2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde benzer şeyler var bulantı yok şimdilik daha geç başlamıştı ilk hamileliğimde bekliyorum bakalım inşallah olmaz bunda benimde solda batma oluyor hep sağ kız sol erkek mi ne öyle bişey vardı ama hatırlayamadım 😂
Ben inanmiyorum ona benim kizim soldaydi gercegi tam olarakta bilmiyorum saglikla gelsinde

Kizlar nasilsiniz mide bulantilariniz basladi mi neler yasiyorsunuz
Ben genel olarak iyiyim bazen igrenme sag kasikta batma gibi bisey birazda bel agrisi
Ama k3ndimi hamile hissetmiyorum
Benm mide bulantim falan yok ama boyle normalde igrenmeyecegim seylerden ogure ogure bi hal oluyorum iki keredir. Ilkinde hic bulantim olmamisti. Biraz bsl agrim ve yogun akintim var kanamam var sanip wcye kosuorum allah korusun

Benm mide bulantim falan yok ama boyle normalde igrenmeyecegim seylerden ogure ogure bi hal oluyorum iki keredir. Ilkinde hic bulantim olmamisti. Biraz bsl agrim ve yogun akintim var kanamam var sanip wcye kosuorum allah korusun
Bende de var ama bende sanki adet olacakmisim akacakmis gibi bi his allah korusun

Sizinle ilk hamileliğimdeki kan sonucumda bulunan tabloyu paylaşmak istiyorum. O zaman doktorumda söylemişti. HCG hormonu çok geniş bir aralıkta olabilir. Mesela 5. hafta 217 ve 7138 aralığında olabilirmiş. Önemli olan hali hazırda çıkmış olan sayıya göre2 gün sonrasında en az % 60 artış sağlayıp sağlayamadığı. 2 kere kan verseniz yetiyor yani. Devamlı takibini yapmanız gerekmiyor. Hatta söylediğim gibi burda buna bile gerek duyulmuyor. Bu eski kan tahlili için benim çalmadığım kapı kalmamıştı :KK70:
Yaaa sadece 2 kere vermemiz yeterli mi 😍 benim sat 25 Ekim yaş 29. 27 Kasım'da 118, 29 Kasım'da 295 çıktı. 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi ama korkuyorum düşme var mı diye 🥺

Hayırlısı böyleymiş Kısmet artık benide kaldırabilirsiniz listeden M Mirune Allahim sizlerin bebislerine sağlık versin .Herkes sağlıkla kucağınıza alır inşallah
Pazartesi günü kan verdikten sonra doktor ile görüşmeyecek miydiniz? Doktorun söyleyecekleri esastır, bir bildiği vardır.

Bende de bel ağrısı ve mide bulantısı var ama mide bulantısını anlayamadım böyle mi oluyor genelde yemek yediğimde geçiyor yemekten bir saat sonra tekrardan bulanıyor sürekli bir şeyler atmam gerekiyor sanki ağzıma böyle olursa çok kilo alırım🙄

Bende de bel ağrısı ve mide bulantısı var ama mide bulantısını anlayamadım böyle mi oluyor genelde yemek yediğimde geçiyor yemekten bir saat sonra tekrardan bulanıyor sürekli bir şeyler atmam gerekiyor sanki ağzıma böyle olursa çok kilo alırım🙄
Kalori bakimindan fakir seylerle surekli yiceksin🤪 acikmamaya calisman lazim hamis arkadaslarim oyle yapardi. Bi de sabah bulantisinda yatagin basucunda kraker bulundurup hic kalkmadan bi iki yer oyle kalkarlardi bulanti olmasin die

Kalori bakimindan fakir seylerle surekli yiceksin🤪 acikmamaya calisman lazim hamis arkadaslarim oyle yapardi. Bi de sabah bulantisinda yatagin basucunda kraker bulundurup hic kalkmadan bi iki yer oyle kalkarlardi bulanti olmasin die
Ya benim duyduğum hep bulantidan yiyemeyip kilo verenler şimdi ben böyle olunca şaşırdım 😃

Hanımlar benim Ikınci çocuğum rahmim çok ağrıyor yürüyünce ağırlık kaldırınca. Böyle benim gibi olan varmı

Selam kizlar. Gece geve dustum bir bataga cikamiyorum. Dogum sigortasi arastiriyorum. Memorial kapsamlilar 6 aydan sonra basliyo. 1 ay sonra baslayanlar memoriali kapsamiyo. Buldugim 7400 tllik bi police her bisey var icinde ama 7. Aydan sonra kullaniliyo. Ben dogurmaya 8 bini geccek dogum. 7. Aydan sonra bile olsa hesapli diil mi yaa. Zaten 15 gunde bi muayene baslicak o zamana nstler de baslar

X