Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adetim hiç öyle olmaz mesela başlayacaksa o gün gelir ve birkaç saate hızlanır
Benimde hic olmazdi son 3 aydır falan böyle oluyor bende anlamadım once peceteye geliyor kahverengi bikac gün sonra adet geliyor. Bu ay ama kahverengi leke ayin 18 inde mi 20 sinde mi ne yine gelmisti adet gelcek sandim kesilmişti simdi bugün yinr başladı bakalm devami gelecek mi

Kızlar sabah 7de test yapmıştım,10 gassasuyyetli erken gebelik testi, böyle çıkmıştı, ikinci fotoda fotoğrafın işığını azalttığımda daha belirgin görünüyor diye. şimdi tuvalete gittiğimde pedimde açık kahverengi leke gördüm,sonra peçeteyle sildim,bir şey çıkmadı,böyle yerleşme kanaması olur mu? 4.gün embriyosunun transferinin 8.günü. 5.gün embriyosu olarak hesaplarsak 7.gün oluyor

Eklentiler

• 7CFA77BF-7993-49FC-AEE1-83EF435BFBEA.jpeg
    27,7 KB · Görüntüleme: 70
  • A31BB3B2-2B8D-440B-99AE-9F9C19539080.jpeg
    36,2 KB · Görüntüleme: 67
Leke leke az ise olabilir canım, devamı geldi mi ? kanın kırmızı olmaması gerek sadece gerisi tehlikeli değil. Çizgi silik evet, kan tahlili verdin mi ? güzel haberler verirsin inşallahhh

Leke leke az ise olabilir canım, devamı geldi mi ? kanın kırmızı olmaması gerek sadece gerisi tehlikeli değil. Çizgi silik evet, kan tahlili verdin mi ? güzel haberler verirsin inşallahhh
Yok bugün kırmızı geliyor, hem de çok. Doktorum kanama olunca progesteron fitili başka bir ilaçla değiştir demişti, o da çocuğun düşmesine engel olmak için,hem başka şeyler için de kullanıyormuç, regli düzene sokmak için mesela. Bir tane de ilaç yazdı, o da çok kan kaybetmeyi önlemek için, ama onu hamileler de kullanıyor, bugün kan verdim, yarına çıkacak sonuç, ama 90% tutunamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…