-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.621
Ben bu sabah son kalan testimi yaptım, yine silik çizgi varbenim bu testler bozuk galiba, yenisini sipariş vereceğim en azından pazartesi başka yaparım. Yada kuruma çizgisi olabilir, çizginin yeri belli oluyor galiba bir problem var bu predictorlerde
[/QUOTE
Ovulasyon testi alacaksın ya canım trendyoldan 20li ovu.testi laboquick al yanında da 10lu gebelik testi gönderiyorlar
Sağlık ocağında ver pazartesiBende şimdi elde kalan 10 ovu testimle pazertesiye kadar takip ederimgebelik testi yok haftasonuna kan veremem bide acil maşallah 100 tl etmiş bi gebelik testini
Evet öyle diyorlar :)Ama şu ovulasyon şuan benim pike yakın demekki doğruymuş hamileliği burdan anlayabiliriz elde gebelik testi yoksa
Aynen mantıklı ben daha regl olmadan gittim 5 kere gitsem özele bi muayene parası Ödemiş olurumSağlık ocağında ver pazartesi
Sağlık ocağı adet gecikmesi olmasa da yapıyor test, oraya git canım pazartesiAynen mantıklı ben daha regl olmadan gittim 5 kere gitsem özele bi muayene parası Ödemiş olurumresmen soyuyorlar insanı
Senim dediğinde çıktı erken yaptırmamak gerekmişSağlık ocağı adet gecikmesi olmasa da yapıyor test, oraya git canım pazartesi
ben sana demiştimSenim dediğinde çıktı erken yaptırmamak gerekmişşimdi beni bir panik sardı anlatamam sınav falan yalan oldu uyuyamadımda işte yapmadım ,yemekte yiyemedim valizde hazırlamadım kan sulandırıcı iğneyi yapmayı unutmuşum 1 saat sonra aklıma geldi
Benim kardeşim benden erken evlendi 2 çocuğu var. Kızzz sen benim bebeler okula başlayacak oldu hala sınava hazırlanıyon üstüne hamilede mülakata girersin demişti sanırım öle olucakben sana demiştimbekleseydin azıcık en azından sınavın daha heyecansız olurdu hayırlısı ile olur o da ya
Vardır bunda da bir hayır :) sen şimdi sınavına odaklan inşallah pazartesi de 4 katını göreceğizBenim kardeşim benden erken evlendi 2 çocuğu var. Kızzz sen benim bebeler okula başlayacak oldu hala sınava hazırlanıyon üstüne hamilede mülakata girersin demişti sanırım öle olucakbelki bu seferde ya hamile diye elenirim mülakattan yada bebek olucak diye torpilsiz alırlar
İnş canımm pazertesi buraya güzel haberlerle dönerimVardır bunda da bir hayır :) sen şimdi sınavına odaklan inşallah pazartesi de 4 katını göreceğiz
Ya ben bu predictore güvenemiyorum artıkİnş canımm pazertesi buraya güzel haberlerle dönerim
Düştük batağaFreely markasının da erken gebelik testi varmış o nasıl acaba
Forumdakiler hassas olarak yazmışlar canım yorumlardaDüştük batağa
HangisiniForumdakiler hassas olarak yazmışlar canım yorumlarda
Bilgilerini yazar mısın ?
33 yaşındayım, sat 12 haziran.Bilgilerini yazar mısın ?
Freely içinHangisini
Bat gerekiyor :)33 yaşındayım, sat 12 haziran.