- 25 Aralık 2020
- 673
- 783
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Ağlayalım kuzum, gerçi bana ağlamayı yasakladılarToplaşıp öyle sarılıp ağlasak sonuna kadar, sonra da derin bir Ohh çekip silkelenip kendimize gelsek
Gelmiyo aklıma yapılabilecek bişey
O da yasak olmasın artık yaaAğlayalım kuzum, gerçi bana ağlamayı yasakladılarağlamayı bıraktım bende, sana iyi gelecekse sarılır sarılır ağlarız yeter ki sen iyi ol
Olsun olsun ağlamayalım, Rabbim sevinçten ağlamayı nasip etsin, ben sürekli ağlıyordum kuzum neden olmuyor, n2den böyle, neden şöyle diye. Sonra bana dediler ki ağlamak ağlamaklık getirir diye, sonra bıraktım ağlamayıO da yasak olmasın artık yaa
Öyle de işte...Olsun olsun ağlamayalım, Rabbim sevinçten ağlamayı nasip etsin, ben sürekli ağlıyordum kuzum neden olmuyor, n2den böyle, neden şöyle diye. Sonra bana dediler ki ağlamak ağlamaklık getirir diye, sonra bıraktım ağlamayı
Kesinlikle tatlımmmmm olumsuz cümleleri hayatımızdan uzak tutuyoruzÖyle de işte...
Olumlu ol olumluyu çek diyosun
İnşaallah
Sanırım durum tam olarak budur
Aminn kuzum ayy bende hem yürüyüş yapayım hem ekmek alayım dedim alacağım yer uzaktı doldurdum ekmekleri herkes bana bakıyor
Bu arada dün doktorcum
InsallahhhSelamm kızlarrr kaldığımız yerden devaminşallah 2021 bizlerin ve bizim gibi tüm isteyenlerin senesi olsun Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah aminnn aminnn aminnn çok çok Aminn hep aminnn
Folik asiti sürekli kullanmıyormusunuz, ben ilk zamandan beri dwvam ediyorum sadece amrka değiştirdim, d vitamini diyetisyenim vermişti bi de propolis kullanıyorumBu arada dün doktorcum
meşhur Folik asit, B ve D vitamini ve Coraspirin verdi
Bata 10 gün kala zaten bayaaaaa bi erken canımInsallahhhbata 10 gün var ama hic bir hamilelik belirtisi yok bu ayda bisey yok heralde
Folik asiti sürekli kullanmıyormusunuz, ben ilk zamandan beri dwvam ediyorum sadece amrka değiştirdim, d vitamini diyetisyenim vermişti bi de propolis kullanıyorum
Merhaba kızlar gebelikle ilgili bişey sorabilirmiyim?Selamm kızlarrr kaldığımız yerden devaminşallah 2021 bizlerin ve bizim gibi tüm isteyenlerin senesi olsun Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah aminnn aminnn aminnn çok çok Aminn hep aminnn
Folik asit hamile kalmayı kolaylaştırır diyorlar ondan sordum, coraspirini neden veriyorlarYok canım ya Sürekli kullansaydım bir senedir kullanıyo olacaktım şimdiye kadar, gebelik yok, beslenecek vitamin ihtiyacı olan bir fetüs yok
Folik asit bebek varsa bebeğin gelişimi için önemli maalesef hamile kalma konusunda artısı yokFolik asit hamile kalmayı kolaylaştırır diyorlar ondan sordum, coraspirini neden veriyorlar
Alla alla çok ilginç corasprinFolik asit bebek varsa bebeğin gelişimi için önemli maalesef hamile kalma konusunda artısı yok
gelecek ay tüp bebeğe geçersek diye şimdiden kullan dedi
Coraspirin kan sulandırdığı için, rahimde ve ağzında kanı çoğaltıp hamile kalmaya artı etkisi oluyormuş
Coraspirini yeni duydum kuzum ama folik asit de aynı şekilde gebe kalmayı kolaylaştırıyo diye biliyorumFolik asit bebek varsa bebeğin gelişimi için önemli maalesef hamile kalma konusunda artısı yok
gelecek ay tüp bebeğe geçersek diye şimdiden kullan dedi
Coraspirin kan sulandırdığı için, rahimde ve ağzında kanı çoğaltıp hamile kalmaya artı etkisi oluyormuş
Daha erken kuzum inşallah olur stres yapma hayırlısı ile nasip olur inşallahInsallahhhbata 10 gün var ama hic bir hamilelik belirtisi yok bu ayda bisey yok heralde
Dün doktordan sonra tekrar baktım nettenAlla alla çok ilginç corasprin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?