• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
He kuzum ya inatçı yımırtalarla dövüşcez yoksa🤣🤣 yani inşallah kimsenin tüp bebeğe gerek kalmadan hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatları olur
Ama biraz beklerde mi geçerim hemen mi onu bilemedim🧐🥴
Bende düşünüyorum canım görüştümde aynı zamanda doktorla ama kararsızım çünkü eğer yaptırırsam öncesinde ameliyat olmam gerekiyo rahmin dışında 3 tane 2 2buçuk ve 3 buçuk boyutlarında miyomum var 3 buçuk yıllık evliyim 2 başarısız aşılamam var onların dışında bi problem gözükmüyor şuan için bugüne kadar gittiklerim engel olmaz miyomun diyorlardı ondan kafam karışık

Bende düşünüyorum canım görüştümde aynı zamanda doktorla ama kararsızım çünkü eğer yaptırırsam öncesinde ameliyat olmam gerekiyo rahmin dışında 3 tane 2 2buçuk ve 3 buçuk boyutlarında miyomum var 3 buçuk yıllık evliyim 2 başarısız aşılamam var onların dışında bi problem gözükmüyor şuan için bugüne kadar gittiklerim engel olmaz miyomun diyorlardı ondan kafam karışık
Bende de miyom var canım, gebeliğin oluşacağı yerde değilse sıkıntı olmuyormuş

Back