Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bendede 10 tane ovulasyon kaldı 20 tane almıştım 10 tane kullanmada görmüştüm yumurtlamayı çatlamayı ama bende bi gebelik testiyle beraber yüne alırım garantilemek için

Şimdi geçen ay yaptım aynı markanın gebelik testini Aldım aradaki farka bakıyorum negatif olandaki kuruma çizgisi yeni yaptımla farklı negatif olan ipince çizgi diğer yeni yaptığım kalın belirsiz silik pembe resmen boşluktan sardım .neyse ben ders çalışayım bari uyku kaçmışken beni oyalarsa bi oyalar

için rahat etmeyecekse gidip kan ver canım

herkes görmüştü çizgiyi evet :) kan verdim ben geçen gün, 0.3 çıktı :) negatif yani, adete 9 gün vardı verdiğimde beklemeye devam ediyorum. Umudumu %50 kaybettim :)
Hayırlısı olsun inşallah canım benim umudunu yitirme şimdiden benim de Bata 6 gün var ama sabah test yaptım tertemiz bir negatif çıktı ve zaten adet belirtisi var baş ağrısı ve akıntı gibi onun için bu ay da olmadı maalesef. Adetim başlayınca yine bekliyor doktor da bakalım ne olacak

kısmet diyoruz ne yapalım :) inşallah yakındır zamanı hepimiz için

Ovulasyon testi 27 sinde sonra 30 unda ve bugün yaptım son olarak yumurtlama günü bugün mü diğer günler mi yoksa önceki günlerde de mi hamilelik şansım vardi

Eklentiler

• IMG_20210630_144020.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20210630_144046.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG-20210701-WA0002.jpg
    114 KB · Görüntüleme: 38
Şimdi ekledim 3 kere yaptım sonuncusu aniden koyulasti bu arada 21 hazirandi regl günüm

Eklentiler

• IMG_20210630_144020.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20210630_144046.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG-20210701-WA0002.jpg
    114 KB · Görüntüleme: 36
Merak ettiğim takvimim uygulaması 5 temmuz yumurtlama günü diyor bugün 1 i hangi günler en şanslı günler pik gördüğüm öncesindeki günler mi sonrası gunler mi

Şimdi ekledim 3 kere yaptım sonuncusu aniden koyulasti bu arada 21 hazirandi regl günüm
Bugünkü yaptığın pik canım diğerleri eşit koyulukta yada t C den daha koyu değil .yarında yap bakalım bi. Bugünü değerlendir eğer yarında aynı koyulukta olursa havuç ye çatlasın diye . Yumurtlama ve çatlamayı ve çatlamadan sonraki 2 günüde değerlendir canım.

kızlar sizce yumurtlama olmus mu. Sanki aynı koyulukta degıl gibi ama az once yıne bı tane daha yaptım o sabahkıne gore daha silik çıktı. Bu kadar kısa surede catlama olmamıstır heralde. Degıl mı.

Sen bugünü değerlendir yinede canım yarın tekrar yap bide silikleşirse çatlamışmı çatlamamış mı anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…