Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bi bak istersen yapılan araştırmalara da, başla bence kalp ya da kanla, tansiyonla ilgili sorunun da yoksa
Sorunum yok kuzum ama bende şöyle Bi durum var çok ilaç içmem nefret ederim Bi bu bebek işleri ile ilgili ilaçları düzenli kullanıyorum ağrı kesici felan bebe aspirini kullanıyorum düşün o yüzden Coraspirin ağır mı gelir ki bebe aspirinini düzenli kullanayım ben en iyisi

Hiç sevmem ilaç kullanmayı, migreni olan biriyim onda bile atmam

Amin canım benim. Sen de iyi haberlerle gelirsin umarım

Her şey karışık,ortaya karışık ruh hâli, sadece bebek oluyo olmuyo neden olmuyo meselesi de değil, karmaşık işte
Allah iyiliğimizi versin
Hepimiz ayni durumda ve hislerdeyiz, yer gök dua surekli agzimda rabbi hebli minnes salihin duası.
Insallah burada her birimizin mutlu haberlerini alip birlikte ultrason takiplerinizi dogumlarimizi yapacağız inanıyorum
Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin

Aminn kuzum inşallah bende inanıyorum ya hayırlısı ile olacak inşallah

Bu arada kizlar kullandığınız takviye kür vs var mı ? Neler yapıyorsunuz.
Folic asitle ilgili gebelik planınız varsa 3 ay önce kullanmaya başlayın deniyor bir cok doktordan ve takviyelerin icinde yazan bilgi bu sekilde idi.
Ben de kullanıyorum 6 aydır falan galiba ama sadece folic asit degil multivitamin icinde takviye ile.
Bir de corona atlattık yeni 1 hafta oldu bu süreçte propolis ari sutu polenli bal karışımı yemege başladık eşimle.

Ben folik asit kullanıyorum bide hayıt tohumu civanperçemi aslanpençesi sarı kantaron bunları içiyorum inşallah faydası olur yarın görcez

Ben folik asit kullanıyorum bide hayıt tohumu civanperçemi aslanpençesi sarı kantaron bunları içiyorum inşallah faydası olur yarın görcez
Ayy insallah canim benim insallah ben de aslan pencesi içmiştim saracoglunun kurunu uygulanmıştım vesile olmadi. Ben de bir sorun görünmüyor suan icin eşime de sperm testi yaptiracagiz ay sonu bakalim ne çıkacak ona da 2 aydır keciboynuzu kürü yapiyorum

Düzenli kullanmak gerekiyormuş bende daha önce başlamıştım ama devam ettirmedim şimdi yeniden başlıyorum bakalım evet keçi boynuzu faydalıymış ama Ballkupum arkadaşımızın da Bi tarifi var çok etkiliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…