- 14 Nisan 2021
- 3.982
- 21.878
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.601
Rabbim yar ve yardimciniz olsun... Daima dualarımızdasınızKızlar burada yangının önünü durduramıyorlar. Havadan karadan sürekli uğraşıyorlar ama olmuyor. Aşırı derecede rüzgar var ve ateşi nereye götüreceği Belli olmuyor. Dua edin nolur çok zor durumdayız. Burası Antalya Manavgat Çardak köyü.
Canım bnm regli 13 Agustos bizde yumurtlama dönemi boş geçti bi umudum yok yani regli den sonra yeni tarihi iletirim sana@Eliff3525 @Genckading @Halisweetdreams1985 @epitaph12 @Sheraaa Princess91 C Cankirilibayan kızlar sizin batlar geride kalmış, güncelleme iletir misiniz
Sağol canım Sağol. İnşallahRabbim yar ve yardimciniz olsun... Daima dualarımızdasınız
Allah yardımcınız olsun ciğerimiz parçalanıyor burda haberleri gördükçeŞükür bizde bir sıkıntı yok ama çok sıkıntı yaşayan, evleri yananlar çok zor durumda insanlarımız var. Bunun için çok üzgünüm... bizde iki kere tehlike atlattık. Şükür kurtulduk ama kurtulamaz ne çok aile var bilseniz..
Sağol canımAllah yardımcınız olsun ciğerimiz parçalanıyor burda haberleri gördükçe
Ben tam göremedim çok idrar damlatmışsın canımKuruma cizgisi olsa koyulasma görülmezdi demi
Hayırlısı olsun canım, doktora gidicektin galiba bu ay değil miKızlar benim bu ay da hüsran maalesef. Az önce regl oldum. Yeni bat 3 Eylül
Gitmiştim geçen ay reglim gelince de duphaston verdi onu kullandım 21 temmuzda başladım. 31inde bitti reglim geldi işte. Aşırı ağrıyor kasiklarim belim. Cuma günü tekrar randevu aldımHayırlısı olsun canım, doktora gidicektin galiba bu ay değil mi
Merhaba gitmedik, aile hekimine gidip test yaptırmayı düşünüyorum. Sizler tecrübelisiniz kadın hastalıklarına mı gitmek lazımSelam
Öncesinde hormon vb için doktora gittiniz mi?
Canım bende bebiş yok bat 28 Ağustos@Eliff3525 @Genckading @Halisweetdreams1985 @epitaph12 @Sheraaa Princess91 C Cankirilibayan kızlar sizin batlar geride kalmış, güncelleme iletir misiniz
SelamlarMerhaba gitmedik, aile hekimine gidip test yaptırmayı düşünüyorum. Sizler tecrübelisiniz kadın hastalıklarına mı gitmek lazım
idrar testin kaldı mı ? yerleşme kanaması olmasınDurum guncellemesi yapıyorum kızlar dun geceden beri sadece peceteye gelen kahverengi lekem var birkac güne adet olabilirim heralde
Benim adetim hiç öyle olmaz mesela başlayacaksa o gün gelir ve birkaç saate hızlanırDurum guncellemesi yapıyorum kızlar dun geceden beri sadece peceteye gelen kahverengi lekem var birkac güne adet olabilirim heralde