Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ayıp olucak ama birşey diycem birliktelikten hemen sonra kalkmiyorum 15 dk sonra kalktım duş aldım mutlak küçük tuvaletim geliyor bunlar hamile kalmaya engel mi tecrubeliler cevap yazabilir mi

Bizim ailece islettigimiz isyerimiz var ama malum pandemi işler çok kötü eşim 14 yıl çalıştığı işten ayrılmıştı pandemide uzun hikâye 😌
Ooo sormaaaa bizdede aynı durum var .eşimgilde sıkıntı yok ama pandemi canım babamı vurdu 😕bu süreçten nasıl çıkacak hiç bilmiyorum okadar son haddeyr geldi . Tamda hamileliği bu ayda olmazsa erteleyecektim destek olmak için çünkü onları zor bi süreç bekliyo😭 ama karanlığa aydınlık gibi oldu sağlıkla ilerlerse bu gebelik 🙏🏻

Kızlar ayıp olucak ama birşey diycem birliktelikten hemen sonra kalkmiyorum 15 dk sonra kalktım duş aldım mutlak küçük tuvaletim geliyor bunlar hamile kalmaya engel mi tecrubeliler cevap yazabilir mi
Benim tuvaletim normal zamandada çok gelir bu ay öle sürekli yerimden kalkmamazlık yapmadım.en fazla 15-20 dakika bekledim sona tuvaletede gittim duşumuzda aldım

Şimdi ekledim 3 kere yaptım sonuncusu aniden koyulasti bu arada 21 hazirandi regl günüm
Daha var canım ikinci çizginin en koyuyuya gelip sonra tekrar silikleşmesi gerekiyor, o zaman yumurta çatlamış oluyor. Çift çizgi olan silikleşen ve sonraki günü değerlendirmeyi öneriyorlar

Yani bu kadar kısa surede aynı gunun sabahından aksama catlama olur mu kı merak ettım😀
Olabilir tabii, sonuçta çatlama anlık bir durum çatladıktan sonra 24 saat önemli değerlendirmek için :) çatlama zamanı yaklaşınca tam yakalamak için günde 2 defa test öneriliyor zaten.

İnş canım 🙏🏻🙏🏻Darısı sana sonra burdaki herkese 🙏🏻
Ben bu sabah son kalan testimi yaptım, yine silik çizgi var :KK70: benim bu testler bozuk galiba, yenisini sipariş vereceğim en azından pazartesi başka yaparım. Yada kuruma çizgisi olabilir, çizginin yeri belli oluyor galiba bir problem var bu predictorlerde :KK70:

X