• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doktorlar bununla ilgili bir şey söylemiyor, ben ilk aşılamamı 13 lerde iken falan yaptırdım, başka birisi hamile kalsaydın düşük olabilirdi dedi, bunu doktoruma sorduğumda referans aralıkları her yerde farklı olduğunu söyledi ama 2,9 ile 29 arasının referans aralığı kabul edebilirirsek senin 26 normal olmuş oluyor
13 cok iyi bir oran degil mi? Beklentisi neymis ki? 🤔🤔

Aslinda yarin yumurta catlama günümmüs tahminlere gore. Bugun ve persembe gunu iliski dedi. Benim ki vardiyali calistigi icin isyerinde. Hamile kalacagim gun bugun degildir inşallah 😁😁

Kime göre iyi Bilmiyorum benim en apn 3.4 idi bu benim için çok iyi 😄😄 diğer türlü strwsim e
Aile hekimi de ilaç vermedi. Kadin doğumda vermedi. Endoktrolojiye de gittim o da vermedi. Bir bildikleri vardir sanirim. 27 ocak adet gunum o zaman bir daha baktiricam yine yuksekse ilac isteyecegim. Yas olmus 34. Cok beklemenin bir anlami yok. Gerci isimde stresli bir is. Allah hepimiz icin hayirlisini versin

Benim ikinci evliligim, dusuk yapali 6 sene olucak neredeyse. Doktor tek sebep bu olmaz dedi bir suru sebebi olabilir dedi. Net konusmadi. Geçen cumartesi 35.5 prolaktinle alttan muayene de secilmis bir tane yumurtan var dedi. Korunma iliskiye gir dedi. Sorun olsaydi herhalde boyle bir sey demezdi
Benim de iki ay önce bi dusugum oldu . Progesteron hormonum düşüktü . İlk dusukte zaten pek bi sebep söylemiyolar. Ben de mesela o hormonun düşüklüğüne bagliyordum . Bir de tabi sagliksiz oluşuna. Çünkü doktor sağlıklı bir yumurta olsa her türlü tutar demişti. Prolaktinin yüksek olması da sıkıntı . Ama ilaçla vs duzelebiliyor sanırım .

Bende de yumurta gorunce istersen catlatma ignesi yapalim dedi. Bende istemedim cunku daha deneme yapmadik bile bu ay basladik. Catlatma ignesi olunca sanirim hormon veriliyor degil mi?
Eczaneden aldığın bi iğne . Ben gecen ay yaptım bi işe yaramadı bende 😄 evet hormon yüklü

Benim de iki ay önce bi dusugum oldu . Progesteron hormonum düşüktü . İlk dusukte zaten pek bi sebep söylemiyolar. Ben de mesela o hormonun düşüklüğüne bagliyordum . Bir de tabi sagliksiz oluşuna. Çünkü doktor sağlıklı bir yumurta olsa her türlü tutar demişti. Prolaktinin yüksek olması da sıkıntı . Ama ilaçla vs duzelebiliyor sanırım .
Geçmis olsun. Progesteron icin su an bir ilac aliyor musun veya tedavi goruyor musun? Zaten benim tek derdim prolaktin ve progesteron

Geçmis olsun. Progesteron icin su an bir ilac aliyor musun veya tedavi goruyor musun? Zaten benim tek derdim prolaktin ve progesteron
Yok bugun rahim filmi çektik önümüzdeki ay da ilaca baslariz dedi doktor. Progesteronun düşük olması yumurtanın catlamadigi anlamina geliyor sanırım. Benim de öyle oluyor

Ben 6 sene once 1 dusuk yaptim diye genetik test yaptirmis biriyim. 😁😁

Back