2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Aa o kadar erken cikiyo mu bende bekliyorum 14 gun dolsun diye 13 pik 15 catlama nasil bi gebelik testi ile baktin erken gebelik testimi kullandin
Yok canım normal albi test vardı eczaneden onu aldım baya sinirlendim hatta pozitif görünce yanlıs bu testler erkenden hemen bu kadar belirgin cıkar mı diye şans işte cıkıyormus demek ki😂

Canım bat haftaya 26 ya da 27 snde bekliyodum. Bugün öğrendim 1 hafta önce nerdeyse yani🥰 sen nasılsın ne zaman öğrendin?
Yaa bende 7 gün önceden silik olarak görmeye başladım 23 ekim bat. Bugün kan verdim yarına alıcam nasipse. Sağlıkla gelsinler inşallah. ❤

Merhaba hamile olan anne adayları 🤗 inşallah sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip olur hepiniz için🙏🏻 Son adet tarihiniz ve beklenen doğum tarihiniz nedir acaba ? Ben de bu ay hamile kalmayı planlıyorum 🌸 son adet tarihim 12 ekimdi. beklenen adet tarihim 8 kasım. Bu ay hamile kalırsam temmuzun sonuna yetişiyorum herhalde sağlamasını yapmak istedim ☺️
Merhaba canım 23 eylül son adet haziranın 30 zu temmuzun başı foğum gözüküyor bakalım nasipp.

Yok canım normal albi test vardı eczaneden onu aldım baya sinirlendim hatta pozitif görünce yanlıs bu testler erkenden hemen bu kadar belirgin cıkar mı diye şans işte cıkıyormus demek ki😂
Benimde bat 29 ya da 30 ekim bende yarin yapsammi acaba erkenmi olur ama bende ovulasyon testi aldigim yerin hediyesi olarak gelen gebelik testleri var hem de 7 tane 😂 onlarla deneyecem insallah cikar ya da beklesemmi bilemedim ama solda bugun belorgin batma var sol kasikta

Mnkpnda Mnkpnda Allah bağışlasın 🙏🏻 Benimde 4.5 yaşında oğlum var. 2. Çocuğa nasıl karar verdin ? Gerçekten senin için önemi neydi acaba ? Bu soruyu kendime yol olması amacıyla soruyorum.. ben hep tek çocuk olsun istedim.. epey bunu için kararlıydım varımız yoğumuz o olsun dedim. doğumdan şu süre zarfında kadar zorlu bir çocuk oldu. Daha yenç nefes alıyorum.. Eşim bu sene içerisinde olursa olur daha bende istemem yaş farkından dolayı deyince durup düşündüm artık bende.. kardeş yapmalımıyım diye ortalama 1 aydır bunun cebelleşmesini yaşıyorum.. karar yeni verebildim. Bencillik yapmayayım bi kardeşi olsun dedim artık nasip

Benimde bat 29 ya da 30 ekim bende yarin yapsammi acaba erkenmi olur ama bende ovulasyon testi aldigim yerin hediyesi olarak gelen gebelik testleri var hem de 7 tane 😂 onlarla deneyecem insallah cikar ya da beklesemmi bilemedim ama solda bugun belorgin batma var sol kasikta
Bence 2 gün sonra yap canım daha 9 gün varmıs erken olur

😊 Erken gebelik testi mi onlar

Bence 2 gün sonra yap canım daha 9 gün varmıs erken olur
Öyle yapayim bekleyeyim hafta sonuna kadar olmazsa benim şekerim biraz sorunlu 2 aydir diyetteydim doktor demisti gebelik icin tatli seker hazir gide yasakti gecen ayda normale donmustu sekerim falan ama bugun dayanamadim tatliya o yuzdende korkuyorum o kadar emek verdim eger gebe degilsem diyete devam ama gebeysem yerim ama bugun cidden dayanamadim ve yedim ekmegi hayatimdan cikaran ben dayanamadim ekmekte yedim ekmek tatli cikolata dayanamadim insallah hamileyimdir yoksa diyeti bosuna bozdum 🙄

Öyle yapayim bekleyeyim hafta sonuna kadar olmazsa benim şekerim biraz sorunlu 2 aydir diyetteydim doktor demisti gebelik icin tatli seker hazir gide yasakti gecen ayda normale donmustu sekerim falan ama bugun dayanamadim tatliya o yuzdende korkuyorum o kadar emek verdim eger gebe degilsem diyete devam ama gebeysem yerim ama bugun cidden dayanamadim ve yedim ekmegi hayatimdan cikaran ben dayanamadim ekmekte yedim ekmek tatli cikolata dayanamadim insallah hamileyimdir yoksa diyeti bosuna bozdum 🙄
Canım heray bende yediğime içtiğime dikkat efiyodum adet olunca pişman oluyordum ama aslında bebek dısında kendi saglıgımız içinde dikkat etmemiz gerekir🥰

Canım heray bende yediğime içtiğime dikkat efiyodum adet olunca pişman oluyordum ama aslında bebek dısında kendi saglıgımız içinde dikkat etmemiz gerekir🥰
Evet ama bugun ilk kez dayanamadim normalde 2 aydir dayaniyodum bol su iciyodum ama adet oncesi krizide olabilir bilemiyorum tabi 🙄 bu arada folikasit olarak inofolic combi kullaniyorum umarim ters bi etksi olmaz 😊

Mnkpnda Mnkpnda Allah bağışlasın 🙏🏻 Benimde 4.5 yaşında oğlum var. 2. Çocuğa nasıl karar verdin ? Gerçekten senin için önemi neydi acaba ? Bu soruyu kendime yol olması amacıyla soruyorum.. ben hep tek çocuk olsun istedim.. epey bunu için kararlıydım varımız yoğumuz o olsun dedim. doğumdan şu süre zarfında kadar zorlu bir çocuk oldu. Daha yenç nefes alıyorum.. Eşim bu sene içerisinde olursa olur daha bende istemem yaş farkından dolayı deyince durup düşündüm artık bende.. kardeş yapmalımıyım diye ortalama 1 aydır bunun cebelleşmesini yaşıyorum.. karar yeni verebildim. Bencillik yapmayayım bi kardeşi olsun dedim artık nasip
Biz beş kardeşiz. Geniş bir aileden geliyorum ve hiç bir zaman tek çocuk düşünmedim. Benim kızım kendi anne kardeşim olsa canın sıkılmaz falan demeye başladı. Çok akıllı ve bana bu haliyle bile çok yardımcı bir kızım var. Onun için ikinciyi düşünmek hiç zor olmadı. Sürekli allahım bana kardeş ver diye dua ediyor. Erken evlenip erken anne baba olduk ama çok şükür hiç keşke olmasaydı demedik. Eşim çok çok yardımcı. Aklına gelebilecek her konuda doğduğundan beri kızıyla ilgileniyor. Yani korkmamı gerektiren bir durum yoktu. Kendi kardeşlerimle bağımızı gördükçe Kesinlikle kardeşin şart olduğunu düşünüyorum. Rabbim Hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Hepinize.

X