- 5 Aralık 2020
- 356
- 247
- 18
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
İnşaallah artık takdiri ilahiİyi olur kuzum toprakla uğraşmak maşallah topraklar da harika görünüyor Bi gün Rabbim dualarımızı kabul edecek inşallah sonra Bi bakmışın senin bıdık oralarda koşturup duruyor
Off Bee ne güzel gider şimdi afiyet olsun kuzucumçay da yapıyom buyrun gelin
Bu ara üçüncü atkıya başladım canım, ben daha çok şiş, çok severimKız ne örüyorsun ben Bi battaniye bitirdim sonra şiş ile yelek başladım ama şiş zormuş ya hep tığ işi alışmıştım baya zorlandım en son bıraktımbide benim oğlan ördürmüyor ki ya ne zaman elime alsam gelip şişin üstüne konuyor gagasıyla oynuyor
Yavrum kafesi hep açık mı bırakıyorsunBu ara üçüncü atkıya başladım canım, ben daha çok şiş, çok severim
Biz onu da alamıyoruz şükretAlıyorum, alıyorum anca havamı alıyorum zaten
Aynen kuzu çoğunlukla açık bırakıyorum ben sevmiyorum kafes işini ya zorunda olmadıkça kapısı açıktır özgürce uşsun yavrum benimYavrum kafesi hep açık mı bırakıyorsun
Aslında basittir yanında biri olsa gösteren daha rahat öğrenirsinAynen kuzu çoğunlukla açık bırakıyorum ben sevmiyorum kafes işini ya zorunda olmadıkça kapısı açıktır özgürce uşsun yavrum benimya bana şiş çok zor geldi yani videoda onlar ipi başka tutuyor ben başka kafam karışıyor o yüzden
Aynen ya koronadan dolayı gidemiyorum ama bakim anneme giderim o gösterirAslında basittir yanında biri olsa gösteren daha rahat öğrenirsin
Çook şükürBiz onu da alamıyoruz şükret
Dimi bizde ancak balkondan bakıyoruzÇook şükür
Köyde hayat var
Amin insalhİnşaallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bnada dua edermisinizÇook şükür
Köyde hayat var
Sizde mi malumunuz konuda çook isteyip çok uğraşanlardansınız? HoşgeldinizBnada dua edermisiniz
Hosbulduk insalh dualarda bulusmak dilegiyleSizde mi malumunuz konuda çook isteyip çok uğraşanlardansınız? Hoşgeldiniz
İnşaallah edelim birbirimize dualar
Kaç zamandir evde tikildim kaldim şu an bir tarla işiyle uğraşmayi o kadar isterdimkiii. Oh oh gunes, mis gibi toprak kokusu. Tadini çikar doya doyaaaİyi iyi ne güzel oyalanırsın, bağda bahçedeyiz biz de açıkhava iyi geliyo
Eki Görüntüle 2752921
Köyde yaşayınca bolca çıkabiliyoruz çok şükür, böyle durumlarda şehir yaşamı çokça sıkıcı gerçekten Allah yardımcınız olsunKaç zamandir evde tikildim kaldim şu an bir tarla işiyle uğraşmayi o kadar isterdimkiii. Oh oh gunes, mis gibi toprak kokusu. Tadini çikar doya doyaaa
Amin kuzucumKöyde yaşayınca bolca çıkabiliyoruz çok şükür, böyle durumlarda şehir yaşamı çokça sıkıcı gerçekten Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?