2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hamileliğini netleştirmiş olan kızlar sizinde ağrınız var mı. Sanki adet olucam gibi ağrım var. Sol kasığımda sancıyor. Demin adet oldum zannedip lavoboya gittim hiç bir şey yok.

Hamileliğini netleştirmiş olan kızlar sizinde ağrınız var mı. Sanki adet olucam gibi ağrım var. Sol kasığımda sancıyor. Demin adet oldum zannedip lavoboya gittim hiç bir şey yok.
Canım bende öyleyim bugün biliyosun moralim de düştü zaten vallah kalın ped koydum kanamam gelcek gibi ağrım var ama akıntı haricinde birşey yok

Benimde aşırı ağrım vardı adet olmadan önce kramplar girerdi onun aynısı. Bende hala kanama mı oldu acaba diye lavaboya girerim korkarak ama şeffaf akıntı gelmiş oluyor

Benimde aşırı ağrım vardı adet olmadan önce kramplar girerdi onun aynısı. Bende hala kanama mı oldu acaba diye lavaboya girerim korkarak ama şeffaf akıntı gelmiş oluyor
Anladım canım. Teşekkür ederim. İnşallah bir sorun olmaz. Sen keseyi görmeye gittin mi

Yok canım haftaya çarşamba demişti doktorum heyacanla bekliyorum
İnşallah gider Sıkıntısız görürsün keseyi. Darısıda bu topikteki herkese. ❤
Regen_ hadi sana totem yapalım. Bu ay bizim ayımız olsun inşallah. Müjdeli haberini bekliyorum.

İnşallah gider Sıkıntısız görürsün keseyi. Darısıda bu topikteki herkese. ❤
Regen_ hadi sana totem yapalım. Bu ay bizim ayımız olsun inşallah. Müjdeli haberini bekliyorum.
Çok sevindimm kuzum çok teşekkürler insallahh müjdeli haberi vericem bu sefer

Çok sevindimm kuzum çok teşekkürler insallahh müjdeli haberi vericem bu sefer
İnşallah inşallah. Rabbim nasip etsin. Gönlümüzü ferahlatsın inşallah. Bata kaç gün var senin. Ne alemdesin.

Benim de oluyor canım pazartesi kese göreceğiz inşallah agrım var adet gibi akıntım yok denecek kadar az ama adet agrısı var. Bir de hapsurunca eger yatıyorsam bıcak kesmiş gibi acıyor kasıgım

Benim de oluyor canım pazartesi kese göreceğiz inşallah agrım var adet gibi akıntım yok denecek kadar az ama adet agrısı var. Bir de hapsurunca eger yatıyorsam bıcak kesmiş gibi acıyor kasıgım
Aynen benim ani kalkışlarda iki büklüm olmama sebep olan bir ağrı giriyor. Şuan kan verdim. Yarın çıkacak sonuç hayırlısı olsun inşallah. ❤

Hamile olduğumu öğrendim arkadaşlar aşırı mutluyum ya içim içime sığmıyor indirdiğim program doğum zamanını Temmuz gösteriyor inşallah Temmuz annesi olcam
Merhaba hamile olan anne adayları inşallah sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip olur hepiniz için Son adet tarihiniz ve beklenen doğum tarihiniz nedir acaba ? Ben de bu ay hamile kalmayı planlıyorum son adet tarihim 12 ekimdi. beklenen adet tarihim 8 kasım. Bu ay hamile kalırsam temmuzun sonuna yetişiyorum herhalde sağlamasını yapmak istedim

Canım bat haftaya 26 ya da 27 snde bekliyodum. Bugün öğrendim 1 hafta önce nerdeyse yani sen nasılsın ne zaman öğrendin?
Canim hayirli olsun oncelikle tebrikler nasil ogrendin 1 hafta onceden kandami cikti ve ovulasyon testi kullaniyormuydun ne zamandi yumurtlaman ve catlaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…