Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözünüz aydin tabiki genel sorumuz merakımız denediginiz brsey varmıydı belirtiniz vs nelerdi
Benim genel olarak hiç bir sorunum olmadı bugüne kadar adetim günü gününe olurdu ilk denemede olacağını düşünmüştüm. Yumurtlama gününü programdan baktım gerçi bakmasam da her gün ilişki oluyordu ikinci ayda aynı şekilde bu ay ovulasyon testi almıştım ama pek ihtiyacım yoktu öylesine yaptım programla aynı çıktı zaten ilişkiden sonra yatıp beklemek çok komik gelmişti hatta saçma gelmişti ama yatıp bekledim yarım saat belirti olarakta reglime 8 gün kala aşırı kusma ve baş dönmem oldu. Sonrasında dudağımda uçuk ve gözümde arpacık çıktı bi bağlantısı olabilir bilmiyorum. Şuan sadece regli ağrısı gibi hafif bi karın ağrım ve normalden sık WC sorunum var. Bir de son olarak iki ay rüyamda hamile olduğumu görüyordum. Bu ay regli olduğumu gördüm(kan yoktu) tersi çıktı galiba

Benimde hep günü gününe adetlerim cok duzenlidir ve ovulas yuon testi aldim bu ay deneyemedim ama bir onceki ay adet takvimiyle yumurtlama catlama ayni günü gosteriyordu olmadi bakalim bu ay 7 gunum kaldi bir daha ki aya ovulasyon devam Hayirlsi hakkimizda da artik eskisi gbi takmıyorum kafama bakalım
Tesekkur ederim cevabiniz icin

Tekrar merhaba. Önceki gebeliğimi resmen kk ile beraber geçirmiştim Çok iyi arkadaşlar edindim. Tecrübelerimizi paylaştık yıllarca..

5 yıl sonra üçüncü gebelik kısmet olursa yine burada olmak istedim. Bat 19 ağustos. Beklemedeyim hayırlısıyla..

İlk gebeliğim düşük olmuştu gelişmediği için kürtaj olmuştum. İkinci gebeliğim mutlu son oldu. 5 yaşında bir oğlum var.

Hamile kalan arkadaşları tebrik ederim. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bekleyen arkadaşları da Allah bir an önce sevindirsin inşallah..

damla değil o zaman baya gelmiş senin, muhtemelen adet olacaksın canım
Evet canim adet oldum. Ilk defa da bu kadar az sure oldum. 3 gün yarım ped seklinde geldi. Simdi bu ay biras ödem atıp egzersiz falan yapmak temiz beslenmek istiyorum. Birkac ay sonraya bıraktım stresim azalsin diye artık hayırlısı insallah

Ultrason muayensei oldunuz mu miyom falan olablir.

Kızlar meraba. Benim hamileliğim ne yazık ki düşükle sonlandı. Yıpratıcı bir süreç oldu. 2021 yılında gebelik planlamıyorum. Sonrası için bakarız artık duruma göre buradaki tüm arkadaşlara başarılar diliyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Sağlıkla bebişlerinize kavuşun en doğru zamanda

İnşallah sende doğru zamanda sağlıkla gebe kalırsın canım, ilk gebeliklerde böyle şeyler oluyor. Canını sıkma

Çok geçmiş olsun canim

Canım benide ekler misin yaş 23 deneme 11 ay bat 3 eylul takviye letu ve folikasit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…