- 14 Nisan 2021
- 3.982
- 21.878
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.621
Bata son 1gün kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptınız mı hiç?Bata son 1gün kaldı
Yok yapmadim gecikmeyi bekliyorumTest yaptınız mı hiç?
İyi dayanıyorsunYok yapmadim gecikmeyi bekliyorum
Sabrımla yarışıyorum İlk 2 ay sabirsizca belirti aradim erkenden test yaptim baktim olmuyo sal gitsin dedimİyi dayanıyorsun
Evet testim var ama agrim da var sabaha adet olurum yaniidrar testin kaldı mı ? yerleşme kanaması olmasın
Benimde hic olmazdi son 3 aydır falan böyle oluyor bende anlamadım once peceteye geliyor kahverengi bikac gün sonra adet geliyor. Bu ay ama kahverengi leke ayin 18 inde mi 20 sinde mi ne yine gelmisti adet gelcek sandim kesilmişti simdi bugün yinr başladı bakalm devami gelecek miBenim adetim hiç öyle olmaz mesela başlayacaksa o gün gelir ve birkaç saate hızlanır
En doğrusu… O zaman bugun mu yapacaksınSabrımla yarışıyorum İlk 2 ay sabirsizca belirti aradim erkenden test yaptim baktim olmuyo sal gitsin dedim
Bat 8Ağustos. Yani yarın Yarın geçsin o zaman yapacağim. Zaten benim adetlerim düzensizdir hep gecikme olur o yüzden bekliyorum birazda.En doğrusu… O zaman bugun mu yapacaksın
Yarım ped bile gelmedi koyu kirmizi kahverengi gibi falandı rengi. Bugunden sonra hic gelmezse ne zaman test yapmalıyım ki çıkması için?idrar testin kaldı mı ? yerleşme kanaması olmasın
damla değil o zaman baya gelmiş senin, muhtemelen adet olacaksın canımYarım ped bile gelmedi koyu kirmizi kahverengi gibi falandı rengi. Bugunden sonra hic gelmezse ne zaman test yapmalıyım ki çıkması için?
Leke leke az ise olabilir canım, devamı geldi mi ? kanın kırmızı olmaması gerek sadece gerisi tehlikeli değil. Çizgi silik evet, kan tahlili verdin mi ? güzel haberler verirsin inşallahhhKızlar sabah 7de test yapmıştım,10 gassasuyyetli erken gebelik testi, böyle çıkmıştı, ikinci fotoda fotoğrafın işığını azalttığımda daha belirgin görünüyor diye. şimdi tuvalete gittiğimde pedimde açık kahverengi leke gördüm,sonra peçeteyle sildim,bir şey çıkmadı,böyle yerleşme kanaması olur mu? 4.gün embriyosunun transferinin 8.günü. 5.gün embriyosu olarak hesaplarsak 7.gün oluyor
Yok bugün kırmızı geliyor, hem de çok. Doktorum kanama olunca progesteron fitili başka bir ilaçla değiştir demişti, o da çocuğun düşmesine engel olmak için,hem başka şeyler için de kullanıyormuç, regli düzene sokmak için mesela. Bir tane de ilaç yazdı, o da çok kan kaybetmeyi önlemek için, ama onu hamileler de kullanıyor, bugün kan verdim, yarına çıkacak sonuç, ama 90% tutunamadıLeke leke az ise olabilir canım, devamı geldi mi ? kanın kırmızı olmaması gerek sadece gerisi tehlikeli değil. Çizgi silik evet, kan tahlili verdin mi ? güzel haberler verirsin inşallahhh
Ben varım ☺ yaş 34 deneme 2.5 yıl. Beklenen adet 8 eylül. Şuan adetim ve 1. Günüm.Yok mu kimse
Bize de en kısa zamanda nasip etsin inşallah Rabbim. Her ay hüsran olunca yıkılıyor insan. Ama umut etmekten vazgeçmeyelim Rabbim büyüktür. Ol derse oluverirEki Görüntüle 2899651
Bu ayda nasip değilmiş
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinBize de en kısa zamanda nasip etsin inşallah Rabbim. Her ay hüsran olunca yıkılıyor insan. Ama umut etmekten vazgeçmeyelim Rabbim büyüktür. Ol derse oluverir