-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.581
Benim ilk olucak 31 yaşındayım 9 aylık evliyizErken gebelik testi al kaset al hergün yap bak bakalım heyecanını yen senin ilk mi kaç yaşındasın
Ne güzel işte yaşın küçükmüş 35 te de ikinciyi yaparsın,Benim ilk olucak 31 yaşındayım 9 aylık evliyiz
Ne güzel işte yaşın küçükmüş 35 te de ikinciyi yaparsın,
8.3 cok da düşük değil. Bence o değer yükselirBata 5 gün var kan verdim 8.3 çıktıbenim 2.denemem inş yükselir çok erken baktırdım heyecanıma yenil düşüp
Sizindemi ilk gebelik olucak8.3 cok da düşük değil. Bence o değer yükselir
Yok benım bır oğlum var. 4 yasında. Kardeşi olsun istiyorumSizindemi ilk gebelik olucak
Çok geçmiş olsun sen iyi olda2. Biraz zor sanırım ilkini sağlıkla dünyaya getirinde. Çünkü benim 3 kalp kapakçığım değişti çocuk istediğim için biyolojik olan takıldı . Yaşta küçük olunca bu kapak beni belli süre idare edermiş
İnşş olurYok benım bır oğlum var. 4 yasında. Kardeşi olsun istiyorum
Allah bağışlasın kardeş de güzel olurYok benım bır oğlum var. 4 yasında. Kardeşi olsun istiyorum
O heyecan cok güzel. Doya doya yasayınİnşş olurBen ilk olucağı için hem tecrübesizim hem heyecanlıyım
Teşekkürler. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Sağlıkla insh guzel haberler alalımAllah bağışlasın kardeş de güzel olur
Bende ilk olduğu için heyecanla bekliyorum işte vakit geçmeden bebegim gelsin istiyorum 2 yıl olucak tamda regl günümde belki mucizem gelir ogunİnşş olurBen ilk olucağı için hem tecrübesizim hem heyecanlıyım
Amin inşallah benim de ilk ve son olur yaş 39 olucak nerdeyseTeşekkürler. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Sağlıkla insh guzel haberler alalım
Sağol canım .herşeyden önce sağlık geliyormuş bunu çok iyi tecrübeledim.biraz zor bi süreçten geçtim ama her zorluğun sonu güzeldir belkide.Yarın yola çıkıyoruz Ankara’da kurum sınavına girmeye gidicemÇok geçmiş olsun sen iyi oldatek çocuk yeter hele bu zamanda her yönden daha iyi erkek kız farketmez sağlıklı inşallah ilk mujde senden bekliyoruz yarın yap bir test bakalım ne çıkıyor
İnş burda bekleyen tüm anne adayları hepberaber yaşarız doya doyaO heyecan cok güzel. Doya doya yasayın
Sağlıkla gelsin minnakAmin inşallah benim de ilk ve son olur yaş 39 olucak nerdeyse
Ne iş yapıyorsun canimSağol canım .herşeyden önce sağlık geliyormuş bunu çok iyi tecrübeledim.biraz zor bi süreçten geçtim ama her zorluğun sonu güzeldir belkide.Yarın yola çıkıyoruz Ankara’da kurum sınavına girmeye gidicempazar dönücez pazertesi kan veririm daha belli olur hem bata 1 gün kalmış oluyo
Ben ve eşim mali müşavir ama ben pandemiden dolayı çalışmıyorum şimdilikNe iş yapıyorsun canim
Sağlık en önemlisi Allah herşeyin en iyisini bilir zamanını
Rahat ol regl günü bitimine git
Aslında test yapınca regl sonuna doğru cikar ama
Bizim ailece islettigimiz isyerimiz var ama malum pandemi işler çok kötü eşim 14 yıl çalıştığı işten ayrılmıştı pandemide uzun hikâyeBen ve eşim mali müşavir ama ben pandemiden dolayı çalışmıyorum şimdilikevde öyle kurum sınavlarına hazırlanıyorum memur olmak için sen canım ?