-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.541
Aynen bendede 10 tane ovulasyon kaldı 20 tane almıştım 10 tane kullanmada görmüştüm yumurtlamayı çatlamayı ama bende bi gebelik testiyle beraber yüne alırım garantilemek içinbeklemeyi öğrenmemiz gerek bencekendimizi üzüyoruz diğer türlü, benimde son 1 testim var, 3lü erken gebelik almıştım. Adet olursam bende bu ay ovulasyon siparişi vericem bakalım. Önümüzdeki ay yumurtlama dönemim bayrama geliyor, bayramda evdeyiz bu durumda
için rahat etmeyecekse gidip kan ver canımŞimdi geçen ay yaptım aynı markanın gebelik testini Aldım aradaki farka bakıyorum negatif olandaki kuruma çizgisi yeni yaptımla farklınegatif olan ipince çizgi diğer yeni yaptığım kalın belirsiz silik pembe resmen boşluktan sardım .neyse ben ders çalışayım bari uyku kaçmışken beni oyalarsa bi oyalar
Eşimi beklicem canım akşam beraber gideriz dediiçin rahat etmeyecekse gidip kan ver canım
hadi bakalım hayırlısı, güzel haberler verirsin inşallahEşimi beklicem canım akşam beraber gideriz dedibugün kesin gidilecek anlıcan duramam uyuyamam yoksa yarın sabahın köründe giderim kendim gitmezsek
İnş canımmmhadi bakalım hayırlısı, güzel haberler verirsin inşallah
Hayırlısı olsun inşallah canım benim umudunu yitirme şimdiden benim de Bata 6 gün var ama sabah test yaptım tertemiz bir negatif çıktı ve zaten adet belirtisi var baş ağrısı ve akıntı gibi onun için bu ay da olmadı maalesef. Adetim başlayınca yine bekliyor doktor da bakalım ne olacakherkes görmüştü çizgiyi evet :) kan verdim ben geçen gün, 0.3 çıktı :) negatif yani, adete 9 gün vardı verdiğimde beklemeye devam ediyorum. Umudumu %50 kaybettim :)
kısmet diyoruz ne yapalım :) inşallah yakındır zamanı hepimiz içinHayırlısı olsun inşallah canım benim umudunu yitirme şimdiden benim de Bata 6 gün var ama sabah test yaptım tertemiz bir negatif çıktı ve zaten adet belirtisi var baş ağrısı ve akıntı gibi onun için bu ay da olmadı maalesef. Adetim başlayınca yine bekliyor doktor da bakalım ne olacak
TeşekkürlerHoş geldin canım, ekledim. Güzel haberler verirsin inşallah
Bugün hormon testi yaptırdım. Doktora yarın göstereceğim prolaktin değerim çok yüksek çıkmış acaba anlamı ne 86 değeri çıkmış.
Süt hormonu gebeliğe engel diye biliyorum. Doktor düşürmek için ilaç verecektirBugün hormon testi yaptırdım. Doktora yarın göstereceğim prolaktin değerim çok yüksek çıkmış acaba anlamı ne 86 değeri çıkmış.
Bugünkü yaptığın pik canım diğerleri eşit koyulukta yada t C den daha koyu değil .yarında yap bakalım bi. Bugünü değerlendir eğer yarında aynı koyulukta olursa havuç ye çatlasın diye . Yumurtlama ve çatlamayı ve çatlamadan sonraki 2 günüde değerlendir canım.Şimdi ekledim 3 kere yaptım sonuncusu aniden koyulasti bu arada 21 hazirandi regl günüm
Sen bugünü değerlendir yinede canım yarın tekrar yap bide silikleşirse çatlamışmı çatlamamış mı anlarsınEki Görüntüle 2880851 kızlar sizce yumurtlama olmus mu. Sanki aynı koyulukta degıl gibi ama az once yıne bı tane daha yaptım o sabahkıne gore daha silik çıktı. Bu kadar kısa surede catlama olmamıstır heralde. Degıl mı.
Yani bu kadar kısa surede aynı gunun sabahından aksama catlama olur mu kı merak ettımSen bugünü değerlendir yinede canım yarın tekrar yap bide silikleşirse çatlamışmı çatlamamış mı anlarsın
Sonuc cıktı mıKızlarrr eşim 6da hazır ol kanı vermeye gidelim dediçıkınca sonuç yine yazarım