2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İdrar testi kafa karışıklığı oluyor daha panik olursunuz kanda az da olsa bir değer çıkacağını düşünüyorum aslında neden olmasın bekleyemeyecekseniz .. uyku da önemli yıpratmayın kendinizi

çok haklısınız aslında ama insan yıllarca bekleyince sabırsızlanıyor, aslında testte hayalet bi çizgi çıktı ama çok ciddiye almalı mıyım bilmiyorum

aminrabbim hayırlısını versin herkese... siz ne zaman transfer oldunuz?

Bence çıkar canım

Seni o kadar iyi anliyorum ki canim bide sebepsiz olunca herkes kesin gozuyle bakiyo zaten biseyi yok bunda kesin olur diyolar su an benim cevremdekilerde o şekilde bana karşı cokda olacak diye umitlenmeyin diyorum sonuçta iki başarısız asilamam var bununda olumsuz olma ihtimali var diyorum aslinda hic kimseye demicektim ben tedaviye basladigimi ama bisekilde demek zorunda kaldım valla rabblm hepimizin yardimcisi olsun herseye dayanma gücü versin tez vakitte de yavrularimiza kavuştursun inşallah

Ayy cift çizgi bide bis gorsek keşke bence iğnenin etkisi degildir canim yerinizde olsam hemen kan vermeye giderdim

Amin Allah razı olsun aynn öyle insan tedaviye başladığında aslında hickimsenin haberi olmayacak o kadar rahat olurki kimsenin bilmemesi eğerki inşallah testim pozitif çıkar gerek kalmaz Rabbim güç verirse ilerde imkanimda el verirse tekrar yaptığımda hiç kimseye soylemiyecem

Aynen canım eşinle sen bileceksin bi tek bende bunda saklayamadim nasio olmaz insallah ama sayet ikinciye gerek kalırsa soylememeyi düşünüyorum

S shmily ve T Tutu96 kızlar transfer haberinizi bekliyoruz Bebişlerinizi alıp gelin inşallah

Canoo ayliss senin de yarın değil mi ?
Gece karanlıkta ilaçlarımı yanlış almışım. Bir şey olmaz herhalde Şimdi de deli gibi su içiyorum. 12 demişlerdi biraz erkene aldılar, henüz yeterince sıkışık değilim
Umarım her şey yolunda gider. Şans dileyin

Bol şans canım benimmmm
Allah gönlündekini nasip etsin inşallah

Şimdi kan verrmeye geldik bakalım hayirkisi
AYY BEKLIYORUZ SABIRSIZLIKLA
BENIM EŞİM COK KATI ASLA BANA NE NORMAL TEST NEDE KAN VERDIRMIYOR GUNUNDEN ÖNCE.
AMA BEN KACAMAK YAPIP ERKEN TEST ALMISTIM :) SONUC KIMYASAL OLDU BENIM.
15 AGUSTOSTA KONTROL VAR HERSEY NORMAL YENI TRANSFER GUNU BELIRLENECEK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…