- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Çok içiyor musun peki? Benim günde 3-4 taneydi bazen hiç icmiyordum.Sadece sigaram var maalesef. Birakmakta xok zorlaniyorum. Bir de bunu stres etmek istemiyorum. Doktor hamilesin diyene kadar birakamicam sanirim
boşver benim sayımıÇok içiyor musun peki? Benim günde 3-4 taneydi bazen hiç icmiyordum.
boşver benim sayımısabah sabah üzülmeni istemem
Stres çok etkiliyor canımAile hekimi de ilaç vermedi. Kadin doğumda vermedi. Endoktrolojiye de gittim o da vermedi. Bir bildikleri vardir sanirim. 27 ocak adet gunum o zaman bir daha baktiricam yine yuksekse ilac isteyecegim. Yas olmus 34. Cok beklemenin bir anlami yok. Gerci isimde stresli bir is. Allah hepimiz icin hayirlisini versin
Canım ben hiç yapmadım test, ikinci silik çıkmış kaç g0n geçti üstündenKızlar merhaba sizce gebelik olabilir mi? Testi ekledim
Adet günüm yarın henüz gecikmem yok canımCanım ben hiç yapmadım test, ikinci silik çıkmış kaç g0n geçti üstünden
İnşaallah hadi bakalımAdet günüm yarın henüz gecikmem yok canım
Yarın ilk işimİnşaallah hadi bakalımkan testi yaptır istersen yarın
Olabilir diğer çizgi baya belirgin sabah mı yaptınızKızlar merhaba sizce gebelik olabilir mi? Testi ekledim
Naptın gittin mi test yaptırmayaYarın ilk işim
Evet beta değerim 69 çıktı canımNaptın gittin mi test yaptırmaya
Ne demek oluyor hamile misinEvet beta değerim 69 çıktı canım
Hamilesin dedi acildeki doktor ama takip edilecek iki kat artması lazımEvet beta değerim 69 çıktı canım
Ayyyyy hadi inşaallahHamilesin dedi acildeki doktor ama takip edilecek iki kat artması lazım
tebrikler. bu topiğin ilk hamilesi mi oluyorsun yaniEvet beta değerim 69 çıktı canım
seninle bat tarihimiz aynı sanırım 28 ocak doğru mu? Bakmışsın ikimizde hamile kalmışızNaptın gittin mi test yaptırmaya
En son 25 ocakta olmuştum ben inşaallah alalım öyle güzel haberlerseninle bat tarihimiz aynı sanırım 28 ocak doğru mu? Bakmışsın ikimizde hamile kalmışız
Hadi gözün aydın olsun canım Rabbim saglikla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua etHamilesin dedi acildeki doktor ama takip edilecek iki kat artması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?