Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa gözünüz aydın darısı tüm isteyenleree adet öncesi belirtileriniz vs varmıydı..
Teşekkür ederim canım amin ... Valla çok uyuyordum hâlâ da uyuyorum birde sırtımın ortasından kaburgamın birini kırmışlar gibi batıp acıyordu tutulmuştur ara ara üç dört gün oldu bu sabah yine oldu kıpırdayamadım bile onun dışında adet olacak gibi göğüslerim şişip acımaya başladı çok hafif lekelemdim hatta hasta oluyorum diye pedle gezmeye başlamıştım

Kızlar adet günü geçmeden bence denemeyin test falan hüsran olabiliyor bu ay hamilelik belirtileri vardi bende daha doğrusu ben öyle sanmisim sonra test yaptım bu erken gebelik testini negatif çıktı 2 gün sonrada adet oldum hiç umut etmeyin bekleyin zaten gününüz geçerse hamilesinizdir inşallah

Haklısın evet erkenden yaparak bi umut ediyoruz iste bende bu ay adet 1gün gecikti yaptım negatif tam 1hafta sonrada adet oldum zaten olsa illaki cıkar. Sabredemiyo insan ama en azından adet gününe kadar beklemek en iyisi Düzenli adet olanlar için gecikmek en büyük belirti zaten.Benim gibi adeti düzensizler icin bu durum dahada karmaşık oluyo Hayırlısı bakalım bu ay ya nasip ya kısmet diyelim arkadaşlar herseyin bir vakti vardır.

Kızlar şeyi sorucam adet bittikten kaç gün sonra çalışmalara baslamak lazım adet düzenli klomende kullaniyorum bu takvim uygulaması doğru söylüyor mu acaba bilen var mı?

Ha ovulasyon testleri diyorsun onlardan 2 ay boyunca yaptım ama hiç yakalayamadim inanmiyorum o testlere ben doğru sonuç vermiyor
Doktora göründün mü peki yumurtaların sağlıklı büyüyüp çatlıyo mu acaba. Açıkçası ben ne bi doktora gittim ne o testlerden kullandım 1 yıldır korunmuyorduk nasıl olsa olmuyo çocuğumuz deyip salmıştır iyice geçen hafta baya bi şeffaf uzayan akıntım oldu ondan öncede şeffaf su gibi akıntım başlamıştı on gün kadar önce onları görünce hep değerlendirdik bat günümü bekliyordum regl olduğum zaman doktora giderim tedaviye başlarız diyoduk eşimle ama nasipmiş günüm geçti meğer bebek geliyomuş inşallah sende muradına erersin

Kızlar şeyi sorucam adet bittikten kaç gün sonra çalışmalara baslamak lazım adet düzenli klomende kullaniyorum bu takvim uygulaması doğru söylüyor mu acaba bilen var mı?
Canm bazılarında o dönemde şeffaf yumurta akını andıran bi akıntı oluo. Genelde adet başlangıcından sonra 10-15 gün arası ama o da kişiden kişiye değişiyormuş. En iyisi yumurtlama testiyle takip etmek

Ya yumurtlama testlerini 2 ay yaptım sonuç alamadim ve ben pik hiç yakalayamadim doktorada gittim sorun yok fakat pik göremedim doktor zamanını yakalayamamissin dedi

Kızlar dün transferin 8. Günü erken gebelik testi yaptım çıktı ama bugün yaptım aynı testten çıkmadı .5. Gün embriyosu transferim yapıldı
8. Gün testim buda

Eklentiler

• 83132B7F-B188-4A12-ABA3-6A41E2D9AFD5.jpeg
    95 KB · Görüntüleme: 65
  • D56BA989-7319-4D97-AB12-AACA6D8CDF6A.jpeg
    91,4 KB · Görüntüleme: 53
  • D08FC100-5349-4BD3-BA22-D1EF7C0EF9CE.jpeg
    116,6 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar dün transferin 8. Günü erken gebelik testi yaptım çıktı ama bugün yaptım aynı testten çıkmadı .5. Gün embriyosu transferim yapıldı
8. Gün testim buda
Çok az silik bi çizgi gördüm ben ama daha önce yaptığın daha netti sanırım. Testlerin markası mı farklı acaba normalde koyulaşması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…