Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bende şimdi elde kalan 10 ovu testimle pazertesiye kadar takip ederim gebelik testi yok haftasonuna kan veremem bide acil maşallah 100 tl etmiş bi gebelik testini

Sağlık ocağı adet gecikmesi olmasa da yapıyor test, oraya git canım pazartesi
Senim dediğinde çıktı erken yaptırmamak gerekmişşimdi beni bir panik sardı anlatamam sınav falan yalan oldu uyuyamadımdaişte yapmadım ,yemekte yiyemedim valizde hazırlamadım kan sulandırıcı iğneyi yapmayı unutmuşum 1 saat sonra aklıma geldi

ben sana demiştim bekleseydin azıcık en azından sınavın daha heyecansız olurdu hayırlısı ile olur o da ya

ben sana demiştim bekleseydin azıcık en azından sınavın daha heyecansız olurdu hayırlısı ile olur o da ya
Benim kardeşim benden erken evlendi 2 çocuğu var. Kızzz sen benim bebeler okula başlayacak oldu hala sınava hazırlanıyon üstüne hamilede mülakata girersin demişti sanırım öle olucak belki bu seferde ya hamile diye elenirim mülakattan yada bebek olucak diye torpilsiz alırlar

Vardır bunda da bir hayır :) sen şimdi sınavına odaklan inşallah pazartesi de 4 katını göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…