- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 148
- 22
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Umarm oyledir canin bebisin seninledirOnu da araştırdım kuzum renk pembe resimdekilerle tutuyor, bugün akıntım da çok değişikti ama çok umutlanmak da istemiyorum erken adet olurum diye korkuyorum
Bugün yumurtlamamın 9. Günü adetime 6 gün var 2 damla pembe lekelenmem oldu , erken adet mi göreceğim acaba
İnşaallah devamı gelmez canım yerleşme olur inşallah bize de yaz sonucuOnu da araştırdım kuzum renk pembe resimdekilerle tutuyor, bugün akıntım da çok değişikti ama çok umutlanmak da istemiyorum erken adet olurum diye korkuyorum
İnsallah kuzum Rabbim hepimizin kucağını doldursunUmarm oyledir canin bebisin seninledirumut iyidir umutsuzlanma
İnşallah kuzum hala damla damla devam ediyor ama stresten mi bilmem hafif hafif kramplarım oluyorAy İnşallah yerleşmedir..güzel haberler ver bize
İnşallah kuzum Rabbim hepimize nasip etsin güzel haberler verelim birbirimizeİnşaallah devamı gelmez canım yerleşme olur inşallah bize de yaz sonucu
Çok mu kanama yani adet gibi mi yoksa damla şeklinde mi sadeceİnsallah kuzum Rabbim hepimizin kucağını doldursun
İnşallah kuzum hala damla damla devam ediyor ama stresten mi bilmem hafif hafif kramplarım oluyor
İnşallah kuzum Rabbim hepimize nasip etsin güzel haberler verelim birbirimize
Pko olan çok kişi var canım. Bana da ara formda dedi pko için. Yani bazen çok oluyor bazen normal oluyor. Beslenme Cok etkiliyor pko yu . Doktorun bi şey demedi miMerhaba kizlar maalesefki bu gun pcos oldugumu ogrendkm burda baska pcos varmi şimdi nasil bir yol izliycem yardimci olurmusunuz cok uzgunum
Henuz demedi yarin 13.30 da gel dedi kan aldi gebelik testi icin hromin testlerim temiz cikti ama maalesef tunurtaliklarim ultrasonda polistik gorunuyoPko olan çok kişi var canım. Bana da ara formda dedi pko için. Yani bazen çok oluyor bazen normal oluyor. Beslenme Cok etkiliyor pko yu . Doktorun bi şey demedi mi
Yok kuzummm dün aksam 2 damla bu sabah 1 damla bile değil pembe parlak akıntı gibi sadece adetime bugün itibariyle 5 gün varÇok mu kanama yani adet gibi mi yoksa damla şeklinde mi sadece
Gelişmeleri yaz buraya olur muYok kuzummm dün aksam 2 damla bu sabah 1 damla bile değil pembe parlak akıntı gibi sadece adetime bugün itibariyle 5 gün var
İnşallah hamilelik vardırYok kuzummm dün aksam 2 damla bu sabah 1 damla bile değil pembe parlak akıntı gibi sadece adetime bugün itibariyle 5 gün var
Valla pkonun tedavisi yok da dediğim gibi beslenme önemli takip önemliHenuz demedi yarin 13.30 da gel dedi kan aldi gebelik testi icin hromin testlerim temiz cikti ama maalesef tunurtaliklarim ultrasonda polistik gorunuyo
Umarim pco değildir oyleyse bile umarim bebek sahibi olabilirimValla pkonun tedavisi yok da dediğim gibi beslenme önemli takip önemli
Asma yüzünü canım pko olanlar da bebek sahibi oluyor ki . Biraz sabır sadeceUmarim pco değildir oyleyse bile umarim bebek sahibi olabilirim
Bu gun sümüksü akintim geldi ovulasyon testi yaptim ilk defa yaptigim icin bilemedim bilen varmiAsma yüzünü canım pko olanlar da bebek sahibi oluyor ki . Biraz sabır sadece
Belirtilerin onu gösteriyordu canım ama stres yapma stres daha çok tetikler inşallah çok bekletmeden gelir bebişin gönlünü ferah tutMerhaba kizlar maalesefki bu gun pcos oldugumu ogrendkm burda baska pcos varmi şimdi nasil bir yol izliycem yardimci olurmusunuz cok uzgunum
Bu gun sümüksü akintim geldi ovulasyon testi yaptim ilk defa yaptigim icin bilemedim bilen varmi
Bu gun sümüksü akintim geldi ovulasyon testi yaptim ilk defa yaptigim icin bilemedim bilen varmi
İnsallah canim cumlemiz icin moralim bozuldu maalesef uzuldum ama biyandanda iyi oldu simdi hic degilse biliyorum hemen olmiycakBelirtilerin onu gösteriyordu canım ama stres yapma stres daha çok tetikler inşallah çok bekletmeden gelir bebişin gönlünü ferah tut
Yazarım tabi kuzum dun aksam normal idrar testi yaptım negatifti 4 gün kaldı adeteGelişmeleri yaz buraya olur mu
Amin inşallahSelamm kızlarrr kaldığımız yerden devaminşallah 2021 bizlerin ve bizim gibi tüm isteyenlerin senesi olsun Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah aminnn aminnn aminnn çok çok Aminn hep aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?