- 25 Aralık 2020
- 673
- 783
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Umutmazsın senZaten sabaha yeni bölümü hemen atıyorlar ama ben meraktan duramadım
Ben gitmeyi unutmazsam inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umutmazsın senZaten sabaha yeni bölümü hemen atıyorlar ama ben meraktan duramadım
Ben gitmeyi unutmazsam inşallah
Demin bende kocime dedim unutur uyurum hatırlat diyeKaçta uyandirayim seni bir de kontrol mü bu
Yedi de kalkıyorum bem dürteler dururuz burdanKaçta uyandirayim seni bir de kontrol mü bu
Yavvv her zaman ağrı mı olacak Allah AllahDemin bende kocime dedim unutur uyurum hatırlat diye
Aynen kontrol yımırtalara bakacak büyüdü mü diye ama bence büyümedi ağrı sızı yok kasıklarımda
Aynen bende o saatlerde uyanıyorum buraya gireyim de geri uyumayımYedi de kalkıyorum bem dürteler dururuz burdan
Bakalım ama dediydim derimYavvv her zaman ağrı mı olacak Allah Allah
Deli kızsınP paradiseislander Tatli Limon Ballkupum kızlar bu arada kaynana oldum oğluma gelin getirdi bugün babası inşallah anlaşırlar cinsleri farklı ikisinin ama olsun diyorum çiftleşmese de yanında olsun benim işim varken yada evde olmayınca canı sıkılıyor minnakımın
Bi an şok olacaktım da sonra beynime oksijen gidince kuş olduğunu anladım ben de alcam inşallahP paradiseislander Tatli Limon Ballkupum kızlar bu arada kaynana oldum oğluma gelin getirdi bugün babası inşallah anlaşırlar cinsleri farklı ikisinin ama olsun diyorum çiftleşmese de yanında olsun benim işim varken yada evde olmayınca canı sıkılıyor minnakımın
Bakınca hep ağlıyorum diye bıraktım bir iki haftadırBallkupum P paradiseislander Tatli Limon kırmızı oda çok güzel o dizi terapi gibi yaa Gülseren hanımı da takip edin güzel şeyler paylaşıyor
Kesin al ya ikna et eşini ücretsiz heran terapi işte ya o kadar komik maceralarımız var ki anlatamam gülmekten öldürüyor beni bazen o şapşik halleri hele kafasını yana yatırıp masum masum bakması felan anlatılmazBi an şok olacaktım da sonra beynime oksijen gidince kuş olduğunu anladım ben de alcam inşallah
Baktım akıllılıkta iş yok delilik daha çok kazandırıyorDeli kızsın
Düzenli kullanmak gerekiyormuş bende daha önce başlamıştım ama devam ettirmedim şimdi yeniden başlıyorum bakalım evet keçi boynuzu faydalıymış ama Ballkupum arkadaşımızın da Bi tarifi var çok etkiliymiş
Haklisin ben de bazen strese giriyorum ama yumurtayı gördükçe de mutlu oluyorum heycanla eşime gösteriyorum bak içimde büyümüş bekliyor sanırsın içimde bebegim büyüyor umut iste ama 2 gunde 1 birliktelik fazlasıyla amaca hizmet ediyorTeşekkür ederim amin inş kullandım bir çok kez fayda görmedm malesef. İnsanı biraz stresede sokuyor. gün aşırı ilişki olunca yapmayada gerek duymuyorum açıkcası
Canim cok cok tesekkur ederim sperm testi henüz yaptırmadı ama ben kendimce körler yapip veriyorum bu anasonu mutlaka deneyeceğim nerden alabilirim ve cay şeklinde mi bitki mi toz mu ?Anason içilmesini tavsiye ederim, her akşam bir bir buçuk bardak sıcsk suya 2 tatlı kaşığı anason brş dakika duracak sonra içilecek, 3 ay gibi bi sürede artış oldu 2 katı kadar
Günaydın canım burdayım ben
Kuzum sağ olasın iyiyim ben çok şükür arada kasıkta batmalar oluyor o da normalBallkupum sen ne alemdesin canım soramadım seni
Aktarlarda satılıyor canıım toz halinde değilde taneli oluyorTesekkur ederim canim sifa olsun bakayim ona da
Haklisin ben de bazen strese giriyorum ama yumurtayı gördükçe de mutlu oluyorum heycanla eşime gösteriyorum bak içimde büyümüş bekliyor sanırsın içimde bebegim büyüyor umut iste ama 2 gunde 1 birliktelik fazlasıyla amaca hizmet ediyor
Canim cok cok tesekkur ederim sperm testi henüz yaptırmadı ama ben kendimce körler yapip veriyorum bu anasonu mutlaka deneyeceğim nerden alabilirim ve cay şeklinde mi bitki mi toz mu ?
Anaaaa kız 1 tane ile çatlamıyor mu, 2 tane yapan var sanki de çok da emşn değilim, doktora soru sor diye bi site var oraya m6 sorsakBallkupum P paradiseislander kızlar bu ovitrelle 2 doz yapılır mı bilginiz var mı foruma da yazdım dönen olmadı 1 tanesi yeterli olmuyor sanki ya yumişler kıpırdamıyor bile bu defa gene 1 tane yazdı da Bi çılgınlık yapıp 2 tane mi alsam
Günaydın kuzum ben kalktım sonra tekrar yattım