• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Umarm oyledir canin bebisin seninledir😊😊 umut iyidir umutsuzlanma
İnsallah kuzum Rabbim hepimizin kucağını doldursun♥️
Ay İnşallah yerleşmedir..güzel haberler ver bize ☺️☺️
İnşallah kuzum hala damla damla devam ediyor ama stresten mi bilmem hafif hafif kramplarım oluyor 🙄♥️♥️♥️
İnşaallah devamı gelmez canım yerleşme olur inşallah bize de yaz sonucu
İnşallah kuzum Rabbim hepimize nasip etsin güzel haberler verelim birbirimize♥️🌼

Merhaba kizlar maalesefki bu gun pcos oldugumu ogrendkm burda baska pcos varmi şimdi nasil bir yol izliycem yardimci olurmusunuz cok uzgunum😔😔

İnsallah kuzum Rabbim hepimizin kucağını doldursun♥️

İnşallah kuzum hala damla damla devam ediyor ama stresten mi bilmem hafif hafif kramplarım oluyor 🙄♥️♥️♥️

İnşallah kuzum Rabbim hepimize nasip etsin güzel haberler verelim birbirimize♥️🌼
Çok mu kanama yani adet gibi mi yoksa damla şeklinde mi sadece

Merhaba kizlar maalesefki bu gun pcos oldugumu ogrendkm burda baska pcos varmi şimdi nasil bir yol izliycem yardimci olurmusunuz cok uzgunum😔😔
Pko olan çok kişi var canım. Bana da ara formda dedi pko için. Yani bazen çok oluyor bazen normal oluyor. Beslenme Cok etkiliyor pko yu . Doktorun bi şey demedi mi

Pko olan çok kişi var canım. Bana da ara formda dedi pko için. Yani bazen çok oluyor bazen normal oluyor. Beslenme Cok etkiliyor pko yu . Doktorun bi şey demedi mi
Henuz demedi yarin 13.30 da gel dedi kan aldi gebelik testi icin hromin testlerim temiz cikti ama maalesef tunurtaliklarim ultrasonda polistik gorunuyo

Belirtilerin onu gösteriyordu canım ama stres yapma stres daha çok tetikler inşallah çok bekletmeden gelir bebişin gönlünü ferah tut

Eklentiler

• IMG-20210127-WA0020.jpeg
    IMG-20210127-WA0020.jpeg
    109 KB · Görüntüleme: 18
Belirtilerin onu gösteriyordu canım ama stres yapma stres daha çok tetikler inşallah çok bekletmeden gelir bebişin gönlünü ferah tut
İnsallah canim cumlemiz icin moralim bozuldu maalesef uzuldum ama biyandanda iyi oldu simdi hic degilse biliyorum hemen olmiycak

Back