• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Toplaşıp öyle sarılıp ağlasak sonuna kadar, sonra da derin bir Ohh çekip silkelenip kendimize gelsek
Gelmiyo aklıma yapılabilecek bişey
Ağlayalım kuzum, gerçi bana ağlamayı yasakladılar 🙈🙈 ağlamayı bıraktım bende, sana iyi gelecekse sarılır sarılır ağlarız yeter ki sen iyi ol 🤗🤗🤗

O da yasak olmasın artık yaa 😊
Olsun olsun ağlamayalım, Rabbim sevinçten ağlamayı nasip etsin, ben sürekli ağlıyordum kuzum neden olmuyor, n2den böyle, neden şöyle diye. Sonra bana dediler ki ağlamak ağlamaklık getirir diye, sonra bıraktım ağlamayı 🤗🤗

P paradiseislander Tatli Limon Tatli Limon Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 🤲🏻🤲🏻
Screenshot_20210108_150041.jpg

Selamm kızlarrr kaldığımız yerden devam 🤣🤣 inşallah 2021 bizlerin ve bizim gibi tüm isteyenlerin senesi olsun Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah aminnn aminnn aminnn çok çok Aminn hep aminnn 🤲🤲🐣🐣 :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
Insallahhh 🤲 bata 10 gün var ama hic bir hamilelik belirtisi yok bu ayda bisey yok heralde 😫

Yok canım ya Sürekli kullansaydım bir senedir kullanıyo olacaktım şimdiye kadar, gebelik yok, beslenecek vitamin ihtiyacı olan bir fetüs yok

Folik asiti sürekli kullanmıyormusunuz, ben ilk zamandan beri dwvam ediyorum sadece amrka değiştirdim, d vitamini diyetisyenim vermişti bi de propolis kullanıyorum

Folik asit hamile kalmayı kolaylaştırır diyorlar ondan sordum, coraspirini neden veriyorlar
Folik asit bebek varsa bebeğin gelişimi için önemli maalesef hamile kalma konusunda artısı yok
gelecek ay tüp bebeğe geçersek diye şimdiden kullan dedi
Coraspirin kan sulandırdığı için, rahimde ve ağzında kanı çoğaltıp hamile kalmaya artı etkisi oluyormuş

Folik asit bebek varsa bebeğin gelişimi için önemli maalesef hamile kalma konusunda artısı yok
Coraspirin kan sulandırdığı için, rahimde ve ağzında kanı çoğaltıp hamile kalmaya artı etkisi oluyormuş
Alla alla çok ilginç corasprin 😄😄

Coraspirini yeni duydum kuzum ama folik asit de aynı şekilde gebe kalmayı kolaylaştırıyo diye biliyorum

Back