oldu. Gunun sonunda embriyomla birlikteyiz. Herkese kolaylik ve saglik diliyorum
Bende aynı senın gıbyım benımde 2. denemem kımyasal olduAnlyrm zaten hepimiz aynı şeyleri yasyrz ben de o yüzden burdakilerle dertlesyrm yoksa zaten kimse anlamyr idrar testi negatif çıktı ama hala içimde bir umut var ya ya yok eşim o kadar çok istyrki kimse kabul etmeyr yarın cikicak testte diyor kendini boşuna uzuyrsn diye herkes bana kızıyor daha da Ümit veryrlar ama ben hic olacağına kanaat etmyrm birde ikinci deneme ne zorluklarla o paralar kazanılıyor ne zorluklarla o sürece katlanyrsn sonuca kötü olunca büyük bir boşlukta gibi oluyorsn ben sanki hiç çocuğum olmayacakmis gibi hissediyorum
Amin canım sağol hepimize inşallahAynen kuzum hiç umudunu kaybetme elinden geleni herşeyi yap tevekkül et sonra rabbim bize de nasip edecek hiç üzülme imtihan bu da bi nevi sabırlı olmalıyız
Allah yardımcın olsun canım Dualarımız sizinleGece karanlıkta ilaçlarımı yanlış almışım. Bir şey olmaz herhaldeŞimdi de deli gibi su içiyorum. 12 demişlerdi biraz erkene aldılar, henüz yeterince sıkışık değilim
Umarım her şey yolunda gider. Şans dileyin
Elimizden geleni yaparız olur olur olmazsa da ne yapalım tabii ki kendi bebeğimizin yerini tutmaz ama hayatta sevgiye muhtaç çok canlı var bizde de kocaman sevgi varOff offf nedir bu yaaaaa hepimiz aynı duygular içerisindeyiz ne zaman pozitif olacak hayali bile guzel
Hayır umudunu kaybetme sakın umutsuzluğa düşme bizden gizlenen hayrı bilemeyiz lütfen sen duanı et Allah çabanı boşa çıkarmasınAynn öyle elinde bir dayanağın var Rabbim o duyguyu bize de yaşatacakmi bilmyrm gerçekten iki gündür o kadar üzgünüm ki hicbirsey yapmak istemyrm ilk denememde çok üzüldüm ağladım ama bunda bu kadar uzulecegimi bilseydim ikinci denemeyi yapmazdım belki bu kez çok umutlandim diyeni öyle oldu içimde hayat enerjisi kalmadi diyebilirim ne yapacagimi bilemiyorm
Amin canım hayırlısıYaaa üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun rabbim kızına sağlık versin canım tez vakitte de bi kardes versin inşallah
Yani ben yaptırmıştım 1.20 çıkmıştı bekledim sonuç değişmediKizlar benim de bugün 9 günüm 3 gün embriyosu kan da çıkar mı. Geceleri uyuyamaz oldum ve aşırı kasıklarım ağrıyor buda bana gerginlik veriyor. Çalışıyorum Sinirlerim bozuk en sevdiğim arkadaşımın sorusuna bile bağırarak cevap vermeye başladım belirsizlik çok fena bir şeymiş
Tabi umudunu kaybetmek çok kötü bişey umut olmadan yaşam olmaz maalesefBurada ol zaten
Sakın gideyim deme.
Yine tedavini gör canım.
Bak bizler de kaçtır uğraşıyoruz.
Umut olmasa zaten olmaz.
kan testi yaptırdım 1 bile çıkmadı bütün ümitlerim bittiKanda bir ihtimal çıkabilir, fakat yine de biraz erken gibi. Şimdi testi yaptıracaksınız, değeriniz kaç çıkarsa çıksın iki gün sonra tekrar yaptırmanız gerekecek. Ne kadar erken o kadar fazla test. Arttı mı? İkiye katladı mı? diye diye. O yüzden ne kadar zor olsa da sabırlı olmaya çalışın derim.
İnşallah öyledir. Çok tşk ederim.Hergün test yapmayı planlıyorum inşallah. İğne etkisi olsa bile çift çizgi görmek çok güzelmiş :)))İnşallah iğnenin etkisi değildir.
14 gün sürüyor diyorlar.
Ama git gide koyulaşma var diyorsunuz.
İnşallah pozitiftir arkadaşım
Bence hayat çok sürprizle dolu ne zaman ne olacağını bilmiyoruz hayatı yaşanır kılan da bu bence olmazsa üzülür müyüm çok üzülürüm içimde hep eksiklik kalır ama sonunda ben elimden geleni yaptım diyebilmeliyim gerisi şansAnlyrm zaten hepimiz aynı şeyleri yasyrz ben de o yüzden burdakilerle dertlesyrm yoksa zaten kimse anlamyr idrar testi negatif çıktı ama hala içimde bir umut var ya ya yok eşim o kadar çok istyrki kimse kabul etmeyr yarın cikicak testte diyor kendini boşuna uzuyrsn diye herkes bana kızıyor daha da Ümit veryrlar ama ben hic olacağına kanaat etmyrm birde ikinci deneme ne zorluklarla o paralar kazanılıyor ne zorluklarla o sürece katlanyrsn sonuca kötü olunca büyük bir boşlukta gibi oluyorsn ben sanki hiç çocuğum olmayacakmis gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?