Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben normalde gec adet olurum 46 gunu falan bulur doktor pco başlangıcı görünüyor demisti ultrason muayenesinde. Birkac aydir da hep 20 gunu geçince o hafta adetim geliyor hep. Once kahverengi yada pembe akinti geliyor peceteye sonra birkac gün sonra da adet oluyordum. Ama bu sefer kahverengi akıntı geldi bir hafta once sonra kesildi bir daha devami gelmedi. Ağrım çok var bikac gündür ne olacak bende bilmiyorum. Grip olmustum bir haftadir ilac falan kullanmadim ama acaba o yuzden mi geciktim diyorum. Yada enfeksiyon mubolustu ondan mi yada gebelik mi ? Artık sasirdim doktor randevusunu da anca bir hafta sonraya bulabildim
Herşey olabilir ama çizgi silikte olsa net görünüyor 🙃 Bence kan vererek bu tereddütten çıkman lazım sonrasında da kaset test ile takip etmen lazım. Değerin düşük çıkacaktır.

Herşey olabilir ama çizgi silikte olsa net görünüyor 🙃 Bence kan vererek bu tereddütten çıkman lazım sonrasında da kaset test ile takip etmen lazım. Değerin düşük çıkacaktır.
Artik anca 10 agustosta kesin ogrenecegim heralde randevuyu o zamana aldim bakalm 🤭

Ama ağrım var baya. Adet mi olcam acaba diye tuvalete gittigimde pecete ile bakıyorum ama kremsi akıntı geliyor sadece hic leke falanda yok

Sanki biraz kendimi kandiriyor umutlandırıyorum gibi geliyor bazen. Bilmiyorum. Kafam cok karışık. Olsaydı netlesirdi simdiye kadar heralde. Ya kuruma cizgisini yanlış algılıyorum hep yada kimyasal heralde

Sanki biraz kendimi kandiriyor umutlandırıyorum gibi geliyor bazen. Bilmiyorum. Kafam cok karışık. Olsaydı netlesirdi simdiye kadar heralde. Ya kuruma cizgisini yanlış algılıyorum hep yada kimyasal heralde
covid aşısı oldun mu ? eğer olmadıysan gebe mi değil miyim diye kan testi yaptıracağım aşı olacağım dersen bakıyorlarmış acilde haberin olsun :)

Bu telefonda yuklu olan uygulamam. Ama buraya göre yumurtlamiyorum. En son gecen ay diger adetten 25 gun somra adet olmustum tekrar. Bu ay diger adetten 34 gün gecti yani hala olmadim. Ama kahverengi akintinin 17-18 inde mi yoksa 20-21 inde mi oldugunu hatırlamıyorum malesef. Acaba yumurtlama o muydu diye dusunuyorum yani. Ona göre de zaten test icin bikac gun daha beklesem daha iyi gibi iliskiye gore bilemedim

Eklentiler

• Screenshot_20210803-091314_My Calendar.jpg
    Screenshot_20210803-091314_My Calendar.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 38
Aşıyı da hastane 8 ine saglik ocagi 9 una veriyor. 10 u beklemek daha mantıklı hic degilse muayene eder kadin dogum

X