- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 30
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Kızlar benimde prolaktinim yüksekti ama havuç yedim sadece incir falan yemedim agnucaston diye bi iliaç kullandım ve düştü ama havuç yumurtalıklara yararlı bence yiyin yükseltiyor olsa benim düşmezdi çünkü tavşan gibiyimNee nasıl havuç yasak mı ama nedennyaa lahanagiller diyon ama pkos da benim bunları yemem lazımdı sanırım ay neyi yiyip neyi yemeyeceğimi de karıştırdım ama havuçta beta hormonu var diye duymuştum iyi geliyor deniliyordu
Offff ya ben normalde de deli gibi yemem, diyetisyen bi sürü şey yazdı yükselten, dün doktoruma sordum yasaklıları söyle bakim dedi, kahve mesela hipofiz bezini tetikliyormuş doktorum da dedi ki ben bayılırım (ki hastasıyımdır) ve herkeste aynı etkiyi göstermediğini söyledi (benim hiç yüksek çıkmadı diyor) ama tabi yüksek olunca insan korkuyor, her şey bünyeden bünyeye değişir dediKızlar benimde prolaktinim yüksekti ama havuç yedim sadece incir falan yemedim agnucaston diye bi iliaç kullandım ve düştü ama havuç yumurtalıklara yararlı bence yiyin yükseltiyor olsa benim düşmezdi çünkü tavşan gibiyim
Aminn canım evet ya iyi ki var dimi o şapşik halleri ile nası farklı Bi enerji veriyorlarİnşallah canım Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah tez zamandaevet canım benimde var ve iyikş var
Tabi ki katılabilirsin burada birbirimize destek olup zorlu süreçleri birlikte atlatmaya çalışıyoruz Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinSelam kızlar, aranıza katılabilir miyim
Aminn inşallah olumlu sonuçlar alırsın canım hayırlısı ileBen de cuma günü sonucu alicam inşallah , dualarda buluşalım ❤ Allah gönlümüzün muradını nasip etsin
Kızlar benimde prolaktinim yüksekti ama havuç yedim sadece incir falan yemedim agnucaston diye bi iliaç kullandım ve düştü ama havuç yumurtalıklara yararlı bence yiyin yükseltiyor olsa benim düşmezdi çünkü tavşan gibiyim
Ben bayılırım zaten havuca içinde beta olduğunu duyunca daha çok sevdim kendisiniOffff ya ben normalde de deli gibi yemem, diyetisyen bi sürü şey yazdı yükselten, dün doktoruma sordum yasaklıları söyle bakim dedi, kahve mesela hipofiz bezini tetikliyormuş doktorum da dedi ki ben bayılırım (ki hastasıyımdır) ve herkeste aynı etkiyi göstermediğini söyledi (benim hiç yüksek çıkmadı diyor) ama tabi yüksek olunca insan korkuyor, her şey bünyeden bünyeye değişir dedibizde ki sorun kafaya takmak
Anammm hemen başlayayım o zaman ben tutunmaya mı yardımcı oluyor, doktora sorayım birazdan gideceğim ziraBen bayılırım zaten havuca içinde beta olduğunu duyunca daha çok sevdim kendisiniBallkupum şuan bol bol ye sen
Hoşgeldin aramıza mesajların arasında görmek zor oluyor bazen, hayırlı haberlerini alırız inşaallah, senin süreç hakkında bilgi verir misin bizeBen de cuma günü sonucu alicam inşallah , dualarda buluşalım ❤ Allah gönlümüzün muradını nasip etsin
Günaydın tatlım şu etiket işini bizde öğretir misin lütfen
Günaydın tatlım şu etiket işini bizde öğretir misin lütfensende erken kalkanlardansın
Yine senden gördüm bak sen olmasan bunları yapamayacağız
Yumurtanın çatlatmasına yardımcı oluyor diye biliyorum erkeklerde de çok faydalıymış onlarında sperm kalitesini artıyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam biz bu aşılama sürecinde baya yemiştik kocim diyo ki ben hayatımda bu kadar havuç yemedim diyoAnammm hemen başlayayım o zaman ben tutunmaya mı yardımcı oluyor, doktora sorayım birazdan gideceğim zira
Aynen öyle harikasın
He ya uyandıktan sonra burayı merak ediyorum Bi bakim geri yatarım diyorum sonra çıkamıyorumAnammm hemen başlayayım o zaman ben tutunmaya mı yardımcı oluyor, doktora sorayım birazdan gideceğim zira
Havuç havuş valla eşimde baya yedi dw ben bir aydır hiç yemedim, çok da düşkün değilim açıkcasıYumurtanın çatlatmasına yardımcı oluyor diye biliyorum erkeklerde de çok faydalıymış onlarında sperm kalitesini artıyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam biz bu aşılama sürecinde baya yemiştik kocim diyo ki ben hayatımda bu kadar havuç yemedim diyo
Aynen öyle harikasın
Aynen kuzum bayan şimdi çıktım yanından eşim örnek veriyor aşılama yapılacak bir iki saateHe ya uyandıktan sonra burayı merak ediyorum Bi bakim geri yatarım diyorum sonra çıkamıyorumya senin doktor ne kadar ilgili bayan mı
Yaaaa hadi inşaallah birleşiverirler bugünden itibarenCatlak-kurabiye , Tatli Limon , P paradiseislander kızlarrrrrr yumuşlar çatlamaya başlamış aşılama bugün yapılacak nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?