- 19 Kasım 2020
- 22.001
- 48.075
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Yok kuzum ya hiç yaşamadım ben çok merak ediyorum nası bişeyCatlak-kurabiye Ballkupum P paradiseislander kızlar hiç sormadim da daha önce herhangi bir gebelik geçiren oldu mu? Sağlıksız dahi olsa
Yok canım ben hiç geçirmedimCatlak-kurabiye Ballkupum P paradiseislander kızlar hiç sormadim da daha önce herhangi bir gebelik geçiren oldu mu? Sağlıksız dahi olsa
Bende bende az kaldı inşaallahYok kuzum ya hiç yaşamadım ben çok merak ediyorum nası bişey
Hadi inşallah ya kocilerimize bol bol naz yapalımBende bende az kaldı inşaallah
Benimki nazlıHadi inşallah ya kocilerimize bol bol naz yapalımben aşılama sürecinde azıcık yapıyorum hatta diyom da hamile kalsam da sana şöyle nazlansam biraz diye
Yok kuzum ya hiç yaşamadım ben çok merak ediyorum nası bişey
Tez zamanda olsun inşallahYok canım ben hiç geçirmedim
Haziranda erken 16. Gün adet oldum ve Beta Hcg baya yüksek çıktı benim sonra gün be gün düştü ve kimyasal gebelik olduğu anlaşıldıCatlak-kurabiye Ballkupum P paradiseislander kızlar hiç sormadim da daha önce herhangi bir gebelik geçiren oldu mu? Sağlıksız dahi olsa
Geçmiş olsun canım. İnşallah tekrar olcak bu yıl kısmet getirsin bize inşallahHaziranda erken 16. Gün adet oldum ve Beta Hcg baya yüksek çıktı benim sonra gün be gün düştü ve kimyasal gebelik olduğu anlaşıldı
Amin kuzum Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsinTez zamanda olur inşallah. Benim oldu da gitti
Tez zamanda olsun inşallah
Seninki nasıldı kuzum kimyasal mıydıTez zamanda olur inşallah. Benim oldu da gitti
Tez zamanda olsun inşallah
Yok normaldi ikizdi . Biri erken dağıldı diğeri 2 aylikken gitti . Kalp atışları vs olusmustuSeninki nasıldı kuzum kimyasal mıydı
Ah kuzucum çok üzüldüm Rabbim inşallah bu defa yüzünü güldürsün sağ salim kucağına almayı nasip etsinYok normaldi ikizdi . Biri erken dağıldı diğeri 2 aylikken gitti . Kalp atışları vs olusmustu
Amin canım hepimize nasip olur inşallahAh kuzucum çok üzüldüm Rabbim inşallah bu defa yüzünü güldürsün sağ salim kucağına almayı nasip etsin
İnşaallah canımAmin canım hepimize nasip olur inşallah
ben de hâl böyleBallkupum Tatli Limon P paradiseislander kızlar napıyosunuz tv de de bişey yok ağır romantik var ona bakıyoruz idare eder
Hadi inşallah güzel haberler alırsınKızlar merhabaaabende anne olma yolunda ilerliyorum bu ay ilk defa klomen kullandım. Yumurtlamamım üstünden 14 gün geçti yarın test yapacağım inşallah ama pek umudum yok felaket şekilde sol.kasik ağrım var bir saattir Rabbim kimseye aratmasın
Güzel bişeye benziyor kuzum ne örüyorsunben de hâl böyle
Benim de böyleBallkupum Tatli Limon P paradiseislander kızlar napıyosunuz tv de de bişey yok ağır romantik var ona bakıyoruz idare eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?