- 6 Ekim 2020
- 333
- 310
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.561
Canım giremedim nete regl oldum yeni batı vermiyim bir süre dinlenmeyi düşünüyorum:) Emeğine sağlık teşekkür ederim.@Eliff3525 @Genckading @Hali @sweetdreams1985 @epitaph12Sheraaa @Princess91 @Cankirilibayan kızlar sizin batlar geride kalmış, güncelleme iletir misiniz
hayırlısı olsun canımCanım giremedim nete regl oldum yeni batı vermiyim bir süre dinlenmeyi düşünüyorum:) Emeğine sağlık teşekkür ederim.
can sağlığınız yerindedir inşallah bir sıkıntı yokturKızlar burada yangının önünü durduramıyorlar. Havadan karadan sürekli uğraşıyorlar ama olmuyor. Aşırı derecede rüzgar var ve ateşi nereye götüreceği Belli olmuyor. Dua edin nolur çok zor durumdayız. Burası Antalya Manavgat Çardak köyü.
Allah yardımcınız olsun. Kalbimiz ve dualarımız sizinle.. İnş umutlu haberler bekliyoruz. Yapabileceğimiz bir şey olursa lütfen yazın..Kızlar burada yangının önünü durduramıyorlar. Havadan karadan sürekli uğraşıyorlar ama olmuyor. Aşırı derecede rüzgar var ve ateşi nereye götüreceği Belli olmuyor. Dua edin nolur çok zor durumdayız. Burası Antalya Manavgat Çardak köyü.
hayırlısı olsun canım inşallahminiminikbirkus cnm biz bebek düşüncemizi 5 6 ay erteleme kararı aldık. Artık kısmet. Allah ne zaman nasip ederse. çok teşekkür ederim.
Şükür bizde bir sıkıntı yok ama çok sıkıntı yaşayan, evleri yananlar çok zor durumda insanlarımız var. Bunun için çok üzgünüm... bizde iki kere tehlike atlattık. Şükür kurtulduk ama kurtulamaz ne çok aile var bilseniz..can sağlığınız yerindedir inşallah bir sıkıntı yoktur
Sağol canım benim. İnşallah atlatırız en kısa zamanda ama çok zor günler geçiriyor artık ülkemiz... Bi tek burası değil her yeri mahvettilerAllah yardımcınız olsun. Kalbimiz ve dualarımız sizinle.. İnş umutlu haberler bekliyoruz. Yapabileceğimiz bir şey olursa lütfen yazın..
erken test değil galiba dimi yaptığın ? iki gün öncekine göre biraz koyulaşmadı mı pekiKizlar yine test yaptım ayni sekilde t nin altinda belirsiz cizgi var. Ama kuruma cizgisi degil. Bir dk icinde hemen cikiyor sadece koyulasmiyor
Degil normal test ve koyulasmadi yine ayni. Ama bu sefer hemen belirdi o çizgi sadece daha once sonradan beliriyorduerken test değil galiba dimi yaptığın ? iki gün öncekine göre biraz koyulaşmadı mı peki
erken test değil galiba dimi yaptığın ? iki gün öncekine göre biraz koyulaşmadı mı peki
Evet aldigim yerde baska marka yokYaptığın test markaları aynı mı?
Aynı markayla takip yapmak çok daha iyi. Yavaş yavaş koyulaşması gerekiyor canım sağlıklı gebelik içinEvet aldigim yerde baska marka yok
Sabah tekrar ilk idrar ile yapacagim bakalm ne çıkacakAynı markayla takip yapmak çok daha iyi. Yavaş yavaş koyulaşması gerekiyor canım sağlıklı gebelik için
Canım ben normalde gec adet olurum 46 gunu falan bulur doktor pco başlangıcı görünüyor demisti ultrason muayenesinde. Birkac aydir da hep 20 gunu geçince o hafta adetim geliyor hep. Once kahverengi yada pembe akinti geliyor peceteye sonra birkac gün sonra da adet oluyordum. Ama bu sefer kahverengi akıntı geldi bir hafta once sonra kesildi bir daha devami gelmedi. Ağrım çok var bikac gündür ne olacak bende bilmiyorum. Grip olmustum bir haftadir ilac falan kullanmadim ama acaba o yuzden mi geciktim diyorum. Yada enfeksiyon mubolustu ondan mi yada gebelik mi ? Artık sasirdim doktor randevusunu da anca bir hafta sonraya bulabildimGeç döllenme ise yavaş yavaş yükseliyordur.