- 5 Nisan 2021
- 409
- 311
- 27
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Yaa gözünüz aydın darısı tüm isteyenleree adet öncesi belirtileriniz vs varmıydı..Evet verdim bugün 30 çıktı
Teşekkür ederim canım amin ... Valla çok uyuyordum hâlâ da uyuyorumYaa gözünüz aydın darısı tüm isteyenleree adet öncesi belirtileriniz vs varmıydı..
Evet verdim bugün 30 çıktı
Amin canım darısı bütün isteyenlerin başınaGözün aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin
İnşallah canim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sağlıklı gebelikler sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkeseAmin canım darısı bütün isteyenlerin başına
Haklısın evet erkenden yaparak bi umut ediyoruz isteKızlar adet günü geçmeden bence denemeyin test falan hüsran olabiliyor bu ay hamilelik belirtileri vardi bende daha doğrusu ben öyle sanmisim sonra test yaptım bu erken gebelik testini negatif çıktı 2 gün sonrada adet oldum hiç umut etmeyin bekleyin zaten gününüz geçerse hamilesinizdir inşallah
Bittiği gün bi taş atın sonra yumurtlama takibi yap yada şeffaf akıntı takip et ben öyle yaptımKızlar şeyi sorucam adet bittikten kaç gün sonra çalışmalara baslamak lazımadet düzenli klomende kullaniyorum bu takvim uygulaması doğru söylüyor mu acaba bilen var mı?
Yumurtlama takibini nasıl yapmalıyım?Bittiği gün bi taş atın sonra yumurtlama takibi yap yada şeffaf akıntı takip et ben öyle yaptım
Valla ben yapmadım hiç ama onun da gebelik testi gibi testleri var çift çizgi çıkınca hemen degerlendiriyosun o günleri bi araştır istersenYumurtlama takibini nasıl yapmalıyım?
Ha ovulasyon testleri diyorsun onlardan 2 ay boyunca yaptım ama hiç yakalayamadim inanmiyorum o testlere ben doğru sonuç vermiyorValla ben yapmadım hiç ama onun da gebelik testi gibi testleri var çift çizgi çıkınca hemen degerlendiriyosun o günleri bi araştır istersen
Doktora göründün mü peki yumurtaların sağlıklı büyüyüp çatlıyo mu acaba. Açıkçası ben ne bi doktora gittim ne o testlerden kullandım 1 yıldır korunmuyorduk nasıl olsa olmuyo çocuğumuz deyip salmıştır iyice geçen hafta baya bi şeffaf uzayan akıntım oldu ondan öncede şeffaf su gibi akıntım başlamıştı on gün kadar önce onları görünce hep değerlendirdik bat günümü bekliyordum regl olduğum zaman doktora giderim tedaviye başlarız diyoduk eşimle ama nasipmiş günüm geçti meğer bebek geliyomuşHa ovulasyon testleri diyorsun onlardan 2 ay boyunca yaptım ama hiç yakalayamadim inanmiyorum o testlere ben doğru sonuç vermiyor
Canm bazılarında o dönemde şeffaf yumurta akını andıran bi akıntı oluo. Genelde adet başlangıcından sonra 10-15 gün arası ama o da kişiden kişiye değişiyormuş. En iyisi yumurtlama testiyle takip etmekKızlar şeyi sorucam adet bittikten kaç gün sonra çalışmalara baslamak lazımadet düzenli klomende kullaniyorum bu takvim uygulaması doğru söylüyor mu acaba bilen var mı?
Ya yumurtlama testlerini 2 ay yaptım sonuç alamadim ve ben pik hiç yakalayamadim doktorada gittim sorun yok fakat pik göremedim doktor zamanını yakalayamamissin dediCanm bazılarında o dönemde şeffaf yumurta akını andıran bi akıntı oluo. Genelde adet başlangıcından sonra 10-15 gün arası ama o da kişiden kişiye değişiyormuş. En iyisi yumurtlama testiyle takip etmek
Canm ben 24-26 günde bir adet görüyorum adetim 5gün sürüyo. Bitiminden beş gün sonra teste başlıyorumYa yumurtlama testlerini 2 ay yaptım sonuç alamadim ve ben pik hiç yakalayamadim doktorada gittim sorun yok fakat pik göremedim doktor zamanını yakalayamamissin dedi
O zaman pik gorebiliyormusunCanm ben 24-26 günde bir adet görüyorum adetim 5gün sürüyo. Bitiminden beş gün sonra teste başlıyorum
Çok az silik bi çizgi gördüm ben ama daha önce yaptığın daha netti sanırım. Testlerin markası mı farklı acaba normalde koyulaşması lazımKızlar dün transferin 8. Günü erken gebelik testi yaptım çıktı ama bugün yaptım aynı testten çıkmadı .5. Gün embriyosu transferim yapıldı
8. Gün testim buda
Bilmiyorum canım yarın tekrar yapacapımÇok az silik bi çizgi gördüm ben ama daha önce yaptığın daha netti sanırım. Testlerin markası mı farklı acaba normalde koyulaşması lazım