- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.561
Daha yeni verdim canımSonuc cıktı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha yeni verdim canımSonuc cıktı mı
Bugün hormon testi yaptırdım. Doktora yarın göstereceğim prolaktin değerim çok yüksek çıkmış acaba anlamı ne 86 çıkmış.
Hemen etkisi oluyor mu acaba süreç uzun mu?Süt hormonu gebeliğe engel diye biliyorum. Doktor düşürmek için ilaç verecektir
Bugün hormon testi yaptırdım. Doktora yarın göstereceğim prolaktin değerim çok yüksek çıkmış acaba anlamı ne 86 çıkmış.
Hemen etkisi oluyor mu acaba süreç uzun mu?
Aynen öyle kısmet... inşallah canım hepimize güzel haberler versin Rabbim en kısa zamandakısmet diyoruz ne yapalım :) inşallah yakındır zamanı hepimiz için
Canım sağolasın havuç aldım işten dönerken bugünü degerlendircem yaş 38 birkacay sonra 39 inşallah banada nasip olurBugünkü yaptığın pik canım diğerleri eşit koyulukta yada t C den daha koyu değil .yarında yap bakalım bi. Bugünü değerlendir eğer yarında aynı koyulukta olursa havuç ye çatlasın diye . Yumurtlama ve çatlamayı ve çatlamadan sonraki 2 günüde değerlendir canım.
yarınki testte anlarız canım sen değerlendir bugün deYani bu kadar kısa surede aynı gunun sabahından aksama catlama olur mu kı merak ettım
Yarın yine öğlen yapıyordum aynı saatte mi yapıyımBugünkü yaptığın pik canım diğerleri eşit koyulukta yada t C den daha koyu değil .yarında yap bakalım bi. Bugünü değerlendir eğer yarında aynı koyulukta olursa havuç ye çatlasın diye . Yumurtlama ve çatlamayı ve çatlamadan sonraki 2 günüde değerlendir canım.
İnş canımm Ebru Ceylan var İnstagram da onun sayfasına da bi bak istersen ben sürekli bakıyorum ona . Havucu fazla yemede yine sen , 2 3 tane ye yeter yine yarın test yaparsın ben öyle yapmıştım 3 gün yumurtlama gördüm 3.gün yedim sonraki gün çatlamıştıCanım sağolasın havuç aldım işten dönerken bugünü degerlendircem yaş 38 birkacay sonra 39 inşallah banada nasip olur
Aynen değiştirme zamanını baktın hala koyu bide akşam yaparsın olmadı Ben öğleden sonra 3-4 gibi yapıodum susuzluğa dayanamadım,sonra gece sürekli tuvalete kalktım için sabah 2.idrarla yaptım vücutta su kalmadı düşüncesiyle tercih seninYarın yine öğlen yapıyordum aynı saatte mi yapıyım
Bu akşam şansımı deniyim yarın da gündüz testi yaparım akşam da yine denerim siliklesince sans düşüyor dimi acemiyim de benAynen değiştirme zamanını baktın hala koyu bide akşam yaparsın olmadı Ben öğleden sonra 3-4 gibi yapıodum susuzluğa dayanamadım,sonra gece sürekli tuvalete kalktım için sabah 2.idrarla yaptım vücutta su kalmadı düşüncesiyle tercih senin
Aynen değiştirme zamanını baktın hala koyu bide akşam yaparsın olmadı Ben öğleden sonra 3-4 gibi yapıodum susuzluğa dayanamadım,sonra gece sürekli tuvalete kalktım için sabah 2.idrarla yaptım vücutta su kalmadı düşüncesiyle tercih
Değerlendiremezsen eğer şansın düşer canım . Ama çatlamayı ve sonraki günleri değerlendirmenin planını yap genelde çatlama ve sonrası önemli diyorlar . Ama yumurtlamada değerlemede şansı artırıyor. 3gün sürünce yumurtlama biz yumurtlamayı değerlendirdik sonra çatlamada değerlendiremedik Çatlamadan 1 gün sonrasını değernilendirdik . Üst üste de değerlendirmek erkek açısından zor olabiliyor çünkü bide sağlıksız oluyomuşBu akşam şansımı deniyim yarın da gündüz testi yaparım akşam da yine denerim siliklesince sans düşüyor dimi acemiyim de ben
Instagram da bulamadım ebru ceylan varda farklı farklı hesaplarİnş canımm Ebru Ceylan var İnstagram da onun sayfasına da bi bak istersen ben sürekli bakıyorum ona . Havucu fazla yemede yine sen , 2 3 tane ye yeter yine yarın test yaparsın ben öyle yapmıştım 3 gün yumurtlama gördüm 3.gün yedim sonraki gün çatlamıştı
Değerlendiremezsen eğer şansın düşer canım . Ama çatlamayı ve sonraki günleri değerlendirmenin planını yap genelde çatlama ve sonrası önemli diyorlar . Ama yumurtlamada değerlemede şansı artırıyor. 3gün sürünce yumurtlama biz yumurtlamayı değerlendirdik sonra çatlamada değerlendiremedik Çatlamadan 1 gün sonrasını değernilendirdik . Üst üste de değerlendirmek erkek açısından zor olabiliyor çünkü bide sağlıksız oluyo
bugünn tekrar yarın akşam zararli mi diyorsun
Sende durumlar ne hamile misin canımDeğerlendiremezsen eğer şansın düşer canım . Ama çatlamayı ve sonraki günleri değerlendirmenin planını yap genelde çatlama ve sonrası önemli diyorlar . Ama yumurtlamada değerlemede şansı artırıyor. 3gün sürünce yumurtlama biz yumurtlamayı değerlendirdik sonra çatlamada değerlendiremedik Çatlamadan 1 gün sonrasını değernilendirdik . Üst üste de değerlendirmek erkek açısından zor olabiliyor çünkü bide sağlıksız oluyomuş
Bata 5 gün var kan verdim 8.3 çıktı benim 2.denemem inş yükselir çok erken baktırdım heyecanıma yenil düşüpSende durumlar ne hamile misin canım
Keske regl günün ,1 hafta geçince kan verseydin bu ay benimde ikinci deneme bakalım gorucez inşallah güzel haberler veririsinBata 5 gün var kan verdim 8.3 çıktı benim 2.denemem inş yükselir çok erken baktırdım heyecanıma yenil düşüp
Erken gebelik testi al kaset al hergün yap bak bakalım heyecanını yen senin ilk mi kaç yaşındasınBata 5 gün var kan verdim 8.3 çıktı benim 2.denemem inş yükselir çok erken baktırdım heyecanıma yenil düşüp