• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaaaa hadi inşaallah birleşiverirler bugünden itibaren 😊
Hemen gözlerim doluyor ya iyi haber kendiminmiş gibi seviyorum
Canım benim sağ olasın, bekliyorum azıcık stresli gibiyim bilemedim napcağımı, eşimde ypk yanım da işleri var 😔😔 elimde telefon takılıyorum

Yine senden gördüm bak sen olmasan bunları yapamayacağız 😄😄😄🤗🤗🤗🤩🤩🤩🥰🥰
Baktım ama ben bilemedim yine
Canım benim sağ olasın, bekliyorum azıcık stresli gibiyim bilemedim napcağımı, eşimde ypk yanım da işleri var 😔😔 elimde telefon takılıyorum
Yok yok NO STRESS
Çok kolay biliyosun
aşılama falan nedir ki artık bizim için,ufak,basit işlemler😀 😊
Vız gelir bize

Offff ya ben normalde de deli gibi yemem, diyetisyen bi sürü şey yazdı yükselten, dün doktoruma sordum yasaklıları söyle bakim dedi, kahve mesela hipofiz bezini tetikliyormuş doktorum da dedi ki ben bayılırım (ki hastasıyımdır) ve herkeste aynı etkiyi göstermediğini söyledi (benim hiç yüksek çıkmadı diyor) ama tabi yüksek olunca insan korkuyor, her şey bünyeden bünyeye değişir dedi 😄😄 bizde ki sorun kafaya takmak 🤣🤣
Aynen canım bende kahveye bayılıyorum 😂 dediğin doğru bünyeden bünyeye farkeder canım zaten asıl sorun bu hormon stres hormonu diyede geçiyor bi takmayı bıraksak işte ama olmuyo sen ilaç kullanıyo musun bide değerin kaç canım

Aminn canım evet ya iyi ki var dimi o şapşik halleri ile nası farklı Bi enerji veriyorlar
Ya bide bişey sorcam sana seninki de avizeye çıkıyor mu çıkıyorsa nası engelliyorsun
Bizim avize parlak baya bayılıyor oraya bide saklanıyor sesini de çıkarmıyor görmesinler almasınlar diye🤣🤣🤣🐣🐣çok zekiler
Benimkide direk avizede canım 😂 sonra canı sıkılınca iniyo yanımıza engelleyemiyorum çıkmasını 😂

Ben beta olduğunu bilmiyordum bak 😂😂

Canım inşallah mutlu haberlerini alırız dinlen bol bol 2 gün 1 haftada ağır işler yapma 🙏🙏😊
Çok sağol kuzum, işte doktor normal hayata dönebilrisin, yatmak zorunds değilsin ama ağır kaldırma dedi hamile gibi.i düşün dedi hayırlusı bakalım 🤗🤗

Aynen canım bende kahveye bayılıyorum 😂 dediğin doğru bünyeden bünyeye farkeder canım zaten asıl sorun bu hormon stres hormonu diyede geçiyor bi takmayı bıraksak işte ama olmuyo sen ilaç kullanıyo musun bide değerin kaç canım
İlkten 35 idi sonra 13 e düştü, sonra yine yükseldi 33 e çıktı, dostineks ilaç ve diyetle 3,4 e düştü canım

Aynen kuzum normal oda senin ilk aşılama mıydı bugün lavabo dışında ayağa kalkma bol bol dinlen yemeği de eşin hazırlayıp getirsin 😍🥰🐣
2. Aşılama canım bu, valla çok hasta moduna girmiycem canım, doktor yatadabilirsin yatmayadabilirsin sıkıntu değil dedi, saddce ağır kaldırma dikkkat et dedi, ilaç verdi onu da pazartesi başlıycam bakalım, şimdi anneme geldim oturuyorum 🤗🤗 yemek falan yapmam, gerçi evdd yemek hazır yapmıştım her ihtimale karşı 🤣🤣

2. Aşılama canım bu, valla çok hasta moduna girmiycem canım, doktor yatadabilirsin yatmayadabilirsin sıkıntu değil dedi, saddce ağır kaldırma dikkkat et dedi, ilaç verdi onu da pazartesi başlıycam bakalım, şimdi anneme geldim oturuyorum 🤗🤗 yemek falan yapmam, gerçi evdd yemek hazır yapmıştım her ihtimale karşı 🤣🤣
Aynen kuzum bol bol dinlen hadi inşallah güzel haberlerini alırız kanama oldu mu aşılama sonrası

Selam kızlar 🥰 Ben de istiyorum ama eşim istemediği için tek taraflı. Öyle kendi kendime istiyorum işte... Bana da dua edin :')
Slm canım inşallah Rabbim hayırlısı ile sağlık ile nasip eder kuzum eşin niye istemiyor yani öyle ciddi Bi sebep yoksa ertelemeyin derim🐣🥰

Hoşgeldin aramıza mesajların arasında görmek zor oluyor bazen, hayırlı haberlerini alırız inşaallah, senin süreç hakkında bilgi verir misin bize 🤗🤗
Hoş buldumm burdan hep beraber Musmutlu ayrılmak dileğiyle diyorum ❤😂
Ben 3 buçuk yıllık evliyim , ilk kez 2 sene önce çocuk sahibi olmak istedik ancak eşimde varikosel sorunu olduğunu öğrendik , ileri hareketli %20 civarları çıkınca eşim varikosel ameliyatı oldu, 6 ay sonra değerlerimiz ilk kez yükseldi , ancak sonra garip bir şekilde tekrar aşırı şekilde düştü doktorumuz da önerince aşılama tedavisi olmaya karar verdik. Ilk aşılamam 2020 ağustos ayında oldu, gebelik olmadı malesef .. ikinci aşılamayı da 26.12.2020 de mikrocipli yonlemle denedik , sonucu cuma alacaktık normalde ama ben dayanamayıp bugün kan tahlili verdim sağlık ocağında , yarın sabah belli olacak çünkü adet olacağımı hissediyorum .. boşuna umut bağlamak çok yorucu :) bende durumlar böyle .. Rabbim kimseye yasatmasin gerçekten , insanlara ben istemiyorum diyerek yalan söylesem de , gönül ısrarla anne olmak istiyor işte, inşallah 2021 yılında bizlerede bu güzel duygu nasip olur.. tüm dualarım sizlerle , burda birini pozitif gorunce kendim pozitif sonuç almış kadar seviniyorum gerçekten 💕

Back