- 19 Kasım 2020
- 22.003
- 48.078
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
İnşaallah canım tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin RabbimKıyamam ya inşallah o günlerde gelecek çok iyi bilirim o sanmaları....
Bu dedikleriniz yumurtlama ya da yumurtanın tüplerde ilerlemesinde de olabilir, bol su için, hafif yürüyüş yapın. O bölgeye sıcak soğuk uygulamayın, nacizane tavsiyem budurTesekkur ederım canım7 ay boyunca ovulasyonla takip ettim yumurtlama ve çatlamayı çok şükür bir sıkıntı yok bu konuda sanıyorum. Bu ay ovulasyon testi yapmadım ilk defa kasıkta da bir agrı oldu bıçak gibi değilde sanki nabız atması gibi acaba çatlamamı olmadı diye düşündüm inşallah öyle değildir
Cevabin icin teşekkür ederimBu dedikleriniz yumurtlama ya da yumurtanın tüplerde ilerlemesinde de olabilir, bol su için, hafif yürüyüş yapın. O bölgeye sıcak soğuk uygulamayın, nacizane tavsiyem budur
Amin canimmİnşaallah canım tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim
Yumurtalariniz rahme ulasmak icin tuplerde ilerler, bu en dogal seydir, endise etmeyin.Cevabin icin teşekkür ederimbol su iciyordum Allahtan, yuruyuste yapmaya çalışayım. Yumurta tupte neden ilerler peki bu normal midir ? Yumurtlama da olabilir gercekten ovulasyon testi yapmadım çünkü belki ozaman yumurtladim.
benim 1 düşüğüm oldu maalesefCatlak-kurabiye Ballkupum @paradiseislander kızlar hiç sormadim da daha önce herhangi bir gebelik geçiren oldu mu? Sağlıksız dahi olsa
Ben yaşadım canım, 35 civarı çıkıyordu, ilaç ile anca yarıya iniyordu diyet yaptım, 3.4 e düştü şuanMerhaba
Bende 2021 de bebek isteyenlerdenim. Aranızda prolaktin sorunu olup bebek isteyenler veya çabalayanlar var mı acaba?
Sebep neydi acababenim 1 düşüğüm oldu maalesef
Benim de 35.5 cikti. Daha yuksek ciktigi zamanlar olmustu. Antidepraesani birakinca 26 lara filan inmisti. 26 28 lerde hamile kalinca dusuk olma olasiligi var mi? Herhangi nir doktordan bununla ilgili bir sey duydun mu acaba? Ben 26 prolaktinle hamile kaldim ama dusuk olmustuBen yaşadım canım, 35 civarı çıkıyordu, ilaç ile anca yarıya iniyordu diyet yaptım, 3.4 e düştü şuan
Doktor ilk gebelikte olabilir demisti. Gerci doktor prolaktin sorunum oldugunu bilmiyordu. Bende acaba prolaktinden dolayi mi dusuk yasadim diye dusunmeden edemiyorum.Sebep neydi acaba
Başka bir sorunun var mi? Yoksa yeni mi düşürdün?Ben yaşadım canım, 35 civarı çıkıyordu, ilaç ile anca yarıya iniyordu diyet yaptım, 3.4 e düştü şuan
Doktora sormadın mi canım bunu, Şimdi de öyle mi ? Bir de kaç ay oldu düşüğün ?Doktor ilk gebelikte olabilir demisti. Gerci doktor prolaktin sorunum oldugunu bilmiyordu. Bende acaba prolaktinden dolayi mi dusuk yasadim diye dusunmeden edemiyorum.
Doktorlar bununla ilgili bir şey söylemiyor, ben ilk aşılamamı 13 lerde iken falan yaptırdım, başka birisi hamile kalsaydın düşük olabilirdi dedi, bunu doktoruma sorduğumda referans aralıkları her yerde farklı olduğunu söyledi ama 2,9 ile 29 arasının referans aralığı kabul edebilirirsek senin 26 normal olmuş oluyorBenim de 35.5 cikti. Daha yuksek ciktigi zamanlar olmustu. Antidepraesani birakinca 26 lara filan inmisti. 26 28 lerde hamile kalinca dusuk olma olasiligi var mi? Herhangi nir doktordan bununla ilgili bir sey duydun mu acaba? Ben 26 prolaktinle hamile kaldim ama dusuk olmustu
Başka bi sorunum yok, tek başına hamile kalmaya engel değil prolaktin dedi, en başta stres etkiliyor bunuBaşka bir sorunun var mi? Yoksa yeni mi düşürdün?
Benim ikinci evliligim, dusuk yapali 6 sene olucak neredeyse. Doktor tek sebep bu olmaz dedi bir suru sebebi olabilir dedi. Net konusmadi. Geçen cumartesi 35.5 prolaktinle alttan muayene de secilmis bir tane yumurtan var dedi. Korunma iliskiye gir dedi. Sorun olsaydi herhalde boyle bir sey demezdiDoktora sormadın mi canım bunu, Şimdi de öyle mi ? Bir de kaç ay oldu düşüğün ?
Allahı Hepimizin hakkında hayırlısını versin yarın doktor kontrolüm var bir senenin sonunda ilaç tedavisine başlıyoruzSelamm kızlarrr kaldığımız yerden devaminşallah 2021 bizlerin ve bizim gibi tüm isteyenlerin senesi olsun Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah aminnn aminnn aminnn çok çok Aminn hep aminnn
Bu durumda progesteronda önemli oluyor sanirim. Dusuk yaparken doktor progesteron ilaci da vermisti. Cok degisik bu islerDoktorlar bununla ilgili bir şey söylemiyor, ben ilk aşılamamı 13 lerde iken falan yaptırdım, başka birisi hamile kalsaydın düşük olabilirdi dedi, bunu doktoruma sorduğumda referans aralıkları her yerde farklı olduğunu söyledi ama 2,9 ile 29 arasının referans aralığı kabul edebilirirsek senin 26 normal olmuş oluyor
Başka bir sorunum yok bildigimBaşka bir sorunun var mi? Yoksa yeni mi düşürdün?
Bende de yumurta gorunce istersen catlatma ignesi yapalim dedi. Bende istemedim cunku daha deneme yapmadik bile bu ay basladik. Catlatma ignesi olunca sanirim hormon veriliyor degil mi?Başka bi sorunum yok, tek başına hamile kalmaya engel değil prolaktin dedi, en başta stres etkiliyor bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?