-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.601
Testte bugün çok silik hayalet çizgi çıkmıştı canım heralde daha çok yeni değer ondan azNe iş yapıyorsun canim
Sağlık en önemlisi Allah herşeyin en iyisini bilir zamanını
Rahat ol regl günü bitimine git
Aslında test yapınca regl sonuna doğru cikar ama
Tamam canim o zaman hamilesin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebisTestte bugün çok silik hayalet çizgi çıkmıştı canım heralde daha çok yeni değer ondan az
Ooo sormaaaa bizdede aynı durum var .eşimgilde sıkıntı yok ama pandemi canım babamı vurduBizim ailece islettigimiz isyerimiz var ama malum pandemi işler çok kötü eşim 14 yıl çalıştığı işten ayrılmıştı pandemide uzun hikâye
Benim tuvaletim normal zamandada çok gelir bu ay öle sürekli yerimden kalkmamazlık yapmadım.en fazla 15-20 dakika bekledim sona tuvaletede gittim duşumuzda aldımKızlar ayıp olucak ama birşey diycem birliktelikten hemen sonra kalkmiyorum 15 dk sonra kalktım duş aldım mutlak küçük tuvaletim geliyor bunlar hamile kalmaya engel mi tecrubeliler cevap yazabilir mi
İnş canım ,darısı burda bekleyen herkes en kısa olsunTamam canim o zaman hamilesin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebis
Benim tuvaletim normal zamandada çok gelir bu ay öle sürekli yerimden kalkmamazlık yapmadım.en fazla 15-20 dakika bekledim sona tuvaletede gittim duşumu
Teşekkür ederim cevap için
Sen yinede yaz buraya sevinelimİnş canım ,darısı burda bekleyen herkes en kısa olsun
Yazarım tabikiiiSen yinede yaz buraya sevinelim
Merhaba ben de yeni gebelik düşünmeye başladım. Yarın doktor randevum var. Doğum kontrol hapı kullanıyordum yeni bıraktım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Siz neler yaptınız durumlar neYok mu kimse
prolaktin süt hormonu, hem adet gecikmesi yapıyor hem gebe kalmayı engelliyor. Düşmesi için ilaç verecektir doktor.Bugün hormon testi yaptırdım. Doktora yarın göstereceğim prolaktin değerim çok yüksek çıkmış acaba anlamı ne 86 değeri çıkmış.
Daha var canım ikinci çizginin en koyuyuya gelip sonra tekrar silikleşmesi gerekiyor, o zaman yumurta çatlamış oluyor. Çift çizgi olan silikleşen ve sonraki günü değerlendirmeyi öneriyorlarŞimdi ekledim 3 kere yaptım sonuncusu aniden koyulasti bu arada 21 hazirandi regl günüm
Olabilir tabii, sonuçta çatlama anlık bir durum çatladıktan sonra 24 saat önemli değerlendirmek için :) çatlama zamanı yaklaşınca tam yakalamak için günde 2 defa test öneriliyor zaten.Yani bu kadar kısa surede aynı gunun sabahından aksama catlama olur mu kı merak ettım
Çok sevindim, hayırlı olsun inşallah devamı da gelir sağlıcakla Pazartesi en az 4e katlar inşallahSonucum çıktı kızlar 8.3 müşpazertesi vereyim tekrar kanı zaten bata 5. Gün vardı aceleciliğiminn sonu
İnş canımÇok sevindim, hayırlı olsun inşallah devamı da gelir sağlıcakla Pazartesi en az 4e katlar inşallah
Bilgilerini yazar mısın ?Benide listeye ekleyin olurmu?
Bu ay pek ümidim yok, 2021 de, inşallahu teâla nasip olsun. İsteyen bekleyen herkese, amin amin amin.miniminikbirkus
Ben bu sabah son kalan testimi yaptım, yine silik çizgi varİnş canımDarısı sana sonra burdaki herkese