2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Biz beş kardeşiz. Geniş bir aileden geliyorum ve hiç bir zaman tek çocuk düşünmedim. Benim kızım kendi anne kardeşim olsa canın sıkılmaz falan demeye başladı. Çok akıllı ve bana bu haliyle bile çok yardımcı bir kızım var. Onun için ikinciyi düşünmek hiç zor olmadı. Sürekli allahım bana kardeş ver diye dua ediyor. Erken evlenip erken anne baba olduk ama çok şükür hiç keşke olmasaydı demedik. Eşim çok çok yardımcı. Aklına gelebilecek her konuda doğduğundan beri kızıyla ilgileniyor. Yani korkmamı gerektiren bir durum yoktu. Kendi kardeşlerimle bağımızı gördükçe Kesinlikle kardeşin şart olduğunu düşünüyorum. Rabbim Hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Hepinize.
Ne güzel ne mutlu size🌸 inşallah evlatlarınızda böyle bağlı olur birbirine 🤗

7C5CACB4-D1A8-489C-9F69-BF68CBD8A681.jpeg
Kızlar 13 ekim reglimin ilk günüydü. Normalde pc programını kullanıyorum orada yumurtlama günüm 25 ekim. Bugün ovulasyon testi aldım yumurtlama günleri değişebiliyormuş diye daha güvenli olsun istedim. bugün ilk kez denedim. Silik çıktı yarın yapmayı düşünmüyorum sizce bu siliğe göre bir sonrakini hangi gün yapsam net
Çizgiye biraz daha yaklaşmış olurum? Elimde 4 adet kaldı

Eki Görüntüle 2708544
Kızlar 13 ekim reglimin ilk günüydü. Normalde pc programını kullanıyorum orada yumurtlama günüm 25 ekim. Bugün ovulasyon testi aldım yumurtlama günleri değişebiliyormuş diye daha güvenli olsun istedim. bugün ilk kez denedim. Silik çıktı yarın yapmayı düşünmüyorum sizce bu siliğe göre bir sonrakini hangi gün yapsam net
Çizgiye biraz daha yaklaşmış olurum? Elimde 4 adet kaldı
Hic belli olmuyor canim benim 12 ekim cok silikti 13 ekim bi anda pik oldu ve keske netten alsan bunlari eczaneden pahali oluyo netten 30 falan alsan adetten sonra hergun ayni saatte yaparsin daha rahat ve guvenilir olur gunude kacirmamis olursun hem pik gordukten sonra catlamada gorursen bi daha test yapmiyosun yani ayda 15 20 tane falan gidiyo hergun yap canim

Selam kizlar dayanamadim test yaptim ovulasyon testide yaptim gebelik testide adetime 1 hafta 7 gun kaldi 29 bekledigim tarih ama ikiside silik cikti galiba bu ayida pas geciyorum cok uzuldum ama nasip yapalim bu ay hersey yolundaydi bi suru vitamin kullandim sogan sulari falan yinede bekleyecem 7 gun daha hayirlisi herseyin

Selam kizlar dayanamadim test yaptim ovulasyon testide yaptim gebelik testide adetime 1 hafta 7 gun kaldi 29 bekledigim tarih ama ikiside silik cikti galiba bu ayida pas geciyorum cok uzuldum ama nasip yapalim bu ay hersey yolundaydi bi suru vitamin kullandim sogan sulari falan yinede bekleyecem 7 gun daha hayirlisi herseyin
Daha çok erken ama. Net bir bilgi olmaz ki bu. Bekle inşallah sonuç güzel olur.😊

Ben 7 gün önce öğrendim. Ama kızımda erken gebelik testinde bile 2 gün önce çıkmıştı. Çoğu insan adet gecikme sinde öğreniyor.❤
Hmm benim cikmadi henuz ama sol kasikta batma var kizlar solda olur deniyo acaba kizda geç mi belli oluyo diye bi teselli üretiyorum kendime 🤣🙈

Hmm benim cikmadi henuz ama sol kasikta batma var kizlar solda olur deniyo acaba kizda geç mi belli oluyo diye bi teselli üretiyorum kendime 🤣🙈
Canım benim kızımda soldaydı şuanda sol kasığım ağrıyor. Şuan belli olmadı diye yok demek değil ki. İnşallah sen de bu ay güzel haber verirsin. Rabbim sağlıkla versin isteyen herkese. Bir kızım var tabiki bir de oğlum olsun isterim ama sağlıklı olsun da kız mış oğlanmış bunlar sadece doğana kadar düşünülüyor. Evlat o kadar güzel bir şey ki yaa.

X