- 17 Temmuz 2019
- 252
- 120
- 37
Iyi sayılır cnm bu aralar hep ağlasim geliyor vallaKizlar gunaydin nasilsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi sayılır cnm bu aralar hep ağlasim geliyor vallaKizlar gunaydin nasilsiniz
Sen nasilsin cnmKizlar gunaydin nasilsiniz
Güzel haberlerini bekliyoruz cnmHayırlı akşamlar kızlar yarın sabah randevum var dua edin Allah yar ve yardımcım olsun ilk randevum
Mümin mümine duası kabul olurmuş Allah kucagimizi boş bırakmasın
6+1 inşallah bakalım herseyin hayırlısı
Aglama gulum yuzun hep gulsunIyi sayılır cnm bu aralar hep ağlasim geliyor valla
Iiimm cnm sen nasilsinSen nasilsin cnm
Olabilir cnm ara ara bnmde oluyr cok dgil amaBnm bulantılarım artıyor sanki kızlar
Bugun tam olarak 6+05+4 oluyor canım . Amin insallah duyarız hepimiz o güzel mucizeyi senin kaç hafta kaç gün oluyor
Yok canım neden şüphen olsun inşallah sağlıkla ilerliyordurBnn en cok gebelik kesesiyle ile ilgili suphem var kizlar
Gittim geldim şükür kese güzel dedi kalp atışı için de iki hafta sonra gel dediGüzel haberlerini bekliyoruz cnm
5+4de gittigimde kese boyutu 16.1mm idiYok canım neden şüphen olsun inşallah sağlıkla ilerliyordur
Merhaba beni de ekleyebilirsiniz 5. Haftamdayım daha kese görmedim haftaya pazartesi gidicem doktoraYarın listeyi duzenliycem hanımlar , masallah git gide artıyor sayımız:) Bu hafta kimler doktora gidiyor
Kac haftalik dedi gebelik kese boyutu cnm bnde 5+4 gittigimde 16.1mm idi doktor cok iii dedi ama arastrdgma gore daha dusuk olanlar var bn neden yüksek demistim bk seninde ayniymisGGS ona baktı 16 mm yazıyor ultrason kağıdın da acep nedir bilgisi olan var mi
Benimde ya kesinlikle en küçük şeylereIyi sayılır cnm bu aralar hep ağlasim geliyor valla