- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
- Konu Sahibi miniminikbirkus
İnşallah var bebiş bataKizlar anlayan varsa testime bakabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah var bebiş bataKizlar anlayan varsa testime bakabilir mi
Ay keşke bilsemde söylesem var mı yok mu daha bilmiyorum inşallah yarın kan verebilirsem belli olacak 1 yıldır deniyorduk bizde nasip olmadı yaptığım tek farklı şey ramazanın ilk günü sabah namazından sonra hiç kalkmadan 11 defa ihlas okuyup dua etmiştim bilde bol süt içip bal yedimayyyy hadi inşallah umut olun bize mutlu haberi öğrenince hem haber hem tüyo verin bize olur muu
Ay inşallah vardır minik ben de boş kaldıkça ya varis zikrini söylüyorum bi yerde okumuştum Bal dedin de aklıma geldi bal tüketilmeli diye okumuştum hamilelik düşünürken, geçen aklıma geldi eşimle arılara bakarken bal peteğini kaptığım gibi hüplettim ki aslında hiiç sevmem. Evlat hasretinden bakalım daha neler yapıcazAy keşke bilsemde söylesem var mı yok mu daha bilmiyorum inşallah yarın kan verebilirsem belli olacak 1 yıldır deniyorduk bizde nasip olmadı yaptığım tek farklı şey ramazanın ilk günü sabah namazından sonra hiç kalkmadan 11 defa ihlas okuyup dua etmiştim bilde bol süt içip bal yedim
Valla çocuk için değildi aslında boğazım acımaya başladı polen alerjim vardı eşim akşam vakti balla süt getirdi nereden bulduysa başladım yemeye her gün bir iki kaşık yedim hâlâ da yiyorum sanırım bu ay hamile kaldımAy inşallah vardır minik ben de boş kaldıkça ya varis zikrini söylüyorum bi yerde okumuştum Bal dedin de aklıma geldi bal tüketilmeli diye okumuştum hamilelik düşünürken, geçen aklıma geldi eşimle arılara bakarken bal peteğini kaptığım gibi hüplettim ki aslında hiiç sevmem. Evlat hasretinden bakalım daha neler yapıcaz
Merhabalar benide eklermsiniz lutfen yas 24 bat 17 mayis 3yldr cabaliyoruz herhngi bir ilac suan kullnmyrm tesekkrlerYok mu kimse
kan verdin miValla çocuk için değildi aslında boğazım acımaya başladı polen alerjim vardı eşim akşam vakti balla süt getirdi nereden bulduysa başladım yemeye her gün bir iki kaşık yedim hâlâ da yiyorum sanırım bu ay hamile kaldım
Evet verdim bugün 30 çıktıkan verdin mi
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al çook sevindim benim için de dua eder misiinEvet verdim bugün 30 çıktı
Rabbim en kısa zamanda seninde kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallahHayırlısı olsun sağlıkla kucağına al çook sevindim benim için de dua eder misiin
Canım normal yada değil sayı ile söylenmez, iki gün sonra tekrar kanda baktırman gerekiyor. Artışın en az %60 olması lazım. İkiye katlıyorsa da her şey oldukça yolunda demek hayırlısı olsun çok sevindimBat 3 nisandı 4 gün geciktim HCG 30.70 çıktı bugün acilde baktırdım acaba normal mi bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim
Doğru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim zaten döngüm çok kısa aralıklarda oluyo yani iki hafta anca temiz kalıyorum sadece sonra 1 hafta yine hastayım yani meleğim henüz çok küçükCanım normal yada değil sayı ile söylenmez, iki gün sonra tekrar kanda baktırman gerekiyor. Artışın en az %60 olması lazım. İkiye katlıyorsa da her şey oldukça yolunda demek hayırlısı olsun çok sevindim
amiiinnnRabbim en kısa zamanda seninde kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah
Merhaba, inşallah hayırlısı ile hamile kalırsınız. Listeye eklememi isterseniz bilgilerinizi iletir misiniz ?
Merhaba, ekledim sizi. İnşallah hamile kalıyorsunuz, güzel haberlerinizi bizimle paylaşıyorsunuz :) Hepimize umut oluyorMerhaba ben de az önce üye oldum beni de ekleyebilir misiniz? Bilgilerim bat 21 mayıs yaş:30 1 yıldır deniyoruz gynsitol ve arada progestan 200 mg kullanıyorum. Bir de katılınca neler oluyor yeni üyeyim pek bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim:)