• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sifa olsun canım benim harika yumurtaların olsun 😍
Ovulasyon testi ni tavsiye ederim yumurtlamayi ve catlamayi kacirmiyoruz 🤲
Teşekkür ederim amin inş kullandım bir çok kez fayda görmedm malesef. İnsanı biraz stresede sokuyor. gün aşırı ilişki olunca yapmayada gerek duymuyorum açıkcası

Düzenli kullanmak gerekiyormuş bende daha önce başlamıştım ama devam ettirmedim şimdi yeniden başlıyorum bakalım evet keçi boynuzu faydalıymış ama Ballkupum Ballkupum arkadaşımızın da Bi tarifi var çok etkiliymiş
Anason içilmesini tavsiye ederim, her akşam bir bir buçuk bardak sıcsk suya 2 tatlı kaşığı anason brş dakika duracak sonra içilecek, 3 ay gibi bi sürede artış oldu 2 katı kadar

Sorunum yok kuzum ama bende şöyle Bi durum var çok ilaç içmem nefret ederim Bi bu bebek işleri ile ilgili ilaçları düzenli kullanıyorum ağrı kesici felan bebe aspirini kullanıyorum düşün🤣 o yüzden Coraspirin ağır mı gelir ki bebe aspirinini düzenli kullanayım ben en iyisi
Anladım canım, bebe aspirini yerine coraspirini kullanabilirsin sorun yoksa,
100 mg lık günde 1 tane

Folik asit bebek varsa bebeğin gelişimi için önemli maalesef hamile kalma konusunda artısı yok
gelecek ay tüp bebeğe geçersek diye şimdiden kullan dedi
Coraspirin kan sulandırdığı için, rahimde ve ağzında kanı çoğaltıp hamile kalmaya artı etkisi oluyormuş

P paradiseislander in doktoru demiş başlamakta fayda var

Back